Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ή ΣΟΥΛΤΑΝΑ; ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ;

Το περιοδικό «Τότε» τεύχος 70 δημοσίευσε άρθρο του Αριστομένη Αντωνακέα εις τις σελ. 8-19, ο οποίος αποδεικνύει ότι πράγματι ο Μεγάλος Αρχηγός του Ε.Λ.Α.Σ ήταν ΣΟΥΛΤΑΝΑ.


Παραθέτει δεκάδες ονόματα μαρτύρων οι οποίοι γράφουν περί αυτού, εδώ θα αντιγράψω δύο, τρία εξ αυτών.

«Ο βρεταννός λοχαγός Ντένις Χάμσον εις τας σελίδας 77-78 του βιβλίου του (Με τους Έλληνες στον Γοργοπόταμο) : Η πρώτη μου εντύπωση από τον Άρη…ήταν κάποιος που δεν σεβόταν ανθρώπους… ο πιο αδίστακτος άνδρας που γνώρισα, ο πιο σκληρός… Ήταν ένας πρώην Δάσκαλος που είχε καταδικασθή για Ομοφυλοφιλικά αδικήματα…εξακολουθούσε να είναι και Παιδεραστής…».

Ο Νεοζηλανδός Ουίλλιαμ Τζόρνταν στο βιβλίο του «Η αλήθεια περί Ελλάδος» γράφει: Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ διώχθηκε νέος από το πατρικό του σπίτι που το είχε ΑΤΙΜΑΣΕΙ με τις αποτρόπαιες και Αναίσχυντες εκδηλώσεις της ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ του Διαστροφής. Ένας από τους απαισιώτερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ, σε ώρα συμφοράς για τους ανθρώπους η Φύσις…. Ήταν κάτι χειρότερο από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. Ήτανε κακούργος σαδιστής. Το αγαπημένο μαρτύριο του ΑΡΗ-«ΣΟΥΛΤΑΝΑ» ήτανε να χαράζει βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνη καυτό λάδι μέσα….. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζη τις τομές με αλάτι… Ένα άλλο από τα αστεία του ζωηρού αυτού παιδιού ήτανε να κόβει τους ΜΑΣΤΟΥΣ των ΓΥΝΑΙΚΩΝ ή να ξερριζώνη τα αυτιά των……».

Τα ίδια γράφει για τον ΑΡΗ ή ΣΟΥΛΤΑΝΑ και ο Γούντχαουζ, ο αρχηγός της Βρεταννικής στρατιωτικής αποστολής και σύνδεσμος με τον Ε.Λ.Α.Σ ο οποίος είχε αντίληψι για τον ΑΡΗ ή ΣΟΥΛΤΑΝΑ, καθότι ευρίσκετο σε τακτική επαφή και συνεργασία μαζί του. Εις το βιβλίο του «THE STRUGGLE FOR GREECE» σελίδα 63.
 

O καθηγητής Κ. Δεσποτόπουλος τέως βουλευτής της ΕΔΑ γράφει εις την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11/1/1982 ότι : «Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ή ΣΟΥΛΤΑΝΑ του είχε εκμυστηρευθή πως ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΣ αποδίδων την πάθησίν του εις βασανισμόν υπό της Αστυνομίας»

Ο Κ.Γ. Καλογερόπουλος γράφει εις την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» 17/1/1982
: «Άσχετα προς τα αίτια της παθήσεως συνάγεται πως ο ελαττωματικός πρωτοκαπετάνιος θανάτωνε για να επιδεικνύει ΑΝΔΡΙΣΜΟΝ (η ΣΟΥΛΤΑΝΑ) ή για να εκδικείται το ελάττωμά του».

Σκότωσε το παιδί του Μαραθέα ( είχε σκοτώσει πρό ημερών τον πατέρα του) ενώ ήτο άρρωστο. Με το παιδί αυτό, το οποίο ήταν μικρότερό μου 3-4 χρόνια, είχα παίξει μαζί του εις την αυλή του σπιτιού του το Φθινόπωρο του 1942, ήτο ηλικίας 12 ετών. Το εσκότωσε όχι μόνον άνευ προσχημάτων, αλλά αφού ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ από το ΚΚΕ ΛΥΤΡΑ, ένα υπερβολικά μεγάλο διά την εποχή του ποσόν ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ!..... από την μάνα του παιδιού. Το ποσόν αυτό έκανε δωρεά η μάνα του εις το ΚΚΕ δια του ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ Αθηνών Ιατρίδη. Τότε η δραχμή είχε ακόμη μεγάλη αξία, μόλις άρχιζε ο πληθωρισμός.

Και ενώ περίμενε η μάνα το παιδί της, αφού έδωσε τα λύτρα που της ζήτησε ο ΑΡΗΣ ή ΣΟΥΛΤΑΝΑ , μετά τρείς μήνες την πληροφορούν ότι βρέθηκε το πτώμα του παιδιού της εις μίαν χαράδραν του χωριού Κολοκυθιά παραμορφωμένο με 36 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ και ΒΙΑΣΜΕΝΟ σεξουαλικά με άγνωστα αντικείμενα!.... … 



ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ. ΑΫΦΑΝΤΗ.

ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ
Διαγγελέας

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ