Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ!


Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 RatingenTel.+ Fax.: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
19.04.2014
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο Ναζισμος της Γερμανιας, Ιταλιας και Ισπανιας ηταν η «Κερκοπορτα» της Ευρωπης, στην αμερικανοσιωνιστικη «εισβολη» και κατακτηση.
Εξαιτιας του Ναζισμου αυτου το συνολο της Ευρωπης απο το 1945 και εντευθεν βρισκεται υπο την απολυτη και σκηρη κηδεμονια των αμερικανοσιωνιστων η οποια δεν διαφερει και πολυ απο την κατοχη.
Σε μικρογραφια το ιδιο συμβαινει και με την Ελλαδα.

Καθ’ ολη την διαρκεια της Μεταπολιτευσης (1974-2014) μεσω της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ οι αμερικανοι μαζι με τις σιωνιστικες υποληψεις τους ελεγχουν στον απολυτο βαθμο την Ελλαδα.
Το «σοσιαλιστικο» ΠΑΣΟΚ πλαισιωθηκε με ολη την «σαβουρα» της ελληνικης κοινωνιας και με τα «σκουπιδια» που παρηγαγε το Αμερικανικο Κολεγιο Αθηνων.
Αυτο το ΠΑΣΟΚ το εβαλαν απεναντι στην επισης αμερικανοσιωνιστικη Ν.Δ.. Στην θεατρικη παρασταση της εποχης 1974-2014 οι πολιτικοι «ηθοποιοι» παριστανουν τους αντιπαλους μονομαχους.
Στην κυβερνηση, προτου συμπραξουν, εκαναν οτι βολευε τους αμερικανοσιωνιστες σε βαρος του ελληνικου λαου και της Ελλαδος και στην αντιπολιτευση το επαιζαν σαν ατρομητοι υπερασπιστες του ελληνικου λαου.

Ενα δουλευμα απο αδιστακτους και ανελεητους κλεφτες σε βαρος του ελληνικου λαου και της Ελλαδος που διαρκει 40 χρονια…….Ολους αυτους που μας κατέστρεψαν, τους ενωνει μια πολιτισμικη επιλογη ξενη και απολυτα εχθρικη προς την Ελλαδα, τους ενωνει η αμερικανοσιωνιστικη επιλογη των Κολεγιων….Κολεγιοπαιδες ειναι τοσο αυτοι που μας εβαλαν στην κολαση των Μνημονιων οσο και αυτοι, οι οποιοι μετα το τελος της προδοσιας τους ποτε δεν τιμωρηθηκαν.
Τα κομματα συνεπως Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ειναι απο το 1981 και μετα αδερφικα κομματα εφ’ οσον και τα δυο κινουνται μεσα σε μυστικες και αλλες αδελφοτητες……..
Η θεατρικη παρασταση 1974-2014 που θα ολκληρωθει με τις νεες βουλευτικες κλογες θα συνεχισθει με αλλα κομματα και με αλλους «ηθοποιους».
Με εντολη των αμερικανοσιωνιστων «μπηκε» στις προηγουμενες βουλευτικες εκλογες η Χρυση Αυγη στην Βουλη και η εφαρμογη του σχεδιου ενηληκιωσης της για νεα παγίδευση του ελληνικου λαου.
Τα νεα αντιστηριγματα των αμερικανοσιωνιστων ειναι Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η Χ.Α. Αυτος ειναι και ο λογος που στην εποχη του Μνημονιου η Χ.Α μπηκε στην Βουλη.
Απο την στιγμη που η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ συνεπραξαν στην υπαγωγη του Ελληνισμου στο καθεστως του Μνημονιου και αρα στην παραδωση της Ελλαδας στους ξενους κατακτητες, δεν εχουν αλλα περιθωρια υπαρξης και πρεπει να αδειασουν…..
Γι’ αυτον τον λογο οι αμερικανοσιωνιστες «εσπρωξαν» την Χ.Α. και διελυσαν το ΛΑΟΣ. Συνεπως μερος του σχεδιου των κατακτητων ηταν η ανοδος της Χ.Α.
Οι Ευρωεκλογες και οι δημοτικες εκλογες του Μα’ι’ου για την Ελλαδα δεν βρισκονται πολυ μακρια. Σε ολες σχεδον τις χωρες της Ε.Ε. η ανοδος των ρευματων κατα της Ευρωζωνης και της Ε.Ε. ειναι ραγδαια.

Η σιωνιστικη πολιτικη εξουσια της Ε.Ε. και τα ντοπια παρακλαδια τις εξουσιας αυτης στην Ελλαδα στηριζουν προληπτικα ολα εκεινα τα ντοπια κομματικα Βρωμομαγαζα που δεν επιδιωκουν ουτε την εξοδο απο την ευρωζωνη και Ε.Ε. αλλα και ουτε την ρηξη με την νεοφιλελευθερη παγκοσμιοποιηση.

Συνεπως η πολιτικη σιωνιστικη εξουσια της Ε.Ε. στηριζει στην Ελλαδα ολη την εκφυλισμενη και
εθνοπροδοτικη αριστερα πλην του ΚΚΕ και το τεχνικα με χρηματοδοτιση απο
μη κυβερνητικες οργανωσεις δημιουργηθεντα αντιπαλο πολο αυτης που χρειαζεται για την καθυποταξη, δηλαδη την νεοφασιστικη ακροδεξια της Χρυσης Αυγης. Η καταρρεουσα Ν.Δ. και τα καταρρεοντα υπολλειμματα του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και το καταρρευσαν ΛΑΟΣ επαιξαν αποτελεσματικα τον εθνοπροδοτικο τους ρολον και απομακρυνονται.
Η πολιτικη διωξη της Χ.Α. ειχε στοχο την ενισχυση της.
Αυτο θα φανει ξεκαθαρα στις προσεχεις δημοτικες και ευρωεκλογες του Μα’ι’ου του 2014. Στοχος της σιωνιστικης πολιτικης εξουσιας της Ε.Ε. για την Ελλαδα ειναι να μονιμοποιηθουν, η αποδιαρθρωση του στοιχειωδους κοινωνικου κρατους, η μαζικη ανεργια, η μειωση των μισθων και συνταξεων, οι αθλιες εργασιακες συνθηκες που προεκυψαν απο την απελευθερωση της αγορας εργασιας, η φτωχεια, η πτωση των τιμων ακινητων και το ξεπουλημα του κοινωνικου πλουτου.
Το σημερινο οργιο εξαπατισης του ελληνικου λαου θα συνεχισθει και με το αυριανο κομματικο συστημα καθυποταξης του.
Το καινουργιο που αναβιωνεται μετα τις επομενες βουλευτικες εκλογες θα ειναι ενας γνησιος εκφασισμος της ετσι ονομασθεισης κοινοβουλευτικης δημοκρατιας. Απο την μια πλευρα θα εχουμε μια ερπουσα εθνομηδενιστικη ψευτοαριστερα και απο την αλλη μια εμφυλιοπολεμικη φασιστικη ακροδεξια, που την μεταφερουν σαν φαντασμα απο το μακαβριο παρελθον, ετοιμη να χυση και παλι αιμα Ελληνων πατριωτων.
Η σημερινη απελπισια των λα’ι’κων στρωματων και η εξαπατηση αυτων για τα αιτια της οικονομικης τους καταστροφης λογω απελευθερωσης της αγορας εργασιας χαριν της κερδοφοριας των υπερεθνικων επιχειρησεων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου θα συμβαλλουν αποφασιστικα για την ανοδο της Χρυσης Αυγης.
Η αναγορευση αυτης σαν ηγετιδα δυναμη θα παρουσιαστει στους ηλιθιους Ρωμηους σαν δυναμη που πρωτοστατει δηθεν στον αγωνα του ελληνικου λαου για εθνικη ανεξαρησια και εδαφικη ακεραιοτητα.
Ο αντιπερασπισμος που εντεχνα δημιουργειται μεταξυ ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Χ.Α. στοχο εχει, σε περιπτωση αδιεξοδου, εναν νεο εμφυλιο πολεμο, για μονιμοποιηση της οικονομικης και οχι μονο καταστροφης της Ελλαδος. 
Το σχεδιο OVERKILL, που προηγηται του σχεδιου ΦΑΙΔΩΡΑ βρισκεται ηδη σε πληρη εξελιξη με πληρη διαλυση του κοινωνικου και ελεγκτικου μηχανισμου της χωρας μας, με τρομοκρατιση των Ελληνων και οικονομικη εξαθλιωση των λα’ι’κων μαζων σε περιοδο ειρηνης, με τρομοκρατικες ενεργειες που η ιδια εγχωρια εξουσια οργανωνει και εκτελει και με επιδρομες κουκουλοφορων ακομη και των Σωματων Ασφαλειας που πληρωνονται και καθοδηγουνται απο διεθνεις σχεδιαστες π.χ. της μη κυβερνητικης οργανωσης CANVAS (Center for Applied NonViolent Actuion and Strategies = Κεντρο Εφαρμοσμενης μη βιαιης δρασης και στρατηγικων).
Το CANVAS ιδρυθηκε το 2003 απο την σερβικη οργανωση OTPOR που υποστηριζεν η CIA και αυτοπεριγραφεται ως ενα διεθνες δικτυο εκπαιδευτων και συμβουλων που συμμετεχουν σε «Business επαναστασεις». 
Εφ’ οσον με το σχεδιο OVERKILL επιτευχθει η πληρης αφυδατωση και απονευρωση των Ενοπλων Δυναμεων της χωρας μας εν γνωσει και συνεργεια της σημερινης διαβρωμενης στρατιωτικης ηγεσιας με το προσχημα των οικονομικων προβληματων, θα αρχισει η εδαφικη συρρικνωση της πατριδας μας απο εξω προς τα μεσα. Και αυτο θα γινει με κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ παντελως ανικανη (λογω διεθνιστικων προκαταληψεων) να διαχειριστη μια π.χ. στημενη προβοκατσια με τους λαθρομεταναστες ‘η με ενα ελεγχομενο θερμο επεισοδιο στο Αρχιπελαγος του Αγαιου ‘η στην δυτικη Θρακη.
Και τοτε θα λαβουν απο την CANVAS το συνθημα οι ταγματασφαλιτες της φασιστικης ακροδεξιας, οπως εγινε προσφατα στην Ουκρανια, για να πνιγη η πατριδα μας στο αιμα.
Το πολιτικο κατεστημενο με ανοχη του στρατιωτικου κατεστημενου της Ελλαδος απεφασισεν να ξεπουληση την δυτικη Θρακη, την Μακεδονια, τα νησια του ανατολικου Αιγαιου και την Κρητη, δηλαδη περιοχες που ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος υποσχεθηκε στα Σκοπια, στην Τουρκια και στο Ισραηλ.
Γι’ αυτο αλλωστε εκλεισε η ΕΑΒ (Ελληνικη Αεροπορικη Βιομηχανια), εκλεισε η ΕΛΒΟ (Ελληνικη Βιομηχανια Οχηματων), εκλεισε η ΕΒΟ (Ελληνικη Βιομηχανια Οπλων), κλεινει η ΕΑΣ (Ελληνικα Αμυντικα Συστηματα) που προηρθεν απο την συγχωνευση της ΕΒΟ και της ΠΥΡΚΑΛ.
Περιπου 360 Αρματα Μαχης (LEOPARD των 120 mm, LEOPARD 244 και 2HELL) παραμενουν εδω απο την παραλαβη τους αχρηστα χωρις βληματα και χωρις ασκησεις με πραγματικα πυρα. Και τα τρια ελληνικα οπλα ειναι προδομενα και βρισκονται σε αθλια κατασταση υλικου και ηθικου, του προσωπικου αξιωματικων με μισθους πεινας.
Επισης κατεστραφηκε η διαθρωτικη υποδομη συνεργασιας μεταξυ των Σωματων στρατου.
Το CANVAS που περαν της Σερβιας, της Γεωργιας, της Τηνυσιας, της Λιβυης, της Αιγυπτου και της Συριας ηταν αναμεμειγμενο και στην Ουκρανια σχεδιαζει σημερα την αυριανη επανασταση για εκδημοκρατισμο και της Αλγεριας.
Την χρηματοδοτιση των επαναστασεων αυτων αναλαμβανουν τα ιδρυματα των ΗΠΑ Freedom House, International Republican Institute, USAID και US Institute of Peace. Τα συνθηματα που διαδιδονται στις λα’ι’κες μαζες μεσω των γνωστων ιστοσελιδων του διαδικτυου (facebook και twitter) ειναι σχεδον τα ιδια:
Ηρθε η ωρα! Φτανει πια! Αμυνα! Νεα εποχη! Δεν πληρωνω! Δεν εργαζομαι!
Παρδαλες αλλα και αχρωμες επαναστασεις γινονται παντα για την αλλαγη καθεστωτος.
Πληρωμενοι μισθοφωροι εγκληματιες ως της Black Waters αναλαμβανουν την δολοφονια αθωων για να τροφοδοτησουν ετσι το μισος των αντιμαχομενων παραταξεων.
Η Αλγερια περαν των μεγαλων κοιτασματων Υδρογονανθρακων (Πετρελαιου και φυσικου Αεριου) 
διαθετει και μια αναπτυγμενη υποδομη αγωγων μεταφορας και εγκαταστασεων υγροποιησης (LNG) φυσικου αεριου, δηλαδη ολα τα εργαλεια για τροφοδοτιση της Ε.Ε. με φυσικο αεριο με αποτελεσμα την μειωση της τροφοδοτισης απο την Ρωσια.
Εφ’ οσον αναγκαστει η Ρωσια να εγκαταλειψει την στηριξη της στον Assad της Συριας και τεμαχιστει η χωρα αυτη, σε χρονο μηδεν θα τοποθετηθουν οι αγωγοι μεταφορας φυσικου αεριου απο το μεγαλυτερο κοιτασμα φυσικου αεριου του κοσμου, του Καταρ στον Περσικο Κολπο εως τα λιμανια της Μεσογειου της Συριας.
Σε αυτα θα εγκατασταθουν και LNG για υγροποιηση του φυσικου αεριου και μεταφορα αυτου με πλοια προς τα λιμανια της Ε.Ε.
Βρισκομαστε συνεπως προ απροοπτων εξελιξεων στην Μεσογειο θαλασσα αλλα και εντος των τειχων μας.
Οι στρατοι του αξονα B.A. Σ. Τ/Ρ (Βουλγαριας, Αλβανιας, Σκοπιων, Τουρκιας και Ρουμανιας) σε περιπτωση ενος εμφυλιου πολεμου θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν για υλοποιηση του σχεδιου Φαιδωρα.
Τα ως ανω λαιμαργα ορνια εχουν ηδη με τους λαθρομεταναστες μπηξει τα βρωμικα νυχια τους στο κορμι της πατριδας μας ληστευοντας ασυστολα τον ελληνικο λαο.
Η σημερινη και η αυριανη εκπορνευμενη κυβερνηση των επιγονων των δωσιλογων της γερμανικης κατοχης, των πλιατσικολογων Εφιαλτων, των ειλωτων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που κυβερνουν και θα συνεχισουν να κυβερνουν με Πραξεις Νομοθετικου Περιεχομενου ειναι οι νεκροθαπτες του Ελληνισμου.
Ολα οσα προαναφερθηκαν θα γινουν με την προδοτικη συνεργεια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ως «ελληνικη κυβερνηση πλεον» αμεσως μετα τις επομενες βουλευτικες εκλογες.
Ελληνιδες και Ελληνες!!!
Προετοιμασθητε εγκαιρα για καθε ενδεχομενο.
Οι φυλακες των πυλων μας που αποδεχονται την καταργηση τους, δεν εχουν το σθενος να καθαρισουν την κοπρο του Αυγεια πρωτα εντος των τειχων μας και μετα να υψωσουν το αναστημα τους στα φερεφωνα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, στους καταστροφεις της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.
To κομμα ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνηση ειναι ανικανο να αναλαβη εθνικους αγωνες διοτι δεν αποδεχεται την εννοια του εθνους και δεν μπορει να πειση κανεναν με την δηθεν αντιμνημονιακη πολιτικη οταν διακηρυσσει οτι το ελληνικο εθνικο νομισμα ειναι το ευρω και οτι η Ελλας θα παραμενει εσαει στην ευρωζωνη και στην Ε.Ε.
Το σχεδιο εξοντωσης του Ελληνικου Εθνους γινεται πλεον απροκαλυπτα ορατο.
Λαοι που ψαχνουν προστατες και ασφαλεια στην σταθεροτητα μιας λειτουργικης μιζεριας ειναι καταδικασμενοι σε θανατο. Το ελληνικο καροτσι κολλησε στην λασπη και η παλιρροια της ιστοριας το πλησιαζει απειλητικα.
Αν η ελληνικη κοινωνια βασισθει στην δουλεια ποτε δεν θα αναπτυξει ουτε πολιτικη σκεψη, ουτε ιστορικη συνειδηση, ουτε τεχνολογια, αφου το μονο που την απασχολει θα ειναι η ενοπλη επαγρυπνηση για την διατηρηση της δουλοκτητικης βασης της και η ακινητοποιηση του ιστορικου χρονου στο σημειο που την εξυπηρετει.
Μεσα στον κυκεωνα που βρισκεται πλησιον των τειχων μας, η χωρα μας εχει δυο επιλογες:
να γινη προτεκτορατο των Τουρκων ‘η να επιδιωξη εθνικη ανεξαρτησια με καθε τιμημα.
Με το σημερινο «γιαλαντζη – κρατος» η Ελλας θα γινει εκ των πραγματων προτεκτορατο των Τουρκων.
Εαν συγκρινουμε με ποση ευκολια την νυχτα της 16.11.1973 οι χιλιοι κομμαντος του ΝΑΤΟ απο τις Βρυξελλες μεταφερθηκαν φορωντας ελληνικες στρατιωτικες στολες απο την βαση του Ελληνικου στην Γεωγραφικη Υπηρεσια, στο πεδιο του Αρεως, για να συμμετασχουν στην στημενη εξεγερση του Πολυτεχνειου και οι αλλοι εικοσι για να καταλαβουν το σπιτι του τοτε Πρωθυπουργου Γεωργιου Παπαδοπουλου μπορουμε να κατανοησουμε οτι στο «γιαλαντζη» αυτο κρατος τα παντα μπορουν να συμβουν.
Με αυτο το κρατος δεν μπορει να υπαρξη καποια εξοδος απο τον ταφο της ντροπης και του ονειδους. Αν κατι αλλο και καλυτερο μπορεσει ποτε να προκυψη αυτο θα ειναι προ’ι’ον του μοχθου, του ηθους, του ζηλου, της περιφανειας και της αξιας των εκτος του «γιαλαντζη –κρατος» δρωντων γνησιων Ελληνων.

Η σωτηρια της πατριδας μας ειναι συνεπως συνδεδεμενη με κοσμογονικες αλλαγες και αιματερες απαλλαγες.
Για να επιζησουμε πρεπει να εγκαταλειξουμε οχι μονο την ευρωζωνη αλλα και την Ε.Ε. Αλλως τα ορνια των διχοτομικων ακρωτοριασμων της χωρας μας δεν θα περιμενουν ακομη για πολυ….


Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ