Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Λέσβος: Καταγγελίες για παρεμβάσεις Χαρ. Αθανασίου στα εκλογικά τμήματα-«θα τους τακτοποιήσω εγώ μετά τις εκλογές,θα τους πατήσω κάτω.»

Εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταγγέλλουν τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου για παρεμβατική συμπεριφορά ως προς το εκλογικό σώμα που δημιούργησε την Κυριακή σοβαρό θέμα στην γενέτειρά του, την Αγία Παρασκευή Λέσβου.

Συγκεκριμένα, εκλογικοί αντιπρόσωποι των δύο κομμάτων υποστηρίζουν ότι ο υπουργός περιφέρεται επιδεικτικά στα εκλογικά τμήματα, ενώ αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει ανήμπορους ψηφοφόρους,παρά την παρουσία των δικαστικών αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, η παραμονή του Χαράλαμπου Αθανασίου επί ώρες στα εκλογικά τμήματα προκάλεσε αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι απευθύνθηκαν στον υπουργό ζητώντας του να αποχωρήσει και να περιφρουρήσει «αν όχι τη δική του αξιοπρέπεια,τουλάχιστον αυτή που πρέπει έχει η ιδιότητα ενός υπουργού», όπως χαρακτηριστικά είπαν.

Όπως αναφέρει το koutipandoras, οι αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ διαμαρτυρήθηκαν στους δικαστικούς αντιπροσώπους και αναμένεται να καταθέσουν ενστάσεις στον Έφορο των εκλογών.

Κάτοικοι του χωριού ισχυρίζονται, επίσης, ότι το προηγούμενο διάστημα ο κ. Αθανασίου μιλούσε επιδεικτικά στο κινητό τηλέφωνα μπροστά σε κατοίκους στα καφενεία και έκανε επίδειξη ισχύος δίνοντας διαβεβαιώσεις ότι «θα τους τακτοποιήσω εγώ μετά τις εκλογές,θα τους πατήσω κάτω.»

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ