Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

NSA: NEVER SAY ANYTHING………..

NSA: Η μεγαλύτερη μυστική υπηρεσία του κόσμου……Οι Κατασκευαστές Πολιτικών!.... Στις 27 Ιανουαρίου 1967, το διαστημόπλοιο «Απόλλων Ι» πήρε φωτιά στην απογείωση και οι τρείς αστροναύτες του κάηκαν ζωντανοί.
«Μπορώ να δηλώσω με σιγουριά, ότι η Σοβιετική Ένωση δεν θα νικηθεί από τους Αμερικανούς στον αγώνα για τη σελήνη….», δήλωσε ο αστροναύτης Βλαντιμίρ Κομάροφ λίγο μετά την Αμερικανική καταστροφή.
Τρείς ακριβώς μήνες αργότερα, στις 23 Απριλίου 1967, ένας σταθμός λήψεως των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, εγκατεστημένος στο Καραμουσέλ της Τουρκίας, στα νοτιοανατολικά της Κων/λης, έπιασε την επιστροφή στην ατμόσφαιρα του «Σογιούζ Ι». μέσα βρισκόταν ο Βλαντιμίρ Κομάροφ, μετά από μια πτήση είκοσι έξι ωρών στο διάστημα. Ο διάλογος ανάμεσα στο διαστημόπλοιο και στη βάση του, μαγνητοφωνήθηκε ατόφιος και στάλθηκε αμέσως στις ΗΠΑ, σε ένα γιγαντιαίο υπολογιστή, τον TEXTA, ο οποίος συλλέγει τις πληροφορίες που μαζεύονται απ’ όλο τον κόσμο….

Δουλειά ρουτίνας η οποία τις ημέρες εκείνες θα μετατρέψει τους χειριστές του υπολογιστή, σε μάρτυρες μιας τραγωδίας που περιέγραψαν σε μια έκθεση.:
«Ξαφνικά οι Σοβιετικοί, έχασαν τον έλεγχο του πυραύλου και δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την επιστροφή του στην ατμόσφαιρα. Είχαν λιγότερο από δύο ώρες για να σώσουν τον αστροναύτη. Μιλούσαν ρωσσικά, αλλά μαγνητοφωνούσαμε και στη συνέχεια ακούσαμε το διάλογο πολλές φορές. Όταν έγινε φανερό πως δεν υπήρχε καμμιά ελπίδα, ο Αλεξέϊ Κοσύγκιν, μίλησε προσωπικά στον Κομάροφ. Είχαν ένα διάλογο στο βιντεοτηλέφωνο. Ο Κοσύγκιν έκλαιγε και του έλεγε πως είναι ένας ήρωας, ότι είχε πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο κατόρθωμα στην ιστορία της Ρωσσίας, ότι ήταν υπερήφανος γι’ αυτό και δεν θα τον ξεχνούσαν ποτέ. Μετά ο Κομάροφ, μπόρεσε να μιλήσει με την γυναίκα του. Προσπάθησε να την παρηγορήσει εξηγώντας της τι έπρεπε να κάνει στο μέλλον, κυρίως με την εκπαίδευση των παιδιών του. Ήταν συγκινητικό και τρομακτικό. Μόνο στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν έπεσε το διαστημόπλοιο, ακούστηκε ο Κομάροφ να φωνάζει: «Δεν θέλω να πεθάνω, κάντε κάτι». Μετά έβγαλε μια τρομερή κραυγή και εξεράγη».
Ενώ στη Σοβιετική Ένωση είχε κρατηθεί μυστικό το παραπάνω τραγικό γεγονός, ο Χένρυ Κίσσιγκερ σε μια δύσκολη φάση των σχέσεων Αμερικής-ΕΣΣΔ, απεκάλυψε στον κατάπληκτο Σοβιετικό Πρεσβευτή Ντομπρύνιν, ολόκληρο τον τραγικό διάλογο του αστροναύτη με την γυναίκα του…

Αθήνα 12 Δεκεμβρίου 1967, ώρα 11 την νύχτα.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος τηλεφωνεί από τα ανάκτορα του Τατοΐου στα ανάκτορα της ΔΑΝΙΑΣ. Μιλάει μερικά δευτερόλεπτα με τον Αυλάρχη, τυπικά. Εκεί βρίσκεται μυστικά ο Αμερικανός Τζέϊμς Κ. Τζέϊμσον, Γενικός Διευθυντής της EXXON. Ο Κωνσταντίνος γνωστοποίησε στον Τζέϊμς Κ. Τζέϊμσον την πρόθεσή του για το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της 13ης Δεκεμβρίου 1967.

Ο μεγαλοδιευθυντής του Καρτέλ της EXXON, του εξήγησε για άλλη μια φορά τα πλεονεκτήματα της ενέργειας του αυτής . του ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία».

Το μοιραίο τηλεφώνημα «πιάστηκε» από την Αμερικανική βάση της Νέας Μάκρης. Στάλθηκε μεταφρασμένο στα κεντρικά γραφεία της NSA, στο φόρντ Μήντ των ΗΠΑ. Η NSA, διέταξε την CIA και DIA να συντονιστούν και να αποτρέψουν το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκε και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος!............


Η NSA λένε μέλη της υπηρεσίας, σημαίνει στην πραγματικότητα: NEVER SAY ANYTHING : δηλαδή, μη λες ποτέ τίποτα.


Το Μάιο του 1963, η τεχνική εταιρία Τζ. Β. Μπαίηκερ, υπέγραψε ένα συμβόλαιο 10,940,000 δολλαρίων, για την ανέγερση μέσα στο Φορντ Μηντ ενός μοντέρνου κτιρίου με εννέα πατώματα, που προοριζόταν για την εγκατάσταση γιγαντιαίων υπολογιστών. Οι υπηρεσίες τελείωσαν το 1965.

Η Υπηρεσία διαθέτει υπολογιστές και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ο αριθμός και η ποιότητα των οποίων είναι μοναδική στον κόσμο. Σε σχέση με την IBM 7090, που στοιχίζει 298,000 δολλάρια το κομμάτι και κάνει 229,000 προσθέσεις το Δευτερόλεπτο, οι υπολογιστές της NSA στοιχίζουν πάνω από 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ο καθένας και περιέχουν περισσότερα από 200,000 μικροκυκλόματα, το καθένα στο μέγεθος του νυχιού του αντίχειρα.

Οι υπολογιστές βρίσκονται στο επίκεντρο στρατηγικής της NSA. Μέσω του P.P.O.D. (Γραφείο Προστασίας), του σημαντικότερου τομέα δραστηριότητας της υπηρεσίας, οι υπολογιστές χρησιμοποιούνται για να αποκωδικοποιούν με ρυθμό 600 γραμμών το λεπτό τα κωδικοποιημένα κείμανα, χάρη στη συχνότητα των γραμμάτων, τις δεκάδες χιλιάδες συνήθεις λέξεις και τους γραμματικούς κανόνες που έχουν αποθηκευθεί στη μνήμη τους.

Συγκεντρώνουν επίσης και εξετάζουν καθημερινά όλες τις πληροφορίες από τους εκατοντάδες ΣΤΑΘΜΟΥΣ παρακολούθησης της NSA, οι οποίοι είναι διασκορπισμένοι σε όλον τον ΠΛΑΝΗΤΗ και επιβλέπουν τις επικοινωνίες τόσο στις φιλικές όσο και στις εχθρικές χώρες.

Αν διεισδύσει κανείς μέσα στα γρανάζια της υπηρεσίας, ανακαλύπτει μια εκπληκτική συνεργασία ανάμεσα στον ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ και τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.

Είναι ένα περίεργο εργαστήριο, όπου δοκιμάζονται ταυτόχρονα οι μέθοδοι εσωτερικής ασφάλειας, συχνά παραβιάζοντας κατάφωρα τους Νόμους, και οι βελτιώσεις προϊόντων υψηλού επιπέδου τα οποία προμηθεύονται από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, δυνάμει μυστικών συμβάσεων.

Σήμερα το τεράστιο κτίριο, που βρίσκεται στην καρδιά του Φορντ Μηντ κοντά στο επιτελείο, είναι το σημαντικό και τελειοποιημένο κέντρο πληροφορικής του κόσμου. Όπως το Ανθρώπινο Μυαλό, χωρίζεται σε δύο μέρη: Το Δεξιό Ημισφαίριο που ονομάζεται Καριγιόν και το ΑΡΙΣΤΕΡΟ, το Λόουνστόουν.

Το Καριγιόν έχει εφοδιαστεί με τέσσερις τεράστιους υπολογιστές IBM 3033. που συνδέονται μεταξύ τους και επικοινωνούν με τρείς μεγάλες εκτυπωτικές μηχανές, οι οποίες γράφουν 20,000 γραμμές το λεπτό.

Το Λόουνστόουν έχει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη. Ήσυχοι διάδρομοι, κίτρινα χαλιά και στη μέση υπερυπολογιστές πέντε τόννων, που μπορούν να κάνουν 150 με 200 εκατομμύρια αριθμητικές πράξεις το δευτερόλεπτο.

Η δύναμη και η διάρκεια μιας οργάνωσης όπως η NSA, βασίζονται πράγματι στην ικανότητα να δρα μυστικά, πράγμα που της επιτρέπει να διαπλάθει όλο το κοινωνικοπολιτικό τοπίο. Η εξαγορά διανοιών, ο έλεγχος των φιλοδοξιών, συνιστούν το ουσιώδες μέρος της στρατηγικής της, η οποία δείχνει στο χειρισμό του ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, τα ίδια προσόντα φαντασίας και καινοτομίας, που δείχνει στον ειδικό τομέα της κατασκοπείας…..
Ένας από τους ειδικούς δεσμούς που υπάρχουν στην NSA και το ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, είναι η Ένωση που δημιουργήθηκε το 1963 από παλιούς αξιωματικούς της υπηρεσίας. Στόχος της είναι η προώθηση των βασικών κατασκευαστών ηλεκτρονικών όπλων. Κερδοφόρα αγορά, αφού ο κύριος πελάτης, ο στρατός, αγοράζει κάθε χρόνο υλικό αξίας πολλών δις. Δολλαρίων.
Η Ένωση που διοικείται από έναν συνταγματάρχη του Επιτελείου της NSA, έχει ένα Διοικητικό Συμβούλιο που συνθέτουν διάσημα «ΓΕΡΑΚΙΑ», όπως ο στρατηγός Άντριου Γκουντμπάστερ, πρώην ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ, ο Μέλβιν Λαίρντ, Υπουργός Άμυνας του Νίξον, ο Τζών Τάουερ Πρόεδρος της Επιτροπής της Γερουσίας για τις Ένοπλες Δυνάμεις και ο Μπάρυ Γκολντγουώτερ, πρώην υποψήφιος για την προεδρία.

Υπάρχει όμως και το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ( ή για το αντίθετο). Πρόεδρος του συμβουλίου είναι ο ΝΤΑΙΗΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, με αναπληρωτή τον Ρίτσαρντ Φόρεν, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τζένεραλ Ελέκτρικ και μέλη τους:


ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, πρώην υπουργό,

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΧΑΙΗΓΚ, πρώην υπουργό και Αρχιστράτηγο του ΝΑΤΟ,

ΤΟΣΙΟ ΝΑΚΑΜΟΥΡΑ, Πρόεδρο της Μιτσουμπίσι,

ΕΝΤΜΟΝΤ ντε ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Τραπεζίτη,

ΖΑΚ ΜΙΓΙΕ, χρηματιστή,

ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΑΝΙΕΛΙ, Πρόεδρο της φίατ,

ΣΑΫΡΟΥΣ ΒΑΝΣ, πρώην υπουργό,

ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΑΝΚΑΝ, πρώην πρόεδρο της Κόκα Κόλα,

ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ, πρώην Καγκελλάριο της Γερμανίας……

Όλοι οι πολιτικοί του κόσμου που πρόκειται να γίνουν Πρωθυπουργοί ή ΠΡΟΕΔΡΟΙ της Δημοκρατίας στη χώρα τους, ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ή ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ από την παραπάνω Επιτροπή-Συμβούλιο, που συνεδριάζει μια φορά τον ΜΗΝΑ στο κεντρικό κτίριο της NSA, στο Φορντ Μηντ.

Αν εκκριθεί ή απορριφθεί το υπό κρίση πρόσωπο, εκεί αρχίζει η πλύση εγκεφάλου από τα μέσα ενημέρωσης, ΜΜΕ……

Δίνονται χρήματα από τις κεντρικές τράπεζες για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και Πρωθυπουργού. Η CIA και DIA παίρνουν εντολές προκειμένου να φέρουν σε πέρας της εντολές της NSA…..

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του κάθε Αμερικανού Προέδρου, προέρχεται από την NSA……

Κοντολογίς η NSA, είναι το όργανο της «ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ» προκειμένου να επιβάλλει την θέλησή της στους ΛΑΟΥΣ…

Η στρατηγική των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ έχει αποφασισθεί από την «ΤΡΙΜΕΡΗ», η NSA την μεθόδευσε και η CIA την εκτελεί. Είναι δηλαδή απλά η CIA το βαποράκι της NSA…… Και η NSA το ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ όργανο της «Τριμερούς Επιτροπής»…..

Οι Τράπεζες, οι Ιδιωτικές, είναι οι «ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ» της Τριμερούς Επιτροπής. Οι τραπεζίτες είναι υψηλόβαθμα στελέχη τα Επιτροπής. Το Βρώμικο Χρήμα των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και του λαθρεμπορίου ΟΠΛΩΝ ξεπλένεται στις ιδιωτικές τράπεζες της «ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ».

Οι περισσότερες από αυτές ονομάζονται «Κεντρικές Τράπεζες».

Ο χρυσός ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται στα τέσσερα σημεία του ΠΛΑΝΗΤΗ και είναι αποθηκευμένος στις «Κεντρικές Τράπεζες», δηλαδή στα χέρια της «Τριμερούς».

Η χρεωκοπημένη ΑΜΕΡΙΚΗ είναι ευγνώμων στην ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, που δεν την τινάζει στον ΑΕΡΑ εντελώς……

Τρισεκατομμύρια δολλάρια είναι το έλλειμα των ΗΠΑ-600 δις. Πλαστά δολλάρια αναγκάζεται καθημερινά να τυπώνει και να τα στέλνει στο εξωτερικό ( τα ευρωδολλάρια είναι πλαστά), κι όμως παραμένει η μεγάλη δύναμη. Ο Πλανητάρχης!....................

Αθανάσιος Στριγάς
Βιβλίο: Παγκόσμιοι Εντολοδότες ………………………………………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ