Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αλήθεια τι έγινε με εκείνη την παράξενη υπόθεση που είχε αποκαλύψει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το καλοκαίρι;

Το θέατρο θα συνεχίσει να είναι εκεί, λόγω της γνωστής ιδιότυπης προστασίας που απολαμβάνει ως εκ της διασυνδέσεως με το ΚΚΕ.

Ομιλούμε για έγγραφο του τότε ΣΤ΄ Γενικού Διευθυντή πρέσβη κ. Κατσαμπή προς την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (διάδοχο δια απορροφήσεως της πάλαι ποτέ ΚΕΔ) με το οποίο αρνιόταν τη πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ για το κτίριο της Ακαδημίας 3 – Ζαλοκώστα 10 γιατί, όπως προέκυψε, υπήρχε μόνο ένας μετρητής της ΔΕΗ για όλο το κτίριο. 

Με άλλα λόγια, το ΥΠΕΞ πλήρωνε επί σειρά ετών το ηλεκτρικό τόσο για το ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΕΖΗ όσο και για το υπόγειο γκαράζ της οδού Ζαλοκώστα !!! 

Αυτό και αν είναι αδιαφορία εκ μέρους των υπεξικών υπηρεσιών… Το θέμα βέβαια δεν είναι να γίνει ο επιμερισμός του κόστους, αλλά πώς θα γίνει η αναζήτηση των χρημάτων που έχουν δοθεί για τη πληρωμή κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος από τρίτους. 

Φυσικά, το ιδανικό θα είναι επιτέλους το ΥΠΕΞ να αποκτήσει το κτίριο του θεάτρου όσο και του υπόγειο γκαράζ. Το τελευταίο αποτελεί, ως γνωστό, και σημαντικό security risk, όπως επισημαίνει κάθε ξένος όταν με έκπληξή του βλέπει ένα ιδιωτικό γκαράζ κάτω από το κτίριο του ΥΠΕΞ. Αλλά δεν αυταπατόμαστε. 

Το θέατρο θα συνεχίσει να είναι εκεί, λόγω της γνωστής ιδιότυπης προστασίας που απολαμβάνει ως εκ της διασυνδέσεως με το ΚΚΕ. 

Το δε γκαράζ λόγω της επίσης «ιδιότυπης» προστασίας που έχει η εταιρία που το εκμεταλλεύεται από τους υπηρεσιακούς της ΚΕΔ και τώρα της ΕΑΔ. Πώς αλλιώς άλλωστε να εξηγηθεί ότι παραμένει ακλόνητο χωρίς καν να υπάρχει νέα μίσθωση ή να έχει προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός για την εκμίσθωσή του.

Ολόκληρο το άρθρο στο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ