Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η "Επιχείρηση των Επαναστάσεων" με ποιό τρόπο χρηματοδοτούνται οι Αριστεροί (Προοδευτικοί Λαθρολάγνοι) της Ελλάδας, από τις μυστικές και φανερές υπηρεσίες των ΗΠΑ!...

ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ 

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ πριν δείτε το άρθρο στα αγγλικά, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΠΟΡΟΣ!

Κάποια απόσπασματα: 
(Ο Ilves (στενός φίλος του Παπανδρέου), πριν τoν κάνουν πρόεδρο της Εσθονίας, δούλευε στο ράδιο ΄΄FREEEUROPE΄΄. Ραδιόφωνο που αναμετέδιδε στην περιοχή την προπαγάνδα των ΗΠΑ και χρηματοδοτούσε ο .Soros!)
(Ο Ρόντος παράλληλα, επηρέαζε όλο και περισσότερο την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία διολισθούσε (τυχαία;) σε όλο και πιο φιλοαμερικανικές θέσεις. Συναντιόντουσαν και στις ΗΠΑ, σε ταξίδια εκεί της Ντόρας. Είχε δοθεί μάλιστα, το θυμάμαι σαν τώρα, κοινή συνέντευξη τύπου Ρόντος-Ντόρας, με θέμα τα Βαλκάνια. Όμορφος κόσμος, ηθικός. Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση΄΄, η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός (ΓΑΠ) πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός.)
(Τι ρόλο βάραγε τότε, που η Αθήνα παραδόθηκε στο χάος, κάποιος Γκρέγκορυ Πάππας; Από νοικιασμένο διαμέρισμα του Κολωνακίου; Μήπως τον συντονιστή της ΄΄εξέγερσης της νεολαίας΄΄; Είναι σύμπτωση πως ο ανωτέρω κύριος διετέλεσε σωματοφύλαξ του πρέσβεως των ΗΠΑ; Και ποίες σχέσεις έχει με τον Ροντο;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!....ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ....ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ...

Imperial Conquest: America’s “Long War” against Humanity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ