Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΗΠΑ


Info Post
2:46 π.μ.
ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 1, ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2….

Μετά το τέλος των συνομιλιών ο Τούρκος πρεσβευτής στο Λονδίνο έστειλε τηλεγράφημα στο ΝΑΤΟ, ενημερώνοντας τι ακριβώς συζητήθηκε με τον Σίσκο αλλά και με τους Βρεττανούς!...

Δύο ώρες αργότερα, αφού ο Σίσκο είχε επισκεφθεί τους Βρεττανούς, συναντήθηκε και πάλι με τον Ετσεβίτ. Ήταν έξαλλος με τους Βρεττανούς. « οι μπάσταρδοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο…», είπε στον Ετσεβίτ.
«Ο θεός ξέρει τι ετοιμάζουν. Έχω τη σύμφωνη γνώμη του Κίσσιγκερ. Προχωρήστε…. Φεύγω για την Αθήνα για συνομιλίες. Θα φροντίσω να τους ακινητοποιήσω, παραπληροφορώντας τους!...» .
Στην πρώτη συνάντηση του ο Σίσκο κατόρθωσε να πείσει τον Ιωαννίδη ότι τελικά οι Τούρκοι δεν θα αποτολμούσαν απόβαση στο νησί, επειδή σε αντίθετη περίπτωση θα κατάρρεε η Ατλαντική Συμμαχία!...

Παράλληλα ο Σίσκο είχε συμφωνήσει με τους ειδικούς πράκτορες της NSA, οι οποίοι πρόσεχαν τον Ιωαννίδη και την κατάλληλη στιγμή θα τον ακινητοποιούσαν στο σπίτι του ή θα τον σκότωναν (όλα αυτά τις κρίσιμες ώρες της απόβασης των Τούρκων στην Κύπρο).

Από την άλλη πλευρά, είχαν τη συνεπή συνεργασία Μπονάνου- Αραπάκη. Ο Δ. Ιωαννίδης βασιζόταν πολύ στον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ γαμπρό του ΑΛΑΖΡΑΚΗ, όσο και στον Ελληνοαμερικανό πράκτορα (CIA) πητ Κορομηλά. Ο Κορομηλάς τον διαβεβαίωνε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι οι Αμερικανοί δεν πρόκειται να επιτρέψουν τουρκική απόβαση στην Κύπρο. 

Ο Σίσκο μετά πήγε στην Άγκυρα σε μια θεματική κίνηση καλής θέλησης με σκοπό να «πείσει» τους Τούρκους να ματαιώσουν την απόβαση…. Και τότε και σήμερα κυκλοφορούν διάφορα ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ αναφορικά με το ρόλο του Σίσκο στην υπόθεση της απόβασης των Τούρκων.

Να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα μια για πάντα, όπως πραγματικά έγινε:

Ο Σίσκο ήταν απεσταλμένος του Κίσσιγκερ, με βοηθό το μετέπειτα πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, ειδικό πράκτορα της NSA με την κάλυψη του διπλωμάτη, Μόντηγκλ Στερνς, για να επιβλέπουν και να εφαρμόσουν το ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ: την αναπόφευκτη απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο και τον αθόρυβο κατακερματισμό της όποιας αντίδρασης στην Αθήνα!.....

(Όποιος έχει διαφορετική άποψη να το κουβεντιάσουμε δημόσια).

Έτσι το Σάββατο 20 Ιουλίου 1974, ώρα 5:05 τα χαράμτα, το πρώτο τουρκικό αεροσκάφος απογειωνόταν από τη βάση των Αδάνων… Στις 8:30 είχαν ήδη αποβιβαστεί σώματα στρατού στην κυπριακή ακρογιαλιά. Ο θάνατος της Κύπρου είχε ξεκινήσει. Ολοκληρώθηκε με τα γνωστά επακόλουθα.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο ΑΤΤΙΛΑ 1, Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ έστειλε τον καραμανλή στην Ελλάδα, ο οποίος είχε συμφωνήσει να μην ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ για τον ΑΤΤΙΛΑ 2, ο οποίος πραγματοποιήθηκε επί πρωθυπουργίας του. Έχω μια απορία, δικαιολογημένη, γιατί ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ βρισκόταν στη φυλακή για την υπόθεση της Κύπρου κυρίως, και όχι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; 

Σχόλιο: Κάπου εδώ θα θυμάστε ότι και ο Μίκης Θεοδωράκης βοήθησε να έρθει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στην ΕΛΛΑΔΑ!.... Γιατί άραγε; 

Επί των ημερών Ιωαννίδη πραγματοποιήθηκε ο ΑΤΤΙΛΑΣ 1, επί των ηεμρών ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2.

Είναι πολύ απλό, αν και περίπλοκο: ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι προϊόν συμβιβασμού των δύο Παγκόσμιων Κέντρων Αποφάσεων. 

Ο Δ. Ιωαννίδης είναι προϊόν αναγκαστικής συνύπαρξης των ΚΑΡΤΕΛ για μια επταετία, τότε που συνασπίστηκαν για ν’ ανοίξουν τον πόλεμο μεταξύ ΙΣΡΑΗΛ-ΑΡΑΒΩΝ (1967-1973 με νίκη του Ισραήλ). 

Δεν εγνώριζε ο Δ. Ιωαννίδης ότι η Τριμερής Επιτροπή είχε αποφασίσει το 1973 «τη φρόνιμη συνύπαρξη Ανατολής-Δύσης».

Και την άνοιξη του ίδιου χρόνου (1973) μοιράστηκε μια ντιρεκτίβα στους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ του Δυτικού Κόσμου με σαφείς εντολές για αλλαγή πλεύσης.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ όμως εγνώριζε.!... Τον είχε πληροφορήσει ο Ζισκάρ Ντ’ Εστεν, πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας και μέλος τότε της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Αν ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ δεν είχε την τύχη να συμφωνήσει με τον ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ την αποδοχή του ΑΤΤΙΛΑ 2, στην Κύπρο και την «διορατικότητα» ΠΡΟΔΟΣΙΑ, να τηρήσει την υπόσχεσή του και να υπακούσει στην εντολή του ΝΑΤΟ να μην στείλει τότε μια μεραρχία στο νησί…..κ.α. , θα είχε την τύχη του φίλου του ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ’ ΕΣΤΕΝ. 

ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!..... ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!.....

ΚΟΥΪΖ: Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ;


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ