Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Τι γνωρίζεις για τις 33 offshore του καρτέλ κ. Πρόεδρε;

Του Γιάννη Ντάσκα
 

Σαφή προσπάθεια να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη κατέβαλε, με πρωτοφανή για τα δικαστικά ήθη, η λεγόμενη Επιτροπή Ανταγωνισμού, της οποίας προΐσταται ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Δημήτρης Κυριτσάκης.

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή καταφέρεται εναντίον του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας, το οποίο για μια ακόμα φορά έδειξε ότι στέκεται δίπλα στον χειμαζόμενο πολίτη. Δικαίωσε, έστω και εν μέρει, έστω και με μικρότερο του οφειλόμενου ποσού, το πλέον γνωστό θύμα των καρτέλ, τα βιβλιοπωλεία Φλωράς.
Και η Επιτροπή αντί να προβληματιστεί για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά μελών της, κατά καιρούς, στην υπόθεση των καρτέλ και να διαχειριστεί την εξουσία που της ανέθεσαν προς όφελος του λαού, έβγαλε γλώσσα κατά των διοικητικών δικαστών.

Η μόνη λογική ερμηνεία είναι η εξής: 


Να διαβάσει και να πληροφορηθεί ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης, ώστε να ασκηθούν πιέσεις και να ανατραπεί η απόφαση αυτή.
 

Ακριβώς επειδή θεωρούμε ότι δεν πρέπει και δεν θα επηρεαστεί ο κ. Αθανασίου από τις επιθυμίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού, γιατί αυτό θα ήταν ολέθριο εμείς δημόσια λέμε ότι θα ζητήσουμε να τον ενημερώσουμε με επιθυμία μας να είναι στην ενημέρωση και ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κυριτσάκης.
 

Επειδή τα γεγονότα είναι γεγονότα λέμε από τώρα το πρώτο ζήτημα που θα θέσουμε είναι ποιες ανακοινώσεις έχει βγάλει εναντίον του συγκεκριμένου καρτέλ η επιτροπή, αν γνωρίζει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες μέσω των… 33 offshore της ΑΠΟΛΛΩΝ, αν έβγαλε ανακοίνωση για την ΙΑΝΟΣ στην οποία μετέχει ο… Άκης Τσοχατζόπουλος και τι έκανε απέναντί τους.
 

Ας μην βιαστούν γιατί έρχονται δυσάρεστες εκπλήξεις που ούτε τις φαντάζονται…
 

Σχετική επιστολή για την σαφή προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης από τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και πρώην Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, θα στείλουμε και εμείς στον πρώην πρόεδρο της ίδιας Ένωσης και νυν Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου.
http://www.paraskhnio.gr/2013/07/11/ti-gnorizeis-gia-tis-33-offshore-toy-kartel-k-pro/


 http://adagonismos.blogspot.gr/2013/07/33-offshore.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ