Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ; Αποκάλυψη για τον απατεώνα Βενιζέλο!....

Ο Βενιζέλος πέρασε άρθρο που αμνηστεύει τους Γερμανούς για τις φορολογικές παραβάσεις ακόμη και αυτές που θα γίνουν στο μέλλον!....

Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Βενιζέλος φιλοτέχνησε και πέρασε στη Βουλή ένα ΑΡΘΡΟ σε νομοσχέδιο για "την Ηλεκτρονική καταχώρηση και εκτέλεση Ιατρικών συνταγών", με το οποίο αμνηστεύει τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ για τις φορολογικές τους ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ακόμη και για ΑΥΤΕΣ που θα ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ στο ΜΕΛΛΟΝ.

Στο άρθρο 4 αυτού του νόμου, μάλιστα, όπως σαφώς γράφεται, αποτελεί τροποποίηση της ΣΥΜΒΑΣΗΣ με τον νέο ιδιοκτήτη των ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ, δηλαδή τον ΝΟΜΟ 3885/2010.


Η κίνηση αυτή του Βενιζέλου αποτελεί επίσης ένα ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, γιατί, σύμφωνα με το άρθρο 112 του κανομισμού της Βουλής, οι συμβάσεις με ΕΤΑΙΡΙΕΣ ψηφίζονται ολοκληρωμένα στο κοινοβούλιο.


Έτσι ο Βενιζέλος περνάει μια ουσιαστική ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΗ των ενόχων, ΟΧΙ στο Βασικό νομοσχέδιο, αλλά πρακτικά ΚΡΥΦΑ σε ένα άσχετο!........


Η συνέχεια στο HOTDOG........


ΝΑΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ -ΝΑΖΙ- ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ