Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ!! Σε πιστέψαμε μην προσπαθείς άλλο!.....

Σχόλιο: Επειδή η εργασία μου για αρκετά χρόνια ήταν σε εφοπλιστικό αντικείμενο, αναφέρω απλώς! Από Εφοπλιστή Μασόνο 33ου Βαθμού Σκωτικού Δόγματος σε συζήτηση που έγινε ανέφερε ότι ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ είναι δικός τους!.... Δηλαδή Μασόνος!... Και σε κάποια άλλη ανάρτηση παλαιά, αναφέρω το ρόλο αυτής της ΣΗΜΑΙΑΣ!... Και πόσα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΔΩΡΕΕΣ κάνουν πολλοί ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ στο Πατριαρχείο!..... Λέτε να έλεγε ψέματα; Και από την άλλη έκανε εμβάσματα περισσότερα από 500,000 ευρώ; Στο Βαρθολομαίο; .....



Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ «ΝΑΪΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» για την απελευθέρωση της πόλης!!!
Ποιοι είναι οι "Ναϊτες Ιππότες";;; Συνεχιστές, λέει, των γνωστών Ναϊτών Ιπποτών του Ναού της Αναστάσεως των Ιεροσολύμων, για τους οποίους υπάρχει πληθώρα σκοτεινών σημείων!
Είναι ή συνδέονται με την Μασωνία;
Φυσικά! Μάλιστα, θεωρούνται ως ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ των σύγχρονων Τεκτόνων!!!
Τα λεγόμενα "Ροδοσταυρικά" και "Ναϊτικά" τάγματα, "γέννησαν" τους "Πεφωτισμένους" και εδραίωσαν τους Μασώνους, κάτω από την καθοδήγηση των Σιωνιστών!!!
Και αυτούς ευλογεί (!!!) ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με τους οποίους έχει ΗΔΗ συναντηθεί και στο Φανάρι!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ!!!



ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΩΣ ΜΑΣΟΝΟ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!!
http://apollonios.pblogs.gr/2013/11/bartholomaios-den-eimai-masonos-to-allo-me-ton-toto-edw-eflogei-.html#comments


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ