Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Παράκρουση του Αμερικανού γερουσιαστή Τζον Μακέιν

Σχόλιο: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της υπερβολικής χρήσης ψυχοφαρμάκων στις Ην. ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
ΑΜΕΡΙΚΗΣ!....Δεν το αναφέρουμε εμείς: Είμαστε μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ βουτηγμένη στα ΦΑΡΜΑΚΑ!...Ρόμπιν Γουίλιαμς!..Robin Williams - Drugs & Politics

Μακέιν: «Νεοφασίστας Δικτάτορας που Πλαγιάζει με τον Πούτιν» ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουγγαρία κλήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών στη Βουδαπέστη για να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο γερουσιαστής, Τζον Μακέιν, ο οποίος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας, Βίκτορ Ορμπάν, «νεοφασίστα δικτάτορα».

Ο επιτετραμμένος των ΗΠΑ, Αντρέ Γκούντφρεντ, κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για το σχόλιο του Μακέιν, το οποίο έκανε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Γερουσίας με αφορμή τον διορισμό της νέας αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ουγγαρία, της παραγωγού του Χόλιγουντ Κολίν Μπελ.

«Δεν τάσσομαι εναντίον των διορισμών και μη πολιτικών προσώπων... Γνωρίζω πώς παίζεται το παιχνίδι, αλλά η Ουγγαρία βρίσκεται ενώπιον του κινδύνου να χάσει την ανεξαρτησία της από ένα νεοφασίστα δικτάτορα, ο οποίος πλαγιάζει με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και εμείς θα στείλουμε εκεί ως πρεσβευτή την παραγωγό της τηλεοπτικής σειράς «Τόλμη και Γοητεία», είπε ο Μακέιν χθες ενώπιον της Γερουσίας.

Ο διορισμός της Μπελ εγκρίθηκε από την αμερικανική Γερουσία και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στην Ουγγαρία.

«Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας απορρίπτει τις δηλώσεις του γερουσιαστή Τζον Μακέιν σχετικά με τον Ούγγρο πρωθυπουργό και τη σχέση της Ουγγαρίας με τη Ρωσία», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων, Λεβέντε Μαγιάρ στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η ουγγρική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον πρόκειται να επικοινωνήσει με το γραφείο του Μακέιν προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με τα επίμαχα σχόλια.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επικρίνει όλο και πιο έντονα την κυβέρνηση Ορμπάν, κατηγορώντας τη ότι αποκαθιστά μια πολύ πιο στενή σχέση με τη Ρωσία αφότου κλιμακώθηκε η ένταση στις σχέσεις της Μόσχας με τη Δύση λόγω της κρίσης στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ