Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ!...... Διαδώστε!......

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ!......
Η συμμετοχή των ξένων στον πόλεμο…………….

Από την αρχή του πολέμου στην Κροατία το 1991, μεγάλος αρισθμός μισθοφόρων αλλά και ΝΕΟΝΑΖΙ από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ εθελοντών, πολεμούσε στο πλευρό των Κροατών.

Οι πληροφορίες αυτές παρέμεναν απλές και αδιασταύρωτες ειδήσεις, μέχρις ότου το πεδίο των μαχών, τις επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο!...


Στην πόλη Δερβέντα, την οποία το σχέδιο Βανς-΄Οουεν παραχωρούσε στο δεύτερο Κροατικό καντίνι της Ποσάβινα, σκοτώθηκαν δύο ξένοι πολίτες από πυρά του Σερβικού στρατού.

ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΗΚΕ από τις ταυτότητές τους πως ήταν:

Ο Μπράουν Μπόβερι, αγνώστων λοιπών στοιχείων και ο Βένζχου Ζέϊανγκ Κινέζος με γαλλική υπηκοότητα.

Στις μάχες γύρω από την ίδια πόλη, θεάθηκαν πολλοί μαύροι ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και Κούρδοι, αρκετοί από τους οποίους σκοτώθηκαν . δυστυχώς όμως, λόγω των μαχών και της διαμορφώσεως του εδάφους, μόνο λίγα πτώματα συγκεντρώθηκαν και αναγνωρίστηκαν ………………….. Εκεί πολεμούσε και ο Αμπίντ-Αμπού Σαφιαχσί, υπήκοος Ιορδανίας, ο οποίος μάλιστα ήταν και ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ στρατιωτικής μονάδας.

Στη Χράσνιτσα, πολεμούσε ο φημισμένος «Νάσερ», υπήκοος Μπαχρέϊν, ενώ στο Πριγιέντορ , βρέθηκε το πτώμα ενός νέγρου, και εκεί αιχμαλωτίστηκε ο Τούρκος Οστρούκ Μαχμούτ.

Σύμφωνα με διαθέσιμες πληροφορίες, μια μονάδα ειδικών επιχειρήσεων, γνωστοί με το όνομα «ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΝΟΙ», τοποθετήθηκε στην περιοχή Χράσνιτσα. Αποτελείται από επαγγελματίες και εθελοντές έμπειρους στον πόλεμο, οι οποίοι είναι υπήκοοι της ΓΑΛΛΙΑΣ, ΙΤΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ…

Στα μέσα Αυγούστου, στην περιοχή Βίσοκο έφτασαν 30 ΤΟΥΡΚΟΙ, οι οποίοι πήραν μέρος στις επιθέσεις κατά των χωριών Ίλιτζα και Τσέρτσις. Μαζί με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ήλθαν και 20 τουρκάλες, οι οποίες τραγουδούσαν στα στρατόπεδα των ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, για να ανυψώσουν το ηθικό των πολεμιστών.

Στο νοσοκομείο της Ζένιτσα, νοσηλευόταν κάποιος αριθμός «ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ» υπηκόων Ισλαμικών κρατών, που τραυματίστηκαν στις μάχες εναντίων των Σέρβων. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, βρισκόταν στο νοσοκομείο ο Ιμπού Ραχά (Σαουδική Αραβία), ο Σχακέρ αλ Σαρίφ (Συρία), ο Αμπού Φαλάχ και Αμπού Αμία (Αιγύπτιοι), ο Ιγιάς Μεντίνι, ο Αμπού Ελζούμπεϊρ. Και ο Αμπντουραχμάν Σαραχουντίν-Αμπού από τη Σαουδική Αραβία.

Στην Μπούνα, κοντά στο Μόσταρ, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου αλουμινίου, βρισκόταν 25-30 ξένοι μισθοφόροι ( ΙΤΑΛΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, ΗΠΑ και άλλοι). Ενώ στην Τσάπλινα στο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ του χωριού Ντρέτελι όπου βρίσκονται αιχμάλωτοι περίπου 400 Σέρβοι, εκτός από τους Ουστάσι (ΧΟΣ) τα βασανιστήρια γίνονταν από 20-30 εθελοντές από την ΙΤΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΗΠΑ και ΚΑΝΑΔΑ!......

Σε ένα στρατόπεδο συγκεντρώσεως για ΣΕΡΒΟΥΣ στο ΣΕΡΑΓΙΕΒΟ, όπου κύριος ανακριτής είναι ο πρώην διαιτητής μπάσκετ, Μίλε Νταβίντοβιτς, μεταξύ άλλων βρίσκονται και 20 ΑΡΑΒΕΣ δεσμοφύλακες…

ΔΥΟ ΣΥΡΙΑΚΑ πλοία με ΟΠΛΑ για τους μουσουλμάνους, έφτασαν στις αρχές Σεπτεμβρίου στο λιμάνι Ριέκα της Κροατίας. Ο Κροατικός στρατός έλαβε το 48% του φορτίου, ως αντάλλαγμα για την ελεύθερη μεταφορά όπλων στη ΒΟΣΝΙΑ!...... Την είδηση αυτή είχε μεταδώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός (Deutsche Welle).

Είναι γνωστό ότι ο Μουσουλμανικός στρατός της ΒΟΣΝΙΑΣ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ στηρίζεται σε εθελοντές και μισθοφόρους ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΣ (πολεμιστές) «Τζιχάντ» από τις Ισλαμικές χώρες.





Στο Ιταλικό περιοδικό «Πανόραμα» σε σχετικό άρθρο, δημοσιεύτηκαν τα εξής ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Η παρουσία της «ΚΡΟΑΤΙΚΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ» ή αλλιώς «ΜΑΥΡΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ», είναι γνωστή……

Σ’ αυτή τη λεγεώνα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μισθοφόροι από τη ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, την ΟΥΑΛΙΑ, και τη ΣΚΩΤΙΑ που είναι συνήθως Άγγλοι με βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο…Μισθοφόροι από τη ΓΑΛΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, άνεργοι από την ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΣΕΧΟΙ και ΑΛΒΑΝΟΙ του ΚΟΣΣΟΒΟΥ…..


ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ, από το ΜΟΝΑΧΟ Της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ καθώς και Νεοναζιστές της Δρέσδης…… Τέλος προστέθηκαν και ορισμένοι Γάλλοι ακροδεξιοί, που τους έστειλε «τιμής ένεκεν» ο Ζαν Μαρί Λεπέν, για να βοηθήσουν τον «αγώνα των Καθολικών λευκών και πολιτισμένων εναντίων των Ορθόδοξων απολίτιστων Και τεμπέληδων των Βαλκανίων», κατά τη φράση του Γάλλου εθνικιστή.

Επίσης το ΒΑΤΙΚΑΝΟ βοηθάει οικονομικά τους Κροάτες, και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ώστε η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΣΕΡΒΩΝ να είναι ολοκληρωτική!.......

Στις 17-12-1991, κατασχέθηκαν 11 τόνοι πολεμικού υλικού που κατευθύνονταν προς το Ζάγκρεμπ. Τα όπλα προερχόταν από την ΧΙΛΗ, όπου κατοικούν 130,000 Κροάτες φυγάδες και όπου οι ανώτατοι αξιωματούχοι του στρατού (μεταξύ των οποίων και ο πρώην δικτάτορας Πινοσέτ) είναι ένθερμοι υποστηρικτές της Κροατίας.

Οι Κροατικές αρχές , ευθύς εξ αρχής της πολεμικής σύρραξης έχουν στρατολογήσει μεγάλο αριθμό μισθοφόρων στις ένοπλες μονάδες τους ……με το ατελείωτο ΧΡΗΜΑ που ρέει από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ!........

Μεταξύ αυτών ήδη υπήρχαν 500-700 περίπου Ρουμάνοι, ανάμεσά τους και μεγάλος αριθμός μελών της τέως Ρουμανικής Αστυνομίας ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΤΕ……….

Επίσης έχουν στρατολογηθεί και πολλοί Βούλγαροι, Φιλιππινέζοι, Κούρδοι, Αλβανοί και Αφρικανοί, που, αυτοί στέλνονταν πάντα στις πρώτες γραμμές, υπό την απειλή ότι θα τους πυροβολούσαν εφ όσον δεν πυροβολούσαν και δεν ΕΣΦΑΖΑΝ Σέρβους, ακόμη Γυναίκες και Παιδιά!....

ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ Της ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ:

Μέλη των ειδικών δυνάμεων ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ της Σκωτίας και ΓΕΡΜΑΝΟΙ εκπαιδευτές.


Στο Στρατιωτικό Κέντρο του Ζάγκρεμπ, μεταξύ άλλων, οι στρατιώτες μαθαίνουν πώς να ΣΦΑΖΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................................
Η Κροατική κυβέρνηση, τον τελευταίο καιρό, επιβεβαιώνει ανοιχτά τη στρατολόγηση ξένων μισθοφόρων, εκφράζοντας τη Λύπη της, που δεν υπάρχουν περισσότεροι.

Όπως φαίνεται από τα διαθέσιμα στοιχεία, η ΑΜΟΙΒΗ των μισθοφόρων κυμαίνεται γύρω στα 2000 ΜΑΡΚΑ το μήνα.

Ο Χάβογκε Ράγκιχ, μέλος της Κροατικής Εθνοφρουράς που πιάστηκε αιχμάλωτος, ομολογεί ότι ήρθε από τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ για να πολεμήσει στη Κροατία, και το επάγγελμά του είναι ΟΥΣΤΑΣΙ, ότι περισσότερο του ΑΡΕΣΕΙ (;) ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ τα ΠΑΙΔΙΑ, τις ΚΟΠΕΛΕΣ και βεβαίως τους Γέροντες!.........

«Ο κύριος οργανωτής της Μαζικής ΣΦΑΓΗΣ, εξοντώσεως των Σέρβων στην περιοχή του Μπόροβο, ήταν ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Μπάουερ Ν., 22 χρονών!... Ήταν ο αρχηγός στο τοπικό στρατόπεδο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ και όλα γινόταν κάτω από τις δικές του διαταγές, αν και δεν ήξερε ακόμα καλά τη γλώσσα. Ήρθε από τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ και τάχθηκε ως εθελοντής στις τάξεις των ΚΡΟΑΤΩΝ ΟΥΣΤΑΣΙ….».
(απόσπασμα από την κατάθεση του –Ουστάσι Μάρουσιτς Γ. εκτελεστή στο στρατόπεδο της περιοχής Μποροβο)…….

Συνεχίζεται....όλα τα άρθρα στην σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ