Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Αποκάλυψη: ο Ανθελληνισμός-Μισελληνισμός των Εβραίων! Εσχάτη Προδοσία από τον Ααρών Αβούρι (Κ. Σημίτης)!

Εφ΄ όσον αι ψυχικαί και πνευματικαί εκδηλώσεις και δυνάμεις εξαρτώνται από την δομήν του σκελετού του DNA στο κύτταρο, είναι Επόμενον όλοι οι πνευματικά ανεπτυγμένοι άνθρωποι της γης, επιστήμονες, φιλόσοφοι, καλλιτέχνες, τεχνίτες και όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι:άσπροι-μαύροι-κοκκινοι-κίτρινοι να έχουν σε γενικές γραμμές τον ίδιο σκελετό κυττάρων, το ίδιο DNA, παρόμοιο με το DNA των πραγματικών Ελλήνων.

Αυτό μην το χαρακτηρίσετε ρατσιστικόν, είναι καθαρά επιστημονική επισήμανσις. Εάν κάποιοι αμφιβάλλουν, ας εξετάσουν το DNA των ΟΣΤΩΝ των Αρχαίων Ελλήνων τα οποία ΞΕΘΑΨΕ το «μετρό» περνώντας από το (ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΗΜΑ) στον Κεραμεικό, όπου έθαβαν οι Αθηναίοι όλους τους Επιφανείς ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ κλπ….. τα οποία μετέφεραν στην Αμερική ΚΡΥΦΑ, χωρίς να ενημερώση κανέναν η Κυβέρνησις του Κ. ΣΗΜΙΤΗ…..

Διατί ΕΚΛΕΨΑΝ οι εβραιοαμερικανοί τα ΟΣΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ Σοφών; 
Μήπως για να κλωνοποιήσουν δικούς των ή διά να εξαφανίσουν το DNA των αρχαίων ΕΛΛΗΝΩΝ, ώστε να μην δύναται οι ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα να αποδείξουν ότι είναι γνήσιοι απόγονοι εκείνων, ή και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ να τα ΘΑΨΟΥΝ στο Ισραήλ και μετά να ισχυρισθούν παγκοσμίως ότι είναι των δικών τους προγόνων.
Γιατί έκρυψε η κυβέρνησις Σημίτη αυτό το σοβαρότατο γεγονός από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;
Γιατί δεν κατήγγειλε το γεγονός αυτό κανένα κόμμα;
Μήπως τρέμουν οι πολιτικοί μας τους φανατικούς εχθρούς του Ελληνισμού;

Τότε γιατί τους ψηφίζετε Έλληνες…. Και κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας ότι θα σας χαρίσουν αυτοί καλλίτερες μέρες με τόσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έκακναν κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

Απόσπασμα από το βιβλίο του Στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή .

Ο ΒΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ώρες Ευθύνης, επειδή η ανθρωπότης δεν πρέπει να καταστραφή, είμεθα υποχρεωμένοι να πείσουμε τους συνανθρώπους μας να θυσιάσουν λίγο από τον χρόνο τους εις τον "Βωμόν της Ελπίδος", ώστε να ενημερωθούν: πού οδηγείται η ανθρωπότης, πώς, ποιοι την οδηγούν και πώς θα σωθούν. Ο σωστά πληροφορημένος άνθρωπος δύναται να αυτοπροστατευθή και να σωθή από την επερχομένην λαίλαπα. Ο απληροφόρητος είναι τυφλός και τον οδηγούν οι εξουσιασταί. . . Ενώ ο παραπληροφορημένος εύκολα εγκληματεί, είναι όργανον στα χέρια των εξουσιαστών διά την σφαγήν των αντιπάλων των και των ορθοφρονούντων

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


Δεκατρία χρόνια μετά την ανακάλυψη Δημοσίου Σήματος στην περιοχή του Κεραμεικού, δηλαδή του νεκροταφείου της πόλης των Αθηνών που θάβονταν ήρωες και επιφανείς Αθηναίοι, μια νέα ανακάλυψη στην οδό Μυκάλης έρχεται να προσθέσει νέα στοιχεία στην αρχαιολογική σημασία της περιοχής. 

Το Δημόσιο Σήμα που ήρθε στο φως χρονολογείται ανάμεσα στον 3ο και 4ο αιώνα π.Χ περιλαμβάνει ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα ενώ η έκταση του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα μεγάλη. Στον περίβολο αυτού ανακαλύφθηκε ένα επιβλητικό άγαλμα λέοντα 1,5 μέτρου ύψους και 2μ. μήκους, όπως και ψήγματα χρυσού που μαρτυρούν πως οι ταφέντες ήταν πλούσια οικογένεια ή σημαίνοντα πρόσωπα της εποχής.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, βέβαια, στο συγκεκριμένο ταφικό μνημείο ίσως ενταφιάστηκαν νεκροί, πεσόντες στους πολέμους αφού ο Μαρμάρινος λέοντας υποδηλώνει πως κάποιος είχε τιμηθεί για την ανδρεία του.

Η ανακάλυψη πάντως του σπουδαίου ευρήματος αναδεικνύει την ιστορική βαρύτητα της περιοχής, όπως και τη διαδρομή από τον Κεραμεικό έως την Ακαδημία του Πλάτωνος.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού είναι μια συνέχιση της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας.

Το 1997 στις εκσκαφές για την ανέγερση μικρού θεάτρου στον Κεραμεικό αποκαλύφθηκαν στην οδό Σαλαμίνος ταφικά μνημεία και πολυανδρία του Πελοποννησιακού Πολέμου, στα οποία βρέθηκαν οστά νέων ανδρών, αγγεία περίτεχνα ζωγραφισμένα με σκηνές μάχης ή αποχαιρετισμού όπως και εξέχοντα κεραμικά ευρήματα.

Στο Δημόσιο Σήμα θεωρείται ότι ο Περικλής εκφώνησε τον περίφημο «Επιτάφιο Λόγο» για να τιμήσει τους πρώτους νεκρούς του Πελοποννησιακού Πολέμου.

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο γνωμοδότησε ομόφωνα την περασμένη Τρίτη για την απαλλοτρίωση ή απευθείας εξαγορά του ακινήτου που βρίσκεται στο σημείο της ανασκαφής στην οδό Μυκάλης. [Ναυτεμπορική]
http://ellas2.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ