Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Τραίνα LNG, η Νέα Μόδα στις Μεταφορές Φυσικού Αερίου

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη [It will be updated]

Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός πως σκέφθηκαν αυτοί οι καημένοι στο ΥΠΕΚΑ αλλά και στην ΕΕ να προωθήσουν τη μεταφορά του LNG μέσα απο ποτάμια με μαούνες. Αντιλαμβάνομαι ότι στο ΥΠΕΚΑ η τεχνολογία είναι κάτι που δεν υπάρχει όπως και το γεογονός ότι κάπως πρέπει να βοηθηθούν και οι Ελληνες εφοπλιστές που θέλουν να στήσουν δουλειές σε αυτή τη κατεύθυνση.

Παράγγγειλαν πολλά πλοία…. στη Κίνα. Ο υπερσιβηρικός προχωράει και φτάνει μέχρι το Λονδίνο. 

Οι Έλληνες εφοπλιστές είναι υπερήφανοι αλλά η τεχνολογία έχει άλλες απόψεις.

Μου έκανε εντύπωση ότι ένας γνωστός εφοπλιστής απο τους πιο έξυπνους, ενα κοπέλι απο τη Κρήτη, δεν θέλει να προχωρήσει η ανάπτυξη του ΤΡΑΜ και του μετρό. Σύμπτωση αλλά … ο Μπόμπολας το ξέρει;

Mε το τρόπο αυτό δεν θα χρειασθεί η διάνοιξη ποταμών και τα έξοδα στις επενδύσεις θα είναι πολύ λιγότερα. Οι Ελληνες εφοπλσιτές μπορεί να χρησιμοποιούν για τις μεταφορές μαούνες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.

Aύριο θα το τελειώσω to άρθρο. Είδατε τί καλός που είμαι; Τσάμπα το ταξείδι Πούτιν στη Τουρκία. Τhis is Japan. To γράφω έτσι για να μάθετε ποιοί τελικά ρίχνουν τις πεταχτές στο τοίχο. O Aντώνης σε ένα τέταρτο το κατάλαβε…!!!

Σκεφτείτε τη ταχύτητα του τραίνου απέναντι σε μανούνα γκαζωμένη στο ποτάμι να κάνει σούζα. Τρέλλλααααα!
1394630418435lng-tank-components
Westport-Announces-Advanced-LNG-Tank-System-for-Gas-Trucks-CanadaCryoStorageSeries1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ