Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Να γιατί τόσες δολοφονίες στα σχολεία των ΗΠΑ


Αποτελέσματα

Η McKinney δήλωσε ότι στόχος είναι να,
"αναγκάσει το άτομο να διαπράξει μια πράξη βίας, είτε είναι αυτοκτονία, είτε δολοφονία, κάτω από συνθήκες οι οποίες μπορούν να αμφισβητηθούν πειστικά από την κυβέρνηση."
Η ανταγωνιστική δημόσια ηθική παρενόχληση ενός στόχου προφανώς προορίζεται για να προκαλέσει ένα ξέσπασμα, έτσι ώστε να μπορούν να καταλήξουν ή κρατουμένοι ή σε ίδρυμα.



Η ανάλυση της Moret είναι παρόμοια.

Λέει,
"Ο σκοπός είναι να απομονώσει εντελώς και να αφαιρέσει κάθε στήριξη, κοινωνική ή οικονομική και ει δυνατόν, να οδηγήσει τους στόχους αυτούς σε αυτοκτονία."
«Η απομόνωση του ατόμου από τα μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλοντος ... [είναι] ουσιαστικά εξασφαλισμένη», διακήρυξε McKinney, "όταν αρχίσουν επικεντρωμένες μορφές ηλεκτρονικής παρενόχλησης."

Άλλοι στόχοι φαίνεται να θέλουν να διαχωρίσουν ένα άτομο από τους φίλους και την οικογένεια τους, να τους οδηγήσουν στην ανεργία, να τους αποστερήσουν την στέγη, καθώς και να υπονομεύσουν την ποιότητα της ζωής τους τόσο πολύ, ώστε να υποστούν νευρικό κλονισμό, και να καταλήξουν στον γιατρό, ή στο νοσοκομείο.

Η McKinney προσέθεσε ότι άλλοι «μακροπρόθεσμοι στόχοι» των εκστρατειών αυτών παρενόχλησης, φαίνεται να είναι η....
«πρόκληση μιας διεστραμμένης αίσθησης «πίστης» προς τους οργανισμούς που ασχολούνται με την παρενόχληση του ατόμου ..."
Η μετάβαση σε μια εντελώς νέα τοποθεσία δεν θα το σταματήσει αυτό.

Όλοι οι φυσιολογικοί μηχανισμοί διαφυγής έχουν αφαιρεθεί σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και όταν οι στόχοι νοσηλεύονται, εξακολουθούν να παρενοχλούνται. Αναφερόμενος στην ματαιότητα της μετακίνησης σε άλλη τοποθεσία, ο McKinney είπε πως «το πρωτόκολλο, σας ακολουθεί όπου κι αν πάτε γι' αυτό είναι χάσιμο χρόνου." "Όλες αυτές οι τεχνικές παρενόχλησης είναι επαναλαμβανόμενες, είναι μη-διαδοχικές, και επικαλυπτόμενες," διακήρυξε η Moret. "Και βασικά είναι για πάντα. Ποτέ δεν θα σας αφήσουν ήσυχο. Θα σας ακολουθήσουν και έξω από τη χώρα, [έτσι], αυτό συμβαίνει και σε άλλες χώρες."

Είναι ενδιαφέρον ότι αν κάποιος υπό έρευνα αυτοκτόνησε, οι περισσότεροι εντός της σφαίρας της ζωής του ατόμου θα μπορούν πιθανότατα να σκευθούν ότι αυτό συνέβη επειδή είχε κάτι να κρύψει, όχι επειδή είχε επανειλημμένα δεχθεί πλήγματα. Ως εκ τούτου, οι ψεύτικες έρευνες μπορεί επίσης να παρέχουν ένα κάλυμμα για μία αυτοκτονία, δημιουργώντας την εντύπωση της «ένοχης συνείδησης». «Οι αυτοκτονίες μπορεί επίσης να χαρακτηριστούν ως «σκηνοθετημένα ατυχήματα, «ιδιαίτερα αν η «εύλογη άρνηση» έρχεται στην επιφάνεια για τη συμμετοχή της κυβέρνησης», έγραψε ο McKinney.

Συμπτώματα



Επειδή η παρενόχληση της ομάδας για την ηθική παρενόχληση και το κρυφό κακό είναι η ίδια, έτσι είναι και τα συμπτώματα. Μερικά από τα ακόλουθα συμπτώματα έχουν ληφθεί από το βιβλίο, “Ηθική Παρενόχληση”.

Αυτά περιλαμβάνουν:

• Νευρικούς κλονισμούς

• Σοβαρή κατάθλιψη

• Σοβαρές κρίσεις πανικού

• Εμφράγματα

• Άλλες σοβαρές ασθένειες

• Αυτοκτονία

• Βία που απευθύνεται σε τρίτους

• Ταχυδρομική Παρενόχληση

• Ανεξέλεγκτες ενέργειες

• Αίσθημα αυτοκτονίας ή ανθρωποκτονίας.

• Επίμονο άγχος

• Μοιρολατρική άποψη για τη ζωή

• Συχνές αναρρωτικές άδειες ή αναπηρία στην εργασία

• Απομόνωση




Σύμφωνα με τους Moret, Munzert, και McKinney, άλλα συμπτώματα και καταστάσεις που αναφέρθηκαν είναι τα εξής:

• Αναγκαστική υποβολή σε φάρμακα για το άγχος ή την κατάθλιψη

• Φυλάκιση

• Αναγκαστικός εγκλεισμός σε ψυχιατρικά νοσοκομεία

• Έλλειψη στέγης

• Ικρίωμα

• Σκηνοθετημένα ατυχήματα
• Θάνατος



Όταν δούλευα στη Βοστώνη για περίπου πέντε χρόνια, κάθε πρωί περνούσα μπροστά από αστέγους που κάθονταν στη γωνία ζητώντας χρήματα.

Συνήθως σκεπτόμουν:

"Είναι απόλυτα υγιείς και ικανοί άνθρωποι. Γιατί δεν βρίσκουν μια δουλειά; Θέλω να πω ότι δεν είναι τεμπέληδες, επειδή ξυπνούν στις 7:00 π.μ. κάθε μέρα, στέκονται σε αυτή τη γωνιά και ζητούν χρήματα, γιατί να μην κάνουν κάτι εποικοδομητικό, ενώ θα κερδίζουν χρήματα; "

Ποτέ δεν είχε συμβεί να σκευθώ ότι ορισμένοι από αυτούς ήταν πιθανώς ανεπιθύμητοι και μπήκαν σε μαύρη λίστα (Blacklisted) και επανειλημμένα αποκλείοντο από το εργατικό δυναμικό. Δεν ήξερα πως υπήρχε ένας τέτοιος μηχανισμός. Οι περισσότεροι στόχοι θα ήταν άστεγοι, αν δεν είχαν φίλους ή συγγενείς.

Έτσι, όταν βλέπεις κάποιον να κρατά μια πινακίδα που να γράφει,

"Θα εργαστούμε για τροφή," να γνωρίζετε ότι μπορεί να έχουν στοχοποιηθεί από το Κρυμμένο Κακό.




Μπορεί να είναι δύσκολο για ένα άτομο να συμπεράνει ότι έχει γίνει στόχος και οι ομάδες αυτές μπορεί σταδιακά να αυξάνουν την ένταση της παρενόχλησης κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου.

Αυτό είναι σαν να βάζεις κάποιον σε μια κατσαρόλα με νερό και σιγά-σιγά να θερμαίνεις το νερό μέχρι να βράσει. Δηλαδή χρειάζονται φάρμακα για το άγχος ή την κατάθλιψη. "πολλές, πολλές, πολλές χιλιάδες, χωρίς αμφιβολία, εμπλέκονται [είναι στοχευμένοι]," δήλωσε ο McKinney. "Αλλά θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών που τρέχουν στους γιατρούς και λαμβάνουν μία εντελώς περιττή συνταγή για φάρμακα για τη θεραπεία παθήσεων που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν."

Ο Earle σημείωσε ότι τα στοχευμένα άτομα "βιώνουν ένα ακραίο τραυματικό στρες." Οι στόχοι, είπε, «υπόκεινται σε ένα επίπεδο στρες που ο μέσος Αμερικανός δεν μπορεί καν να φανταστεί. Συνεχώς βομβαρδίζονται με ηχητικές πληροφορίες, με κρίσεις που έχουν δημιουργηθεί." Ο Δρ Munzert δήλωσε: «Τα θύματα βιώνουν ακραία, απίστευτα πράγματα. Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις αναφορές τους". Για μια ακόμη φορά, τα συγκεκαλυμμένα ψυχολογικά βασανιστήρια που στοχεύουν στην εμπειρία είναι πανομοιότυπα με αυτό που ζούσαν οι στόχοι της Ανατολικής Γερμανίας.

Ο πρώην αρχηγός της Στάζι Markus Wolf ανακοίνωσε ότι οι «ψυχολογικές επιπτώσεις" της παρενόχλησης στις εκστρατείες της Στάζι, "ήταν μάλλον πιο επιζήμιες, τελικά, από οποιαδήποτε σωματικά βασανιστήρια." Το Bulletin of the Atomic Scientists (Δελτίο των ατομικών επιστημόνων) έγραψε την 1η Ιουλίου 1999, ότι, «Για πολλούς, η ανακάλυψη ότι οι καλύτεροι φίλοι τους ή τα μέλη της οικογένειας τους, τους πρόδιδαν στην Στάζι ήταν χειρότερη, με τον τρόπο της, από τα βασανιστήρια σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ".




Μέχρι στιγμής έχουμε επικεντρωθεί στις ασθένειες που προκύπτουν από την ψυχολογική παρενόχληση. Αλλά εκτός από αυτό, οι στόχοι συχνά βιώνουν σωματικά συμπτώματα που προέρχονται από μη-θανατηφόρες επιθέσεις. ΟMcKinney περιγράφεται ότι πολλοί στόχοι ζουν, “τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας τους, γενικά του πεπτικού συστήματος," με "σοβαρές γαστρεντερικές διαταραχές."

Ένα κοινό σύμπτωμα DEW είναι η θερμική επίθεση η οποία αφήνει ένα θερμό σημείου στο κρανίο.

"Ο σκοπός της χρήσης μικροκυμάτων», λέει ο McKinney, "ήταν να προκαλέσουν ακραίο πόνο, [και] να προκαλέσουν θερμική άνοδο." «Συνήθως τα θύματα έχουν την εμπειρία του πόνου ... [στον] εγκέφαλο, την καρδιά, [και] το στομάχι," λέει ο Δρ Munzert.

«Είναι σαν να θερμαίνεται το εσωτερικό του σώματος."

"Και για το δέρμα», προσθέτει, «τα θύματα έχουν την εμπειρία [αισθάνονται] εκατοντάδες ή χιλιάδες τσιμπήματα ή καρφίτσες."

Εάν η ενέργεια είναι έντονη,

"τα εσωτερικά όργανα αρχίζουν να δονούνται», λέει. Ο Δρ Munzert αναφέρει επίσης ότι οι επιθέσεις αυτές αποκρύπτονται, διότι τα συμπτώματα και οι ασθένειες απαντώνται στη φύση.

Αυτή η επίδραση κάλυψης επιδεινώνεται από το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν αυτά τα όπλα ή οι δυνατότητές τους.




Κάποια άλλα συμπτώματα DEW περιλαμβάνουν:

• Απώλεια μνήμης

• Ζάλη

• Πονοκέφαλοι

• Ακραία κόπωση

• Στέρηση ύπνου και διαταραχή ύπνου

• Tραντάγματα και τινάγματα στους μυς (το ισοδύναμο του να είναι κανείς σοκαρισμένος)

• Κοιλιακός πόνος / ναυτία

• Ψυχική σύγχυση / αδυναμία συγκέντρωσης

• Τσιμπήματα

• Aίσθηση καψίματος

• Εμφράγματα

•Εγκεφαλικά επεισόδια

• Aνευρύσματα

• Καρκίνος

Αν δείτε ένα επαγγελματία ψυχικής υγείας, ως αποτέλεσμα αυτής της συγκεκαλυμμένης βίας, μπορεί να διαγνωσθεί λανθασμένα κάποια ψυχική διαταραχή.

Τα άτομα με ψυχικές διαταραχές στερεοτυπικά θεωρούνται ως ανίκανα και βίαια, σύμφωνα με μια έκθεση με τίτλο, Stigma of Mental Illness Still Exists (Το στίγμα της ψυχικής ασθένειας εξακολουθεί να υπάρχει), από το Center for the Advancement of Health (Κέντρο για την Προαγωγή της Υγείας). Αυτό θα σας ακολουθήσει πιθανότατα στο υπόλοιπο της ζωής σας.

"Ειλικρινά συνιστούμε να κρατήσετε τις ικανότητές σας και να αποφύγετε να πάτε σε φυσιοθεραπευτές και ψυχολόγους, επειδή σύμφωνα με το σχέδιο που εξελίσσεται, είναι συνένοχοι σε αυτές τις επιχειρήσεις," ενημέρωσε η McKinney. Ο Δρ Munzert συμφώνησε, υποδεικνύοντας ότι πρέπει να προσέξουν όταν το εξηγούν αυτό στους γιατρούς, προκειμένου να μην καταλήξουν στο «φρενοκομείο». Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρενόχληση συνεχίζεται ακόμα και μέσα στα νοσοκομεία και στις φυλακές.

Σύμφωνα με το άρθρο, της Κλινικής Wheeler, “Στίγμα και ψυχική ασθένεια”, εάν έχετε διαγνωστεί με μια διανοητική διαταραχή, μπορεί να χρειαστεί να απαντήσετε γι' αυτό στη δουλειά το σχολείο , ή την ασφάλιση. Το άρθρο ανέφερε, "Το στίγμα κρατά τους ανθρώπους από το να πάρουν καλές θέσεις εργασίας και να προωθηθούν στο χώρο εργασίας. Μερικοί εργοδότες διστάζουν να προσλάβουν άτομα που έχουν ψυχικές ασθένειες. Χάρη στην αμερικανική Disabilities Act, οι διακρίσεις αυτές είναι παράνομες."

«Όμως», προσθέτουν, «εξακολουθεί να συμβαίνει! Τo στίγμα οδηγεί στην προκατάληψη και τις διακρίσεις. Πολλά άτομα προσπαθούν να αποτρέψουν τους ανθρώπους που έχουν ψυχικές ασθένειες να ζουν στη γειτονιά τους." Ενώ μπορεί να είναι παράνομο για αυτούς να κάνουν διακρίσεις εις βάρος σας, αυτό όμως δεν αποδεικνύεται. Μπορεί επίσης ως συνέπεια να αρνηθουν ορισμένες άδειες. Μπορείτε πάντα να πείτε ψέματα, αλλά μπορεί να το μάθουν και να σας επιβληθεί πρόστιμο ή να σας απελάσουν.

Εάν είστε μισθωτός, μάλλον θα δεχθείτε Ηθική παρενόχληση . Αν διαμαρτυρηθείτε για ηθική παρενόχληση ή κάποιο παρόμοιο φαινόμενο, μπορεί να σας συστήσουν να ζητήσετε βοήθεια από έναν επαγγελματία της ψυχικής υγείας. Όπως φαίνεται, μπορεί να το προτείνουν αυτό, έτσι ώστε αν χρειάζεται να μπορεί να απαξιωθείτε αργότερα. Σύμφωνα με τον Bruce Ennis, δικηγόρο της ACLU που αντιπροσωπεύει ανθρώπους που στερούνται των θέσεων εργασίας λόγω του στίγματος της ψυχικής ασθένειας, διότι είναι καλύτερα να είστε ένας πρώην κατάδικος στην αγορά εργασίας από ό, τι κάποιος με ιστορικό ψυχικών ασθενειών. Είναι σαν μια ποινή φυλάκισης που θα σας ακολουθεί όπου κι αν πάτε.

Αποτελέσματα του Κρυφού Κακού


Παρά το γεγονός ότι σε αυτό το σημείο δεν έχουμε τρόπο να γνωρίζουμε πόσοι άνθρωποι επηρεάζονται, η McKinney εκτιμά πως τουλάχιστον πολλές χιλιάδες πιθανώς να είναι στοχευμένοι.

«Υπάρχουν άτομα που έχω δει να είναι στοχευμένα ... [τα οποία] έχουν πλήρη άγνοια τι τους συμβαίνει», λέει. "Έτσι, όσοι διαμαρτύρονται γι' αυτό είναι ... όπως έχω πει, μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Θα έλεγα ότι αυτό είναι πιθανώς πολύ, πολύ διαδεδομένο."

Η Eleanor White, η οποία ήταν στοχευμένη για πάνω από είκοσι χρόνια και έχει τεκμηριώσει αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της, www.raven1.net, βλέπει τον αριθμό αυτό ως συντηρητικό. Με βάση μια έρευνα που διεξήγαγε το 2005, εκτιμά ότι ο αριθμός είναι κατά πάσα πιθανότητα εκατομμύρια. Σκεφτείτε ότι σε ένα σημείο στην Ανατολική Γερμανία, 6 εκατομμύρια άνθρωποι τέθηκαν υπό έλεγχο από την MfS, σε έναν πληθυσμό περίπου 17 εκατομμυρίων. Αυτό είναι πάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας έχουν πει ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να προσλάβουν το διπλάσιο των πληροφοριοδοτών της Ανατολικής Γερμανίας.

Στο σημείο αυτό είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο αριθμός των λανθασμένων διαγνώσεων, οι αυτοκτονίες, οι αποβολές, οι θάνατοι από καρκίνο και οι δολοφονίες που έχει προκαλέσει το πρόγραμμα αυτό. Αλλά εκτός από τις γνωστές υποθέσεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως, έχω περιλάβει μερικές παρακάτω που συνέβησαν κάτω από περίεργες περιστάσεις. Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια έχει υπάρξει μια αύξηση στο ποσό των ανθρώπων που απεβλήθησαν από δημόσιους χώρους και από χώρους εργασίας. Είναι πιθανό ότι το Κρυφό κακό έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αύξηση αυτή. Οι άνθρωποι που έχουν κακοποιηθεί ήταν γνωστοί πως απεβλήθησαν και σκότωσαν τον εαυτό τους.

Θα ήταν πολύ δύσκολο να αποδειχθεί νόμιμα σε ένα δικαστήριο που Επιθέσεις και το κρυφό κακό συνέβαλε τα παρακάτω γεγονότα, ιδίως δεδομένου ότι δεν υπάρχουν νόμοι για την πρόληψη αυτής της μορφής παρενόχλησης. Όμως, γνωρίζουμε πλέον ότι στο παρελθόν ορισμένοι οργανισμοί έχουν προβεί σε προγράμματα ελέγχου του νου και σε συστηματική παρενόχληση.

Οι ιστορίες που περιγράφουν τα θύματα, είναι παρόμοιες και οι τακτικές είναι συνεπείς με αυτές που χρησιμοποιούνται σε μυστικές εκστρατείες παρενόχλησης, όπως οι καταγγελίες των επαναλαμβανόμενων παρενόχλησεων από πολλούς ανθρώπους, τα σαμποτάζ, οι παγιδεύσεις, κλπ. Τα συμπτώματα όπως η κατάθλιψη, τα ατυχήματα (άλλες ασθένειες) και οι αναρρωτικές άδειες είναι επίσης παρόντα. Τα συμπτώματα που τα θύματα έχουν, οδηγούν σε νευρικό κλονισμό, τη βία που απευθύνεται σε τρίτους, την αυτοκτονία, την ανθρωποκτονία και την δολοφονία ή την αυτοκτονία.

Αρχίζοντας στα '80, υπήρξε ένα κύμα των ταχυδρομικών δολοφονιών, που έδωσαν τον όρο, «going postal». Υπήρξαν περίπου 24 διαφορετικά περιστατικά ταχυδρομικής βίας από τότε, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας, της αυτοκτονίας, και της δολοφονίας/ αυτοκτονίας. Διαβάστε προσεκτικά τα στοιχεία σε αυτή την ενότητα. Αν εξετάσουμε τα γεγονότα αυτά μπορεί να δούμε ένα μοτίβο σε αυτές τις φαινομενικά παράλογες πράξεις βίας. Ένα αναγνωρίσιμο μοτίβο σε αυτές τις περιπτώσεις περιλαμβάνει τη χρήση της ΕΑΡ, νευρικούς κλονισμούς, αναρρωτικές άδειες για ψυχολογικά προβλήματα και τελικά δολοφονία ή αυτοκτονία.

Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι αυτές οι ταχυδρομικές υπηρεσίες είναι γεμάτες με ιστορίες τρόμου ανθρώπων, για τη δολοφονία της οικογένειας τους και των συνεργατών τους. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Άλεξ Κωνσταντίν, πρώην μέλη της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών συχνά τους χορηγούνται θέσεις διευθυντών ταχυδρομείων. Τα γραφεία αυτά λέγεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ως εργαστήρια για την τροποποίηση της συμπεριφοράς και για ψυχολογική παρενόχληση σε ανυποψίαστα άτομα. Μέσα σε αυτά τα γραφεία έχουν το δικό τους δίκτυο πληροφοριών, τα οποία στοχεύουν να παρενοχλούν τους ανθρώπους. Αυτή η παρενόχληση συνεχίζει μερικές φορές και δεν έχει σημασία όπου και να μετακινηθείτε, ή σε ποιό περιβάλλον εργάζεστε .



Ένα άρθρο με τίτλο “$ 5.5 εκατομμύρια αποζημίωση σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης”, που εμφανίστηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1996 στο τεύχος των Employment Practices Solutions (Πρακτικών Λύσεων Απασχόλησης) , δήλωσε: «Ένα δικαστήριο επέβαλε αποζημίωση 5.500.000 δολάρια στην οικογένεια μιας γυναίκας που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία ... από τα αφεντικά της και τους υφισταμένους της στην Ταχυδρομική Υπηρεσία. Κατηγόρησαν τους συναδέλφους της πως εκ προθέσεως υπονόμευαν την θέση εργασίας της ή έχανε τις προθεσμίες για να σαμποτάρουν την καριέρα της. "Προφανώς, σε μια προσπάθεια για να εξηγήσει τη συγκεκαλυμμένη βία που βίωνε, μια από τις πράξεις της περιελάμβανε, πως "άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας που κατηγορούσε την Ταχυδρομική Υπηρεσία."

Συχνές παρενοχλήσεις που απευθύνονταν σε ένα άτομο, διαπράχθηκαν από πολλά άτομα, περιλαμβανόμενων των ιεραρχικά ανωτέρων, των συνεργατών και των υφισταμένων, το οποίο οδηγεί σε αυτοκτονία και είναι Ηθική παρενόχληση.

Επειδή η ύπαρξη του Κρυμμένου Κακού και οι Επιθέσεις δεν είναι ακόμη ευρέως παραδεκτές, το άρθρο αυτό έχει λάθος τίτλο. Δεν υπάρχει καμία υφιστάμενη κατηγορία που στοχεύει σε αυτή τη βία , εκτός από το να το υποστούν αξιοπρεπείς άνθρωποι. Ευτυχώς η οικογένειά της ήταν σε θέση να επικεντρωθεί σε μια υπάρχουσα νομοθεσία και να κερδίσει την υπόθεση. Μήπως αυτή είχε την εμπειρία της δημόσιας παρενόχλησης;

Η εφημερίς Guardian δημοσίευσε ένα άρθρο στις 9 Ιανουαρίου του 2001 με τίτλο, Suicide of Black Worker Caused by Bullying (Η αυτοκτονία ενός Μαύρου εργαζόμενου που προκλήθηκε από εκφοβισμό). Δήλωσε ότι «ο κύριος Leeάφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας που απευθύνεται στη μητέρα του, Unnell, το οποίο έλεγε:«Πείτε τους ότι ήταν ωραία να παίζουν μαζί μου και πως κέρδισαν» ο πατέρας του ανθρώπου αυτού έγραψε μια ανοιχτή επιστολή προς τους 1.500 ταχυδρομικούς υπάλληλους στο Μπέρμιγχαμ και αναζητούσε περισσότερα στοιχεία σχετικά με την παρενόχληση. "Αλλά αντί για βοήθεια, δέχθηκε απειλές», δήλωσε ο Guardian.

Συνέχισε, "Δύο άλλοι εργαζόμενοι που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα εκφοβισμού από τους συναδέλφους τους βρίσκονται σε μακροχρόνια αναρρωτική άδεια," και μια γυναίκα υπέστη "νευρικό κλονισμό". Οι αυτοκτονίες, οι νευρικοί κλονισμοί και η αναρρωτική άδεια λόγω επαναλαμβανόμενης παρενόχλησης από πολλούς συναδέλφους, όλα σημαίνουν Επιθέσεις. Αυτό δείχνει, επίσης, το μυαλό της ομάδας που παραμένει πιστό και καλύπτει το σύστημα που τους κρατά στην εργασία, άσχετα από το πόσο απαίσιο είναι.

Θύματα επιθέσεων μερικές φορές παίρνουν αναρρωτική άδεια και δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν ποτέ στην εργασία. Σκόπιμα δημιουργείται ένα περιβάλλον φόβου και κίνδύνου, όπου κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι το επόμενο θύμα. Για να πάρετε μια ιδέα πως είναι αυτό το περιβάλλον, είναι σαν ένα πλοίο που βυθίζεται, όπου κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρχει αρκετός χώρος για αυτόν στη σωστική λέμβο. Οι άνθρωποι οι οποίοι επιβλέπουν τις επιχειρήσεις αυτές, γνωρίζουν πολύ καλά ότι όταν τους βάλουν σε ένα περιβάλλον παρατεταμένου θανάτου, η νοοτροπία της αγέλης θα ενεργοποιηθεί και θα προκαλέσει έναν αγώνα για επιβίωση. Αυτό αναδεικνύει τον χειρότερο εαυτό στους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό το περιβάλλον σκοπίμως δημιουργήθηκε για την άρρωστη διασκέδασή τους και τον έλεγχο.



Σύμφωνα με ένα άρθρο με τίτλο, Report Links Violence, Local Postal Management (Έκθεση που συνδέει τη βία, με την Διαχείριση της Τοπικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας), το οποίο εμφανίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου, έκδοση του 1998 της Milwaukee Journal Sentinel, ( Εφημερίδα Sentinel του Μιλγουόκι), το ταχυδρομείο μπορεί να είναι υπεύθυνο για μερικές από αυτές τις δολοφονίες. Το άρθρο στη συνέχεια περιέγραφε το πώς τα ειδικά προγράμματα στα ταχυδρομεία απέδιδαν τις δολοφονίες σε «τυχαίες πράξεις βίας», και ότι διεξήγαγαν την δική τους εκδοχή σε μία έκθεση 800 σελίδων η οποία δεν συνέδεε το ταχυδρομείο με τις δολοφονίες .

Το 1999 ανατέθηκε σε έναν ταχυδρομικό επιθεωρητή με το όνομα CalvinComfort να ερευνήσει μερικές από αυτές τις ταχυδρομικές δολοφονίες. Πράττοντας αυτό, υπέστη νευρικό κλονισμό και αναγκάστηκε να πάρει ένα έτος άδεια. Μετά την επιστροφή του στην εργασία αυτοκτόνησε στο πάρκινγκ έξω από το κτίριο. Είναι σαφές για μένα ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα. Μας είπε κατ 'ουσίαν, ότι το έκαναν αυτοί.

Καλύπτοντας την ιστορία, η Εφημερίδα Μιλγουόκι Sentinel (Milwaukee Journal Sentinel) παρουσίασε ένα άρθρο στις 2 Απριλίου 1999, με τίτλο, “Ταχυδρομικός επιθεωρητής αυτοκτονεί κοντά στην εργασία του. (Postal Inspector Kills Self Near Work) . Το άρθρο ανέφερε, «Ένας ταχυδρομικός επιθεωρητής στο Μιλγουόκι ο οποίος διερεύνησε τους μοιραίους πυροβολισμούς του 1997 στο ταχυδρομείο του κέντρου της πόλης, αφαίρεσε τη ζωή του έξω από το ίδιο κτίριο .... η έρευνα του Comfort στους πυροβολισμούς φαίνεται να ήταν τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνη για ένα νευρικό κλονισμό που υπέστη ... "

Και συνέχισαν, "Ο Comfort εξετάστηκε από έναν θεραπευτή που ήταν στη διάθεση των εργαζομένων μέσα από το πρόγραμμα βοήθειας υπαλλήλων [EAP]. Μια ξεχωριστή έκθεση, στην οποία συνέβαλε ο Comfort, ασχολείται ειδικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στους πυροβολισμούς και δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί. Ο επιθεωρητής Rudy Green, αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή, να λέει πως ο Comfort "ήταν κάτω από πολλή πίεση από τότε ... που ήταν ο κύριος ερευνητής σε μια ανθρωποκτονία που σημειώθηκε στο κεντρικό ταχυδρομείο του Μιλγουόκι." Κάτω από πολύ άγχος; Είμαι πεπεισμένος ότι δέχθηκε Βίαιες Επιθέσεις και δολοφονήθηκε για να τον αποτρέψουν να αποκαλύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο. Στοχεύτηκε επίσης από το Κρυφό Κακό; Κατά τη γνώμη μου, ναι.

Η USA Today δημοσίευσε ένα άρθρο στις 31 Ιανουαρίου του 2006, με τίτλο,Ex-Postal Worker Commits Suicide After 5 Die in Shooting (Πρώην ταχυδρομικός υπάλληλος Αυτοκτονεί αφού πέθαναν 5 μετά από πυροβολισμούς. Δήλωσε, "Η πρώην ταχυδρομική υπάλληλος η οποία είχε τεθεί σε αναρρωτική άδεια για ψυχολογικά προβλήματα πυροβόλησε και σκότωσε πέντε ανθρώπους σε ένα τεράστιο κεντρικό ταχυδρομείο επεξεργασίας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε σε μία από τις πλέον θανατηφόρες εθνικές στιγμές στο χώρο εργασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ από γυναίκα. "

Το άρθρο συνεχίζει, "Η επίθεση το βράδυ της Δευτέρας ήταν επίσης το μεγαλύτερο λουτρό αίματος σε ταχυδρομική εγκατάσταση στις ΗΠΑ από τη σφαγή πριν από 20 χρόνια που κατάφερε να δημιουργήσει τον όρο




“going postal.”«μετάβαση ταχυδρομικώς.» «Προσθέτοντας αποδείξεις για την κατηγορία, τελείωσε λέγοντας, "Υπάρχουν πιθανότητες ότι θα μπορούσε να γνωρίζει τα θύματά της." Φυσικά και γνώριζε τα θύματά της, αφού την παρενοχλούσαν.

Γιατί να πήγε πίσω στο ταχυδρομείο για να πραγματοποιήσει αυτές τις επιθέσεις, αφού βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια για δύο χρόνια; Είναι προφανές για μένα ότι πήρε εκδίκηση, από εκεί που πίστευε πως προήλθε το μαρτύριο της. Ο ισχυρισμός μου είναι ότι τα ψυχολογικά της προβλήματα ήταν αποτέλεσμα ψυχικής βλάβης και ότι όταν έφυγε, δεν είχε τη δυνατότητα να θεραπευθεί εξ' αιτίας της δημόσιας παρενόχλησης. Συνέχισαν κυριολεκτικά τον ξυλοδαρμό της μέχρι που έσπασε.

Αλλά το πραγματικό άρρωστο μέρος είναι ότι αυτοί που έχουν αυτά τα άτομα υπό παρακολούθηση κατά τη διάρκεια αυτών των εκστρατειών παρενόχλησης, ξέρουν ακριβώς τι σχεδιάζουν – και επιτρέπουν να συμβεί αυτό. Αυτοί το προκαλούν. «Η ηθική παρενόχληση και ο εκφοβισμός, πραγματοποιούνται από ειδικούς που γι' αυτό προσελήφθησαν », έγραψε ο συγγραφέαςConstantine (Κωνσταντίν). Οι "Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ και οι άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες σχεδιάζουν τις υπηρεσίες τους.»



Το βιβλίο "Mobbing" (Ηθική παρενόχληση) αναφέρει: "Μερικοί μπορεί να αισθάνονται ανάγκη να εκδικηθούν και να κατευθύνουν την οργή τους στουςπαρενοχλούντες. Αναζητώντας εκδίκηση για τη δυστυχία τους, μπορούν να«πάνε ταχυδρομικά.» Όσον αφορά την έλλειψη κάλυψης των μέσων ενημέρωσης συμπεραίνουν πως «Υπάρχει μια σπάνια έκθεση που προσδιορίζει το βαθύτερο υπόβαθρο αυτών των τραγωδιών. "Η McKinney, καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα και περιέγραψε μια άρνηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης να αναφερθεί σε αυτό το θέμα.

Αυτά είναι μόνο παραδείγματα και το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται σε πολλά ιδρύματα. Αν υπήρχε μια πραγματικά αμερόληπτη διερεύνηση των αυτοκτονιών και των δολοφονιών που προκαλούνται από αυτό το πρόγραμμα, το ταχυδρομείο δεν μπορεί να οδηγήσει κατ' ανάγκη άλλα ιδρύματα. Η ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ προέβη σε δική της μελέτη $4.000.000 δολαρίων για να καταρρίψει το μύθο ότι οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι είναι πιο επιρρεπείς στη βία από τους άλλους εργαζόμενους. Ένας από τους στόχους τους ήλπίζαν να αφαιρέσουν τη φράση, «πάνε ταχυδρομικά» από τη γλώσσα του μακελειού. Προφανώς η μελέτη τους κατέληξε στο θετικό συμπέρασμα πως οι εργαζόμενοι στις ταχυδρομικές υπηρεσίες δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες να «πάνε ταχυδρομικά» από ό, τι άλλες κατηγορίες εργαζομένων.



Περίληψη

Οι στόχοι του προγράμματος είναι, προφανώς να καταστρέψουν ένα πρόσωπο από μέσα προς τα έξω, να τους προκαλέσουν νευρικό κλονισμό, να διευκολύνουν τη νοσηλεία ή τη φυλάκισή τους και να τους αναγκάσουν να διαπράξουν δολοφονία ή αυτοκτονία. Οι στόχοι αυτοί μπορεί να επιτευχθούν με την κατάργηση των δομών της οικονομικής και κοινωνικής στήριξης, σε συνδυασμό με επανειλημμένες δημόσιες και ηλεκτρονικές επιθέσεις. Εκείνοι που δέχονται τέλος την δημόσια παρενόχληση μπορεί να εμφανίσουν τραύμα ως αποτέλεσμα του επαναλαμβανόμενου πλήγματος.

Η ηλεκτρονική παρενόχληση μπορεί επιπλέον να προκαλέσει μια ποικιλία από προβλήματα, μέχρι και καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισοδία, καρκίνο, και ανευρύσματα. Οι στόχοι μπορεί να διαγνωσθούν λάθος, να ονομασθούν ψυχασθενείς, ή να πεισθούν να λάβουν φαρμακευτική αγωγή για μια ασθένεια που δεν προέρχεται από τους ίδιους .

ΠΗΓΗ: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/hiddenevil/hiddenevil24.htm

http://ermionh.blogspot.gr/2014/12/blog-post_12.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+Afaia+(AFAIA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ