Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ (μέρος Α')

Η μεγάλη επίθεση των αντι-Ελλήνων εναντίον μας είναι άψογα συντονισμένη και μελετημένη που είναι αδύνατον για τον απλό πολίτη να την αντιληφθεί. Έτσι είναι εντελώς αδύνατον να υπολογισθούν τα μακροπρόθεσμα προβλήματα που θα δημιουργηθούν και που θα εξοντώσουν τα τελευταία ίχνη αντοχής του Ελληνισμού. Η επίθεση ξεκίνησε προ 40 περίπου ετών με κατά μέτωπον αγώνα εναντίον της παιδείας μας, και τώρα εξοντώνονται οι τελευταίοι πυρήνες αντίστασης. 


Προ 20 περίπου ετών άρχισε η συστηματική και ύπουλη επίθεση κατά των καταβολών μας, των πατρώων, των ηθών και παντός ιερού και οσίου. Και στις δύο περιπτώσεις, τις συντονισμένες επιθέσεις επιτελούν επιφανείς ξένοι επιστήμονες χρησιμοποιώντας φυσικά και Έλληνες συναδέλφους τους.

Οι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ των εχθρών μας είναι τα Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού και τα ιδρύματά τους (Α.Ε.Ι., Αρχαιολογικές υπηρεσίες, Μουσεία, ΟΕΔΒ κλπ.). (Για τα λοιπά ζωτικής σημασίας υπουργεία π.χ. οικονομίας, βιομηχανίας, εθνικής άμυνας, υγείας κλπ δεν συζητούμε διότι κυριεύτηκαν πριν εμείς γεννηθούμε). Γνώστες των καταστάσεων οι αρμόδιοι υπουργοί και οι συνεργάτες τους αλλά αδύναμοι να αντιδράσουν λόγω ελλειπούς ελληνικής παιδείας, μόρφωσης και ιδανικών.

Έτσι γίνεται για μας τους Έλληνες της "ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ" σκοπός ζωής η πληροφόρηση των ανθρώπων, που οδηγούνται στα θυσιαστήρια χωρίς ποτέ να καταλάβουν "τι τους κάναμε και δεν μας χωνεύουν", "πάντα μαζί τους πολεμήσαμε, γιατί μας προδίδουν", κλπ. Για αρκετά τεύχη θα ασχοληθούμε επιλεκτικά με την ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ και θα αναλύσουμε ανθελληνικές συνωμοσίες ξένων ανθρωπολόγων και των δούρειων ίππων τους.

Αρχίζουμε με μία Θεσσαλονικιά. Μία σχετικά πρόσφατη ένταξη στη μισθοδοσία (κυριολεκτικά) του Σιωνισμού, ειδικότητος ανθρωπολόγου, ακούει στο όνομα Αναστασία Καρακασίδου. Πρώην κάτοικος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου "Ανατόλια" Θεσσαλονίκης, νυν κάτοικος Νέας Ιερσέης, ΗΠΑ (New Jersey, USA) και παντρεμένη με Γιουγκοσλάβο υπήκοο, προφανώς Σκοπιανό. Επελέγη με τις γνωστές διαδικασίες από κάποιους, σπούδασε σε μία φωλιά του αντι-Ελληνικού Σιωνισμού που είναι το γνωστό πανεπιστήμιο Κολούμπια, και αφού οι σπουδές της ενεκρίθησαν από τους Σιωνιστές καθηγητές της, διετάχθη να προβάλει ανά την υφήλιο τις σιωνιστικές θέσεις περί Μακεδονικού.

Η αποδοχή από μέρους της αυτής της αποστολής, της έχει αποφέρει έναν διδακτορικό τίτλο ανθρωπολόγου και επίσης όλα τα οικονομικά και άλλα ωφέλη που ακολουθούν τέτοιου είδους εντάξεις. Είναι βέβαια ατυχία για τα αφεντικά της Α. Καρακασίδου το ότι η ελληνική παραοικονομία επιτρέπει, παρά το υψηλό κόστος σπουδών, και σε γνήσιους Έλληνες να υπάρχουν στο Κολούμπια στο Πρίνστον και σε όλα τα Πανεπιστήμια της περιοχής.

  • Οι ευαισθητοποιημένοι περί των εθνικών θεμάτων αυτοί Έλληνες, που εκτός των άλλων ζουν στους ακαδημαϊκούς χώρους το ξεφτίλισμα των προγόνων μας από το σιωνιστικό ακαδημαϊκό κατεστημένο, (Μαύρη Αθηνά, Μαύρη Αφροδίτη κλπ), γίνονται αναγκαστικά γνώστες της κορυφής του παγόβουνου των συνωμοσιών.  
Έτσι από την αρχή της αποστολής της η Καρακασίδου παρακολουθείται από Έλληνες και με αστραπιαία ταχύτητα μαθαίνουμε τις κινήσεις της. Τα νέα από την πρώτη της διάλεξη στο Rutgers που είναι κοντά στο Πρίνστον μεταφέρθηκαν στην Παμμακεδονική ομοσπονδία Νέας Υόρκης και από εκεί στον Ελληνοαμερικανικό τύπο (Εθνικός Κήρυξ Ν. Υόρκης). Ακολούθως, ο ιστορικός-φιλόλογος αρθρογράφος του "Οικονομικού Ταχυδρόμου" κ. Σαράντος Καργάκος έφερε το θέμα στην Ελλάδα δημοσιεύοντας το πρώτο άρθρο περί Καρακασίδου στο τεύχος της 1/8/1993 με τίτλο "Ελληνισμός και κανιβαλισμός".

Για τους Έλληνες που από κοντά παρακολουθούν τις κινήσεις του Σιωνισμού, αυτό το άρθρο επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη. Φάνηκε ότι τάραξε πολύ τα γαλήνια νερά του τμήματος ανθρωπολογίας του Σιωνισμού, που με σπασμωδικά συντονισμένες προσπάθειες άρχισαν να στέλνουν κενού περιεχομένου και υβριστικά πολλές φορές γράμματα στον Οικονομικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γνωρίσουμε αρκετούς συνεργάτες της Καρακασίδου και να επιβεβαιώσουμε το μέγεθος του ακαδημαϊκού σιωνιστικού δικτύου στις πέντε ηπείρους.

Ας δούμε όμως εν συντομία το επιστημονικό έργο της Καρακασίδου για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε το μέγεθος του αντι-ελληνικού μίσους που μπορεί να διαθέτει ένας Εφιάλτης. Για τις απαραίτητες μετρήσεις της διδακτορικής της διατριβής επιλέγει τους κατοίκους της Ασσήρου του Λαγκαδά Θεσ/νίκης. Επί σειρά ετών ερευνά και κερδίζει την εμπιστοσύνη των φιλόξενων κατοίκων που την ξέρουν σαν Τασούλα. Το χωριό αποτελείται από ακραιφνή Ελληνικά στοιχεία που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της καταγωγής τους όπως θα φανεί αργότερα.

Στην υποστήριξη της διδακτορικής της διατριβής στο γνωστό πανεπιστήμιο Κολούμπια ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες δεν έχουν καμμία σχέση με την Μακεδονία και ότι πράγματι οι Μακεδόνες αποτελούν ξεχωριστή εθνότητα.

Αυτό, υποστηρίζει, της το επιβεβαίωσαν κάποιες οικογένειες σκοπιανομακεδόνων της Ελλάδος. Σαν επαγγελματίας πια, αρχίζει διαλέξεις κατηγορώντας την Ελλάδα για καταπίεση μειονοτήτων και συγκεκριμένα Ιεχωβάδων, Βλάχων και Τούρκων. Στις 12/2/93 στο πανεπιστήμιο Rutgers δίνει διάλεξη με θέμα "Εθνική ξενοφοβία...ο βιασμός της ακεραιότητος της διανόησης στην Ελλάδα".

Η Καρακασίδου υβρίζει έντονα αλλά επιστημονικοφανώς την Ελλάδα για καταπίεση μειονοτήτων. Στην συνέχεια, μια και έρχεται καλοκαίρι και η "κακιά" Ελλάδα, είναι καλή για πρακτορικές διακοπές, έρχεται στην Ελλάδα και εμφανίζεται στη γιορτή του προφήτη Ηλία στις 20 Ιουλίου 1993 στην Μελίκη Φλωρίνης.

Συνοδεύεται από γνωστό Αθηναίο, συνήγορο των διεκδικήσεων του Γκλιγκόρωφ (Οικ. Ταχυδρόμος 12/8/1993). Σε μεταδιδακτορική διατριβή της, δημοσιευμένη στο περιοδικό Νεο-Ελληνικών μελετών του πανεπιστημίου John Hopkins, υποστηρίζει την θέση ότι οι εθνικιστές Έλληνες καταπιέζουν τους Μακεδόνες της Ελλάδος. Δύο Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίου τολμούν να απαντήσουν και να αντικρούσουν την διατριβή αυτή αλλά οι μελέτες τους ΔΕΝ δημοσιεύονται από το εν λόγω έντυπο. (ΟΙΚ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ 16/12/93).

Μεταξύ των ομιλητών του σεμιναρίου "οι μειονότητες στην Ελλάδα", Οξφόρδη, Ιανουάριος 1994, είναι και η ακάθεκτη Καρακασίδου. Ο τίτλος της εισήγησής της είναι "Οι Σλαβομακεδόνες". Υποστήριξε ότι από τον 19ο αιώνα είχε διαμορφωθεί στην περιοχή η εθνική ομάδα των Μακεδόνων ή Σλαβομακεδόνων και ότι πριν το 1912 δεν υπήρχαν στην Μακεδονία καθόλου Έλληνες. Οι αντιδράσεις του κυκλώματος υποστήριξης της Καρακασίδου ήταν άμεσες.

Προφανώς δεν περίμεναν ότι ένα μεγάλο ελληνικό περιοδικό θα τούς απεκάλυπτε και μάλιστα σχεδόν αμέσως. Έτσι, απαντά ένα μέλος της επιτροπής που έκρινε το διδακτορικό της Καρακασίδου, ο σιωνιστής ανθρωπολόγος Michael Hertzfeld υποστηρίζοντας ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα να ασκεί κριτική στην ακαδημαϊκή ελευθερία (έτσι έλεγε και ο Χίτλερ όταν κατά παραγγελία οι ναζί ακαδημαϊκοί δημιουργούσαν Αρείους μύθους).

Τα λεγόμενα του σιωνιστού αυτού (που 7 χρόνια τώρα κάνει ύποπτες έρευνες στην Κρήτη) θα μας απασχολήσουν στο β' μέρος. Στο ίδιο στύλ είναι το γράμμα των μελών της επιτροπής προγράμματος ελληνικών σπουδών του Πρίνστον. Επίσης και του υπεύθυνου του τομέα νεοελληνικών σπουδών, ενός αρνησίπατρη ελληνίσκου, του καθηγητή Δ. Γόντικα.

Στη συνέχεια ο Οικονομικός Ταχυδρόμος δέχεται βομβαρδισμό επιστολών από τούς ίδιους πάλι, από την κ. Καυτάτζογλου (πρόεδρος της Ελληνικής ανθρωπολογικής εταιρείας) που θύμωσε χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί, από το τμήμα νεοελληνικών σπουδών της Πάντοβα Ιταλίας, από το ανθρωπολογικό τμήμα του πανεπιστημίου του Maine κλπ.

Η ενορχηστρωμένη αυτή προσπάθεια διεκόπτετο από καταγγελίες Ελλήνων σχετικά με τις κινήσεις της Καρακασίδου. Ομως ιδιαίτερη ευαισθησία έδειξαν με επιστολή τους οι κάτοικοι της Ασσήρου, που καταδικάζουν την Καρακασίδου με σκληρό ύφος. Φυσικά η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και θα παρουσιάσουμε και άλλα στοιχεία στο β' μέρος.

Ο μεγάλος απών στην ιστορία μας, το υπουργείο πολιτισμού. Όπως θα αποδείξουμε αργότερα, και σε άλλα εθνικά προβλήματα το υπουργείο αυτό έπαιξε ύποπτο ρόλο.
 http://www.tetraktys.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ