Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση Πρώτη στο Stratfor!.......Για τον Alexander Haig

Απόσπασμα από το άρθρο: (Για να επιτύχει τον στόχο της, η Φράξια Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε ληστείες τραπεζών, απαγωγές και δολοφονίες, μεταξύ των οποίων και την επίθεση του 1979 με νάρκη στο όχημα του διοικητή του ΝΑΤΟ και αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, Αλεξάντερ Χαίηγκ, καθώς διέσχιζε γέφυρα στο Βέλγιο. Τρεις σωματοφύλακες του Χαίηγκ τραυματίστηκαν, αλλά ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα. Η Φράξια Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε επιθέσεις και σε αμερικάνικες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Γερμανία, σε αστυνομικά τμήματα και σε κτίρια της μιντιακής αυτοκρατορίας Άξελ Σπρίνγκερ. Η οργάνωση έχει σκοτώσει πάνω από 30 ανθρώπους, ενώ είχε ένα βαθμό στήριξης από μερίδα πολιτών της Δυτικής Γερμανίας.) ΟΛΟΚΛΗΡΟ το άρθρο ΕΔΩ

Και σύμφωνα με τα αναφερώμενα του κ. Στριγά ήταν διότι δεν ήθελε να παραιτηθή ο Αλεξάντερ Χαιήγκ από αρχιστράτηγος του ΝΑΤΟ! Σε κάποιες διαφωνίες που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ!..
Αν θέλει το Στράτφορ ας διαψέυσει τον συγγραφέα!...

Alexander Haig

Η διαταγή δολοφονίας του Αρχιστράτηγου Αλεξάντερ Χαίηγκ από την Τριμερή Επιτροπή με εντολή εκτέλεσης στην NSA…. 

«Πεντακόσιες χιλιάδες δολλάρια πλήρωσαν τον –ΚΑΡΛΟΣ το Τσακάλι – για να σκοτώσει τον Αλεξάντερ Χαίηγκ εκτός από τις δωρεάν παροχές σε οπλισμό και ηθική συνδρομή να παραμείνει ασύλληπτος…»

Ποιος θα τον πληρώσει;

«Ο Αρμάνδος Χάμμερ εξουσιοδοτήθηκε να στείλει τα χρήματα στον –ΚΑΡΛΟΣ- στην “ZURICHER BANK” στον αριθμό λογαριασμού: 0240749-081… Νομίζω ότι θα κάνει τη δουλειά σε συνεργασία με Γερμανούς τρομοκράτες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ