Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Οι ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις υπάρχουν ήδη στην Ελλάδα με την ανοχή όλων μας!... Βίντεο!...Σε λίγο θα ξεκινήσουν τους αποκεφαλισμούς Ελλήνων!...


Γράφτηκε από τον/την GeorgeTsiboukis

Τα πρόσφατα στιγμιότυπα από τις ακραίες πράξεις των ισλαμιστών στο Ιράκ και στη Συρία έφεραν στην επικαιρότητα για μία ακόμη φορά το ζήτημα των εξτρεμιστικών ισλαμιστικών κινημάτων και οργανώσεων.

Η φρίκη και ο τρόμος που προκάλεσαν οι απάνθρωπες πράξεις των ανταρτών των οργανώσεων αυτών ανάγκασαν ακόμη και τον μεγάλο Μουφτή της Σαουδικής Αραβίας Sheikh Abdul-Aziz Al al-Sheikh, να αποκηρύξει τις οργανώσεις ISIS και Al-Aqaeda και να τις χαρακτηρίσει ώς το υπ’ αριθμό ένα εχθρό του Islam.

 Πέρα από τις φρικτές εικόνες που τα ΜΜΕ πρόβαλλαν αυτές τις μέρες από τις ακρότητες της ISIS ο μέσος Έλληνας δεν νοιώθει ότι πραγματικά απειλείται από ανάλογες οργανώσεις ή από άλλες ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις που δεν έχουν μέχρι σήμερα επιδείξει μία τόσο βιαία συμπεριφορά όπως η ISIS άσχετα αν η χρήση βίας αποτελεί μέρος της πολιτικής τους για την υλοποίηση των στόχων τους.

Είναι όμως έτσι η πραγματικότητα ή μήπως πίσω από αυτή την έλλειψη πληροφόρησης και την άγνοια που υπάρχει για τα θέματα αυτά η κατάσταση είναι διαφορετική.

Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι ο τρομοκράτης Galeb Taleb της οργάνωσης «Fatah Al Islam», μίας λιβανέζικης ομάδας, η οποία εκτιμάται ως πολύ κοντινή στην Al-Aqaeda συνελήφθη στην Αθήνα το Φεβρουάριο του 2011 ενώ προετοίμαζε σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» θεαματική επίθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ελληνικό έδαφος ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα».

Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι πρίν από τον Galeb Taleb οι ελληνικές αρχές είχαν συλλάβει το 2010 τον Mohamed Musa ή Abu Muslim μέλος του ηγετικού πυρήνα της ίδιας οργάνωσης ο οποίος είχε εισέλθει όπως ανέφερε η Ελευθεροτυπία στην Ελλάδα μαζί με «πυρήνα μαχητών» και είχε ως στόχο « τη δημιουργία επιμελητειακής βάσης στην Ελλάδα, από την οποία θα εξαπολύουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα και την υπόλοιπη Ευρώπη».

Και οι δύο ειδήσεις στην πραγματικότητα θάφτηκαν κάτω από τον τεράστιο όγκο των γεγονότων που σημάδεψαν την περίοδο εκείνη. Μία όμως είδηση η οποία δεν αποκρύφτηκε από το ελληνικό κοινό και στην οποία μία ακραία ισλαμιστική οργάνωση παρέλασε μάλιστα μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ατόμων, δεν προκάλεσε την αντίδραση της ελληνικής πολιτείας, ούτε των οργανώσεων που μάχονται κατά του εξτρεμισμού.

Πρόκειται για την οργάνωση "Hefazate Islam Bangladesh” η οποία όπως αναφέρεται και στο όνομα της προέρχεται από το Μπανγκλαντές και υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο ισλαμιστικό κόμμα της χώρας, το “Bangladesh Jamaat-e-Islami” το οποίο τον Αύγουστο του 2013 αποκλείστηκε με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας από τη συμμετοχή τους στις εθνικές εκλογές.

Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε το 2010 και μόλις τρία χρόνια μετά, το 2013 έκανε την επίσημη δημόσια παρουσία της στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Μανωλάδα, με αφορμή την απάνθρωπη επίθεση σε εργαζόμενους από το Μπαγκλαντές στις φυτείες με τις φράουλες. Κατά την διάρκεια της αντιρατσιστικής πορείας που είχαν διοργανώσει στα τέλη Απριλίου του 2013 αλλοδαποί εργαζόμενοι στην Μανωλάδα, αντιρατσιστικοί φορείς, κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς,

υποστηρικτές της οργάνωσης συμμετείχαν στην πορεία κρατώντας ένα πανό της "Hefazate Islam Bangladesh” το οποίο ανέγραφε συνθήματα στην γλώσσα Bengali, ενώ στο κάτω μέρος του ανέγραφε στα αγγλικά τις λέξεις "Bangladesh Hefazate Islam Greece Br.” δηλ, Ελληνικό παράρτημα της οργάνωσης “Bangladesh Hefazate Islam”.

Όμως ποιά είναι η ισλαμιστική αυτή οργάνωση που με ιστορία μόλις τεσσάρων ετών προσέτρεξε να ιδρύσει παράρτημα της στην Ελλάδα, τρία μόλις χρόνια από την ίδρυση της. Η οργάνωση “Bangladesh Hefazate Islam” ασχολείται αποκλειστικά με θρησκευτικά ζήτημα και πιο ειδικά με κοινωνικο-οικονομικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά και πολιτικά ζητήματα που επηρεάζουν τις αξίες και τις δράσεις του Ισλάμ.

Η οργάνωση που έχει την υποστήριξη του ισλαμιστικού κόμματος “Bangladesh Jamaat-e-Islami” το οποίο προωθεί την ίδρυση ισλαμικού κράτους, την εφαρμογή της Sharia και την απαγόρευση των μη μουσουλμανικών νόμων και πολιτικών στο Μπανγκλαντές, πραγματοποίησε το 2010 πορείες διαμαρτυρίες κατά του κοσμικού προγράμματος εκπαίδευσης που η κυβέρνηση του Μπανγκλαντές εφαρμόζει στα σχολεία και την υιοθέτηση μίας πολιτικής προσανατολισμένης στο Ισλάμ.

Ένα χρόνο αργότερα το 2011 η “Bangladesh Hefazate Islam” πραγματοποίησε διαδηλώσεις κατά των ίσων δικαιωμάτων των γυναικών, ενώ στις αρχές του 2013 η οργάνωση πραγματοποίησε βίαιες διαδηλώσεις κατά την απόφασης του Δικαστηρίου για την εκτέλεση του εγκληματία πολέμου Abdul Quader Mollah, ο οποίος είχε δολοφονήσει 344 πολίτες ως μέλος της πακιστανικής παραστρατιωτικής δύναμης Ταγμάτων Εφόδου Al-Badr που συμμετείχε στις επιχειρήσεις καταστολής του αγώνα για ανεξαρτησία του λαού, του τότε Ανατολικού Πακιστάν έναντι του Δυτικού Πακιστάν το 1971.

Ο λόγος για τον οποίο η “Bangladesh Hefazate Islam” πραγματοποίησε την πορεία διαμαρτυρίας υπέρ του Abdul Quader Mollah στις αρχές του 2013, σχετίζεται με την εμπλοκή στελεχών του κόμματος “Bangladesh Jamaat-e-Islami” στα φρικτά γεγονότα του πολέμου της ανεξαρτησίας του Μπανγκλαντές το 1971. Το κόμμα “Jamaat-e-Islami Pakistan” το οποίο αργότερα μετεξελίχτηκε στο κόμμα “Bangladesh Jamaat-e-Islami” ήταν αντίθετο με το κίνημα της ανεξαρτησίας του Ανατολικού Πακιστάν από το Δυτικό το 1971 και αρκετά μέλη του συμμετείχαν στις παραστρατιωτικές οργανώσεις Ταγμάτων Εφόδου Razakar, και Al-Badr οι οποίες συνεργάστηκαν με τον Πακιστανικό Στρατό και κατηγορήθηκαν για σφαγές, μαζικές εκτελέσεις και βιασμούς Ινδών και υποστηρικτών της ανεξαρτησίας του Ανατολικού Πακιστάν συμπεριλαμβανομένων 200 διανοούμενων, καθηγητών γιατρών καλλιτεχνών της χώρας.

Οι διαδηλώσεις της ισλαμιστικής οργάνωσης αποτελούσαν την απάντηση της "Hefazate Islam Bangladesh” στις διαδηλώσεις του λαού της χώρας στην περιοχή Shahbag της πρωτεύουσας Dhaka, ο οποίος ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που συμμετείχαν στις σφαγές που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του Μπανγκλαντές, πολλοί εκ των οποίων είναι μέλη του κόμματος “Bangladesh Jamaat-e-Islami”. Η αντίδραση της οργάνωσης στο λαϊκό κίνημα για την απόδοση της δικαιοσύνης, καταγράφηκε με την δημοσίευση ενός “καταλόγου” προειδοποίησης προς την κυβέρνηση, ο οποίος περιείχε 13 σημεία μεταξύ των οποίων περιλαμβανόταν η εκτέλεση των “άθεων” μπλόγκερς που αγωνίζονταν για την απόδοση της δικαιοσύνης των σφαγών του 1971, την υιοθέτηση νόμου περι βλασφημίας, την ακύρωση της πολιτικής υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, την απαγόρευση συνύπαρξης γυναικών και ανδρών στους ίδιους χώρους.

Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και των αντιδιαδηλώσεων της “Bangladesh Hefazate Islam” πέντε μέλη της οργάνωσης “Ansarullah Bengali, η οποία αποτελεί παρακλάδι της Islami Chhatra Shibir της νεολαίστικης οργάνωσης του κόμματος “Bangladesh Jamaat-e-Islami” “πετσόκοψαν” με χατζάρες τον μπλόγκερ Ahmed Rajib Haider έξω από το σπίτι του.

Η δολοφονία του νεαρού μπλόγκερ δεν ήταν η μόνη, ενώ προκάλεσε την οργή των πολιτών της χώρας που διαδήλωσαν μαζικά κατά της “Bangladesh Hefazate Islam” και του κόμματος “Bangladesh Jamaat-e-Islami”.

Αυτή η εξτρεμιστική οργάνωση ίδρυσε πριν από ένα χρόνο παράρτημα στην Ελλάδα και συμμετείχε σε πορεία διαμαρτυρίας για τα δικαιώματα των εργαζομένων στην Μανωλάδα μαζί με εκπροσώπους οργανώσεων που θέτουν τα δικαιώματα του ανθρώπου στην πρώτη γραμμή των αγώνων τους, μαζί με εξωκοινοβουλευτικά κόμματα της αριστεράς και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με την ελληνική πολιτεία απλά να παρακολουθεί.

Μετά από τα παραπάνω διερωτάται κανείς πως η οργάνωση αυτή έλαβε άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα, πως γίνεται μια ακραία οργάνωση να συμμετέχει σε διαδηλώσεις στην χώρα μας, γνωρίζουν οι αρχές την αληθινή ταυτότητα και την ιδεολογία της οργάνωσης οι λοιποί υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γνωρίζουν το παρελθόν της οργάνωσης και του κόμματος που την στηρίζει και συμφωνούν ή όχι με την ιδεολογία της ώστε να την αποδέχονται σε πορείες διαμαρτυρίας στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ