Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Die Waffen SS - Mythos Odessa Ο ΜΥΘΟΣ ΟΝΤΕΣΣΑ -Βίντεο

"Οντέσσα"


Ηταν μια επιχείριση από την παντοδύναμη μυστική οργάνωση των SS της Ναζιστικής Γερμανίας που είχε σκοπό να φυγαδεύσει και να προστατεύσει τους Ναζιστές μέλη της μετά το τέλος του Β'Παγκόσμιου πολέμου ώστε να μην δικαστούν και εκτελεστούν για εγκλήματα πολέμου. Η Επιχείρηση "Οντέσσα" ειχε απλωθεί σ' όλο τον κόσμο.

Μετά το τέλος του Β' Παγκόσμιου πολέμου

Μετά το τέλος του β'παγκοσμίου πολέμου έγιναν ορισμένες νομικές προσπάθειες έτσι ώστε οι Ναζί και οι συνεργάτες τους να έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Μερικοί από τους πιό υψηλόβαθμους Ναζί δικάστηκαν στις Δίκες της Νυρεμβέργης, από δικαστές των Συμμάχων και ήταν το πρώτο διεθνές δικαστήριο του είδους του. 

Στο σύνολο, 5.025 Ναζί εγκληματίες καταδικάστηκαν από το 1945 έως το 1949 στους αμερικανικούς, βρετανικούς και γαλλικούς τομείς της Γερμανίας. Ωστόσο πολλοί Ναζί κατάφεραν και την γλύτωσαν με μικρές ποινές με τη δικαιολογία ότι «εκτελούσαν διαταγές» να λειτουργεί σαν ελαφρυντικό, και πολλοί επέστρεψαν στην κοινωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπήρχαν όμως και περιπτώσεις πολλών Ναζιστών που ενώ διέπραξαν μεγάλα εγκλήματα πολέμου κατάφεραν να διαφύγουν και να μην δικαστούν ποτέ για τα εγκλήματά τους. Αυτό οφειλεται στην οργάνωση "Οντέσσα".


-Τ.Κ.: Επομένως και η γερμανική κυβέρνηση μπορεί να μην το γνώριζε.Douglas Dietrich (D.D): Σωστά. Οι μόνοι άνθρωποι που το γνώριζαν ήταν ο Ράινχαρτ Γκέλεν, η οργάνωση του, μερικοί από τους παλαιούς Ες Ες, οι Μυστικές Υπηρεσίες, όπως η CIΑ και η Μοσάντ, ή εγκληματικά δίκτυα, όπως η Οντέσσα.


Γιατί η Μοσάντ; 

Λοιπόν, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ακόμη και μετά την ένωση της Ανατολικής με τη Δυτική, η Γερμανία εξακολουθεί να πληρώνει εκατομμύρια δολάρια αποζημιώσεις στο Ισραήλ. 

Τώρα, για ποιον λόγο το ανέχονται οι Γερμανοί; Ένας από τους λόγους είναι ότι η Γερμανία ήταν εκείνη που ίδρυσε το κράτος του Ισραήλ, μέσω του Τρίτου Ράιχ.

Τ.Κ.: Τι; Douglas Dietrich (D.D): Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα γι'αυτό, αλλά στις 20 Απριλίου 1945, αφού επισκέφθηκε τον Αδόλφο Χίτλερ να του ευχηθεί για τα γενέθλια του, ο Χάινριχ Χίμλερ οδήγησε αρκετές ώρες μόνος του για να συναντηθεί με τον Νόρμπερτ Μασούρ, αντιπρόσωπο του Παγκόσμιου Ισραηλινού Συμβουλίου. 

Γιατί; Επειδή σε όλη τη διάρκεια του Πολέμου υπήρχε μόνο μία ομάδα Ισραηλινών, τους οποίους ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι υποστήριζαν σθεναρά: οι Σιωνιστές.

Οι μέσοι Ευρωπαίοι Ισραηλίτες ήταν υψηλής μόρφωσης και είχαν επενδύσει πολλά στον κοινωνικό τους περίγυρο. 

Για ποιον λόγο θα έκαναν αυτό που ζητούσαν οι Σιωνιστές και θα μεταφέρονταν σε μια λωρίδα ερήμου στη Μεσόγειο; 

Οι Σιωνιστές ήταν μια ομάδα εξτρεμιστών, ένα ακτιβιστικό κίνημα που είχε δημιουργηθεί τη δεκαετία του '20, ολόψυχα αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας εβραϊκής πατρίδας στην Παλαιστίνη. Επομένως, ποιος υποστήριζε τους Σιωνιστές; Οι Ναζί και οι Φασίστες, επειδή οι Σιωνιστές ήταν οι μόνοι εβραίοι που ήταν πρόθυμοι να φύγουν από την Ευρώπη!

Τα αγροτικά σχολεία των Ες Ες του Χίμλερ εκπαίδευσαν τους Σιωνιστές στην αγροτική καλλιέργεια. Ξαφνικά, όταν εγκαταστάθηκαν στο Ισραήλ, καλλιεργούσαν πορτοκάλια στην έρημο. 

Πώς νίκησαν τους Άραβες σε διάφορες ένοπλες συρράξεις; 

Είχαν εκπαιδευθεί από το επιτελείο του Ρόμελ σε τακτικές Πάντσερ. Γιατί έχουν μία απαρτχάιντ κυβέρνηση; Είναι ένα καθεστώς λευκών αποίκων. Εφαρμόζει μια πολιτική φυλετικών διακρίσεων εναντίον των Παλαιστινίων. 

Διατηρεί τη μεταναστευτική δουλεία, ακριβώς όπως έκανε το Τρίτο Ράιχ στη Γερμανία.



Η αποσιωπημένη Ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - Α΄

Η αποσιωπημένη Ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Β΄

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ