Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο υπουργός, που καλλιέργησε σχέσεις με το αμερικανο-εβραϊκό λόμπι (γιά τις δικές του προσωπικές πολιτικές επιδιώξεις;), είχε υποσχεθεί, από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου, στα στελέχη του AJC, να ψηφιστεί ''αντιρατσιστικό νομοσχέδιο'' στην Βουλή, με ειδική αναφορά στο ''Ολοκαύτωμα''. Τώρα, έχει εκτεθεί και στο AJC και στον πρωθυπουργό.

'Aμα έχει τέτοιους ''φίλους'' και τον Αβραμόπουλο Υπ.Εξ., που να πάει η Ελλάδα;
''Δημοκρατία της Μακεδονίας'' τα Σκόπια γιά το American Jewish Committee (AJC), στο οποίο θα μιλήσει, ο ''γιά μεγάλο διάστημα φίλος του'' υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Δευτέρα 3 Ιουνίου.


Κατά τα υπόλοιπα, ''η Ελλάδα ξαναβρίσκει την θέση της στο γεωπολιτικό της περιβάλλον'', όπως λέει και ο υπουργός Εξωτερικών της, Δ. Αβραμόπουλος, αλλά από την... ανάποδη, αφού επί θητείας του στο ''σκόρπιο'' υπουργείο του, η Ελλάδα διασύρεται, ενώ τον ''δουλεύουν'' ακόμα και οι φίλοι-''κολλητοί'' του, οι του AJC.

Σημ. 1: Με ''φιγούρες'', δουλοπρέπεια, παραμύθια και ανικανότητα, ΔΕΝ γίνεται εξωτερική πολιτική.
Σημ. 2: Γιά το κωμικό, ότι, ο Δημ. Αβραμόπουλος θα είναι ο ''κύριος ομιλητής στο Συνέδριο'' του AJC στην Ουάσιγκτον, όπως αναφέρουν κρατικοδίαιτα ΜΜΕ Αθήνας, τι να πούμε; Φαίνεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρρυ, που θα μιλήσει, θα είναι ο... κομπάρσος και ο Μήτσος μας, ο... πρωταγωνιστής.
Σημ. 3: Ο υπουργός δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ με τα σκάνδαλα στα προξενεία μας σε ΗΠΑ και Καναδά, συνεχίζοντας έτσι την ''παράδοση'' συγκάλυψης σκανδάλων, που χαραχτηρίζει το Υπ. Εξ. της Ελλάδας

ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ