Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ζάβος κι ο κουμπάρος του ο Σόρος κολλητοί της κυρίας Παπανδρέου που δεν ξέρει από funds…

Το δείπνο ήταν «κλειστό», έγινε σε μία από πιο γνωστές λέσχες του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη και διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, όπως μας μεταφέρει ο Γιώργος Μαντελας από τις στήλες της «Καθημερινής».

Το διοργάνωσε ο διεθνής επενδυτής Στέλιος Ζαβός και συμμετείχαν 45 διακεκριμένοι παράγοντες. Μίλησαν οι μεγαλοεπενδυτές (;;) Wilbur Rοss (μέτοχος της Eurobank και της Τράπεζας Κύπρου), John Paulson (μέτοχος της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς), ο George Soros, o διεθνής τραπεζίτης Jacob Frenkel (πρόεδρος της JP Morgan International), ο Leon Black (ιδιοκτήτης της Apollo Fund), o Byron Wien (αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της επενδυτικής εταιρείας Blackstone).

Όπου «επένδυσαν» οι κύριοι καταγράφουν ζημιές άνω του 70% σε ένα διάστημα λίγο πάνω των 6 μηνών.

Αν όμως «επένδυσαν» για να shortαρουν, τότε τα κέρδη τους είναι πάνω από 70% !!!

Λέτε τα διεθνή κοράκια του short και της καταστροφής να είναι χαμένοι ή κερδισμένοι στην Ελλάδα;

Το fund του δικού μας του Στέλιου ήταν long ;

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι στο μάζεμα των χαρτιών που έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο και απ΄ότι φαίνεται συνεχίζεται, αυτά τα κοράκια χιαστί μεταξύ τους, τα μαζεύουν όλα, για να τα φορτώσουν σε υψηλότερε επίπεδα. Όλα τα κέρδη δικά τους. Και στο short και στο long.

Άλλωστε losers είναι γεμάτη η αγορά. Με πρώτους και καλύτερους τους Έλληνες τραπεζίτες. Που τους πληρώνει ο Ελληνικός Λαός …

Απορία. Ο Δασκαλόπουλος ήταν το γκαρσόνι;
LOBBYSTAS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ