Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΣΟΚ: Οι απολύσεις, η Άννα και οι μελέτες!....

Μπορεί ο υπ. Εργασίας Γ. Βρούτσης να θεωρείται ο πλέον «δεδομένος» στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, καθώς είναι κάτι παραπάνω από….Συνεργάσιμος, ωστόσο, το πρόσωπο που «λύνει και δένει» στο υπουργείο δεν είναι άλλο από τη Γενική Γραμματέα ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ!....


Μάλιστα, μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις με την «Τρόικα» αναβαθμίστηκε. Μέχρι να ψηφιστεί η απελευθέρωση των απολύσεων (τον προσεχή Οκτώβριο), η ΆνναΣτρατινάκη θα εγκρίνει τα αιτήματα των ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ως Προϊσταμένη του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας (ΑΣΕ).

Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην οδό Σταδίου σημειώνουν ότι μόνο ΤΥΧΑΙΑ δεν ήταν η προ διμήνου μεθόδευση ΒΡΟΥΣΤΗ να παραπέμψει την έγκριση των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ στο ΑΣΕ και, βεβαίως, η τοποθέτηση ως επικεφαλής του οργάνου του εκάστοτε γενικού γραμματέα του υπουργείου ήταν απολύτως φωτογραφική.

Η πάλαι ποτέ «ΠΡΑΣΙΝΗ» Άννα έως και το 2009 είχε την ευθύνη της Γραμματείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Καθάρισε πριν από μερικούς μήνες την πρόσβαση ΒΡΟΥΤΣΗ στους κοινοτικούς πόρους, ύστερα από έναν ομηρικό πόλεμο με την Α. Δελαπόρτα (γενική γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων).

Από τότε «άνοιξαν» όλες οι ΠΟΡΤΕΣ!....

Η Άννα Στρατινάκη έχει αποκτήσει πια πρωταγωνιστικό ρόλο στο υπουργείο και κάθε….. ιδέα των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Μετουσιώνεται σε ΔΙΑΤΑΞΗ από την πρώην συνεργάτιδα (στο υπουργείο Ανάπτυξης) της Λούκα Κατσέλη.

Δική της ΙΔΕΑ ο περίφημος ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ για τον ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ, που θα εφαρμοστεί από το 2017, το «ΠΑΓΩΜΑ» Τριετιών, όπως και το «ΤΡΙΚ» με την περικοπή τους κατά 50% για τους μακροχρόνια ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

Ας προσέξει όμως με τις ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ διαφόρων ΜΕΛΕΤΩΝ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ), έναντι διόλου ευκαταφρόνητου Τιμήματος, εν μέσω κρίσης.

Δεν γίνεται, για παράδειγμα να αναθέτεις μελέτη για τον κατώτατο μισθό σε μέλος του ΑΣΕ!......

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ