Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΤΟΥΣΙΑΔ σαν μια μυστική οργάνωση….

Σχετικό είναι και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ακίτ», στις 17 Απριλίου 2001, με τίτλο «ΤΟΥΣΙΑΔ σαν μια μυστική οργάνωση» (υπενθυμίζουμε ότι η «ΤΟΥΣΙΑΔ» είναι η μεγαλύτερη Ένωση Τούρκων Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων), σύμφωνα με το οποίο η Τουρκία ακόμα και σήμερα κυβερνάται ουσιαστικά από μία μυστική ομάδα «Σαμπεταϊστών».
Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι, το 1908, η Οθωμανική Αυτοκρατορία οδηγήθηκε, βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου, στην πλήρη διάλυση από τρείς «Σαμπεταϊστές», δηλαδή του Ταλάτ, Εμβέρ και Τζεμάλ, και στη συνέχεια υποστηρίζει ότι και στην αρχή του 21ου αιώνα διευθύνονταν πάλι από τρείς Σαμπεταϊσρές, τους Κεμάλ Ντερβίς, Ισμαήλ Τζεμ και Ραχσάν Ετσεβίτ ( η σύζυγος του Μπουλέντ Ετσεβίτ), που οδηγούσαν κι αυτή τη φορά την Τουρκία σε οριστική διάλυση και διάσπαση.

Η τουρκική εφημερίδα παρέθετε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η «ΤΟΥΣΙΑΔ» ελέγχεται ΠΛΗΡΩΣ από τους «Σαμπεταϊστές» και του Εβραίους.

Όπως ανέφερε, οι κυριότεροι «Σαμπεταϊστές» στην «ΤΟΥΣΙΑΔ», στην αρχή του 21ου αιώνα, είναι η οικογένεια του Ντιντς Μπιλγκίν, του πρώην ιδιοκτήτη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος της «Σαμπάχ» και ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή εξαιτίας μεγάλων σκανδάλων και οι εξής μεγαλοεπιχειρηματίες: Ομέρ Ακγκερμάν, Αλί Ντιντσικιόκ, Ομέρ Ντιντσκιόκ, Μπολέτ Ετζατζίμπασι, Σακίρ Ετζατζίμπασι, Εσάτ Εντίν, Ερκέμ Ελγκινκάν, Φουάτ Μπεζμέν, Μεχμέτ Μπιρτζέντ, Τζαν Πακέρ, Νουρ Γκέρ, Οσμάν Καβαλά, Τζεμ Μποϊνέρ, και Μεχμέτ Σουχουμπί.

Εκτός από αυτούς υπάρχουν και οι Εβραίοι, επίσημα μέλη της «ΤΟΥΣΙΑΔ», Ελί Ατζιμάν, Ισαάκ Αλατόν, Λεϊλά Αλατόν, Ισαάκ Αντίκα, Ουζεΐρ Γκαρίχ, Ελμπέρ Μπιλέν και Λορί Μπουρλά με επίσης μεγάλη οικονομική δύναμη.

Όσον αφορά τη μεγάλη οικογένεια των Κοτς, έχει γραφεί, χωρίς να επιβεβαιωθεί ότι είναι εβραϊκής καταγωγής από τη Ρωσία.

Ποιες όμως, σε γενικές γραμμές, είναι οι επιδιώξεις όλης αυτής της ΚΑΣΤΑΣ που συχνά δρά μη λαμβάνοντας υπόψιν της τα μεγάλα προβλήματα του τουρκικού λαού;

Πολλοί από την Ελλάδα βλέπουν σαν μια καλή ευκαιρία, τον διαμελισμό της Τουρκίας, με το επίμαχο σημείο και αναφοράς τους Κούρδους…. Εμείς δεν είμαστε ένθερμη υποστηρικτές αυτής της ιδέας στο άμεσο μέλλον μέσα στα όρια της Τουρκίας…. Και αυτό γιατί, (για όσους δεν το γνωρίζουν) οι Κούρδοι έχουν μπει στην σφαίρα επιρροής και ελέγχου των Εβραίων μεγιστάνων καθώς και από το Ισραήλ.

Το πιθανό θα είναι αν διαμελίσουν αυτή τη στιγμή την Τουρκία θα της δώσουν το ανάλογο αντάλλαγμα. Ποιο νομίζετε ότι θα είναι; Εμείς πιστεύουμε ότι έχουν στα σχέδια τους, το ΝΑΤΟ, η Συμμαχία και οι Μασώνοι, την Θράκη, και το μισό Αιγαίο.

Για αυτό όλοι οι παραπάνω «Σαμπεταϊστές» Μασώνοι είναι ΑΔΕΛΦΙΑ με τους εδώ Μασώνους και σχεδιάζουν πίσω από την πλάτη μας, σκάβοντάς μας το λάκκο….

Ένα από αυτά τα σχέδια είναι και η οικονομική κρίση. Σε αυτήν την μορφή, και έτσι όπως εξελίσσεται… Θα χαρούμε πολύ να κάνουμε λάθος…

ΣΧΕΤΙΚΟ.....ΑΡΘΡΟ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Προσωπικές Μπίζνες του Ταγίπ Ερντογάν με το Ισραήλ....για το Νέο Ισραήλ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ