Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Δρ. Ίσραελ Σαχάκ


Ο Σαχάκ αναφέρει μέσα σε όλα τα άλλα, ότι οι Σιωνιστές Εβραίοι υπερασπίζονται απροκάλυπτα την ανθρώπινη δουλεία…
«Οι Ισραηλινοί έχουν επαναφέρει στη ζωή ένα εβραϊκό βιβλίο γραμμένο στα Ισπανικά απ’ τον 14ο αιώνα, το οποίο χρησίμευε ως θρησκευτικό εγχειρίδιο για τα ισραηλινά σχολεία δευτέρας βαθμίδας. Το βιβλίο εξηγεί για ποιο λόγο οι μη Εβραίοι οφείλουν να είναι σκλάβοι των Εβραίων: οι Εβραίοι αποτελούν την ελίτ της ανθρώπινης φυλής και εξαιτίας αυτού πρέπει να έχουν σκλάβους’ οι σκλάβοι αυτοί δεν πρέπει να είναι Εβραίοι».

Αυτή η εξωφρενική αντιμετώπιση καθόλου δεν εκπλήσσει όσους έχουν μελετήσει το εβραϊκό Ταλμουδ, το ιερότερο βιβλίο των ραβίνων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Ταλμούδ, οι Τζεντίλε δεν πρέπει καν να θεωρούνται άνθρωποι: «Οι γκοΐμ δεν είναι άνθρωποι, αλλά κτήνη» (Baba Mezia 1146).


Αυτή είναι η διεστραμμένη άποψη των Εβραίων Ιλλουμινάτι, οι οποίοι αναφέρονται στους Τζεντίλε (στους μη Εβραίους) με τρόπο ταπεινωτικό χαρακτηρίζοντάς τους ως γκοΐμ «Αγελάδες».

Σχετικό θέμα: 

"Επίστρεψε Ισραήλ!"


Παρακάτω θα δείτε συγκινητικό επαναπατρισμό Κινέζου ως ενός ακόμα «παιδιού του Ισραήλ» που επιστρέφει σπίτι! Στο ίδιο βίντεο μία Κινέζα με πολύ φυσικό τρόπο εξηγεί ότι, "αφού, όπως μου είπαν, ο παπούς του παπού του παπού μου, ήταν Εβραίος, άρα και εγώ είμαι Εβραία"!

 http://redskywarning.blogspot.gr/2009/01/blog-post_11.html

Οι Κινεζο-Ιουδαίοι είναι γνωστοί ως "Kaifeng Jews". Πληροφορίες από την Wikki ΕΔΩ, όπου θα διαβάσετε και για την αμφιβολία της ερευνήτριας Δρ Xun Zhou, για την αυθεντικότητα της κοινότητας του Kaifeng, την οποία θεωρεί κατά ένα μεγάλο μέρος ένα δυτικό πολιτιστικό κατασκεύασμα. Η Zhou υποστηρίζει ότι η κοινότητα δεν είχε κανέναν κύλινδρο του Torah μέχρι το 1851, όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά να πωλούνται σε πρόθυμους δυτικούς συλλέκτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ