Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

O ελληνισμός ψυχορραγεί...

Στα χέρια των ΗΠΑ, το οικονομικό μέλλον της ευρώπης- Η άποψη μιας γαλλίδας που ζει στην Ελλάδα

Γράφει η Simone Le Baron

Αν και δεν πιστεύω να έχει σημασία η ελληνική μου γνώμη σε μία Ελλάδα που αποστασιοποιείται από τον ελληνισμό όλο και περισσότερο, θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω την μετεκλογική κατάσταση στην Ελλάδα.

Επειδή, ως ξένη, δεν έχω το δικαίωμα να ασχοληθώ με τα εσωτερικά πολιτικά της Ελλάδος, δεν μίλησα, δεν έχω αυτή την αλαζονεία να νομίζω ότι είμαι απαραίτητη στα κοινά της Ελλάδος, όμως ως φορέας του νεοφιλελληνισμού νιώθω την ανάγκη να ανοίξω τα μάτια των Ελλήνων με τη λογική και την πείρα της Γαλλίδας εξηντάρας.


Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συμβαίνει ο, τι είχα πει πάνω κάτω όσον αφορά το θέμα του χρέους, της ΕΕ κλπ.: δεν είναι στα χέρια της Ελλάδος ούτε της Γαλλίας να αλλάξουν την οικονομική πολιτική της ΕΕ. Το οικονομικό/χρηματιστικό μέλλον της Ευρώπης βρίσκεται πλέον στα χέρια των ΗΠΑ. Σε αυτή τη γελοία « ένωση » υπάρχει αρχηγός η φύρερ Μέρκελ η οποία εφαρμόζει τους δολοφονικούς νόμους της ΕΕ και τα αλλά κράτη μέλη, τα οποία μπήκαν στην ΕΕ ύστερα και δεν συμμετείχαν στη ψήφιση αυτών των νόμων, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει αυτή η ένωση.

Άλλωστε, πρόγονος της ΕΕ είναι μία « συμπατριώτισσα » μου συνομήλικη κιόλας, γεννήθηκε κι αυτή το 1952: η Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα, διεθνή οργάνωση για να διατηρήσουν δήθεν την ειρήνη στον κόσμο. Ήταν για 50 χρόνια, διαλύθηκε στις 22 Ιουλίου 2002. Δημιούργησαν οικονομική ένωση, ειρηνική βέβαια, είναι γνωστό ότι η « οικονομία » είναι ο καλλίτερος σύνδεσμος μεταξύ των εθνών, απαραίτητη για τη συμβίωση της κοινωνίας κατά τον Αριστοτέλη, μόνο που δεν επρόκειτο ποτέ για οικονομία αλλά για χρηματιστική και τοκογλυφία. Hοικονομία είναι ανταλλαγή, η χρηματιστική,συναλλαγή. Το 1957, ακολούθησαν η Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ατομικής Ενέργειας κι η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.

Η Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα, η Ευρωπαϊκή Κοινότητα Ατομικής Ενέργειας κι η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα είναι οι 3 πυλώνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία δημιουργήθηκε το 1993 βάσει της Συνθήκης του Μάαστριχτ. Από το 2002, μετά τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ χρηματιστικών και εμπορικών συγκροτημάτων των ΗΠΑ και της ΕΕ, με σκοπό την πραγματοποίηση της Υπερατλαντική Συνθήκης.

Όταν έβαλα υποψηφιότητα στην Ελλάδα για τις τελευταίες ευρωεκλογές, μόνο ένα ΜΜΕ με κάλεσε και επέλεξα το θέμα της Υπερατλαντικής Συνθήκης το οποίο θεωρώ μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη σήμερα. Για να μπορέσω να το παρουσιάσω μετέφρασα την έκφραση από τα γαλλικά διότι ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας πολιτικός δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό το θέμα.

Σήμερα, κανένας Έλληνας πολιτικός της κυβέρνησης δεν είναι ικανός να μας πει ακριβώς τι είναι αυτή οι Υπερατλαντική Συνθήκη, ακόμα κι ο υπουργός Οικονομικών, όσο χαρισματικός κι να είναι, δεν έχει ευρωπαική κουλτούρα, έρχεται από Αυστραλία. Ποτέ δεν μίλησε για αυτό το θέμα, στους συνεταίρους της ΕΕ, τώρα που πήγε σε περιοδεία.

Από την άλλη μεριά, επιμένω να λέω ότι η αριστεροδεξιά δεν έχει καμμιά σχέση με την Ελλάδα, τον ελληνισμό και τους Έλληνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε για τις ευρωεκλογές είτε για τις εθνικές, στήριξε όλη την εκστρατεία του στο οικονομικό, στην ουσία χρηματιστικό πρόβλημα, δημαγωγικά διότι ήξερε ότι, όταν πεινάει ο Έλληνας, τον ελληνισμό τον έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια. Αφού οι προηγούμενες κυβερνήσεις του κόψανε τα προς το ζην και βρέθηκε ξαφνικά σε κατάσταση ανάγκης, πίστεψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον σώσει. Ο Έλληνας είναι απλός άνθρωπος, δεν συμμετέχει στα πονηρά σχέδια της αριστεροδεξιάς, το μόνο που θέλει είναι να ζήσει με τα απαραίτητα και να απολαμβάνει τη ζωή όπως κάποτε...

Ο Αλέξης Τσίπρας μυήθηκε στο μαρξισμό από την εφηβεία. Tα περί οικονομικής εξουσίας και αυταρχίας της αμερικανικής-ευρωπαϊκής συμμορίας τα γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι ποτέ δεν θα πετύχει αυτά που έχει υποσχεθεί, δεν μπορεί, δεν είναι ελεύθερος να τα πραγματοποιήσει. Εντάξει, γραβάτα δεν φοράει, καλό αυτό. Συμφωνώ. Αλλά ούτε χλαμύδα. Δεν ορκίστηκε θρησκευτικά. Πολύ καλό: από τη στιγμή που η Ελλάδα δεν ιδρύθηκε πάνω στο χριστιανισμό, δεν μπορεί να έχει το χριστιανισμό ως εθνική θρησκεία. Δεν μπορεί κανείς να αλλάξει την ιστορία αυτή: είναι ιερή. Ο ελληνισμός ανήκει στην ανθρωπότητα γι αυτό απευθύνθηκα στην το 2012 για την εγγραφή του ελληνισμού στην άυλη παγκόσμια κληρονομιά. Ο χριστιανισμός ήρθε έπειτα, επιβλήθηκε στην ανθρωπότητα.

Άλλωστε, η Γαλλία η οποία ιδρύθηκε πάνω στο χριστιανισμό έχει διαχωρίσει το κράτος και τις εκκλησίες από το 1905. Κι όμως... Εδώ είναι ο κόμπος: ο κ. Τσίπρας δεν είναι άθεος επειδή δεν είναι χριστιανός, αλλά επειδή είναι μαρξιστής. O μαρξιστής δεν δηλώνει άθεος, δηλώνει « υλιστής ». Το ξέρω πολύ καλά, είχα στο λύκειο έναν καθηγητή Ισπανικής Ισπανό, μαρξιστή, τον ManuelColinas. Ξέραμε ότι ήταν κομμουνιστής. Έτυχε τα 5 χρόνια που σπούδασα αυτή τη γλώσσα να είμαι η καλλίτερη μαθήτρια της τάξης. Τον βρήκα πριν από μερικά χρόνια στο διαδίκτυο, με θυμότανε πολύ καλά (θα είναι περίπου 75 ετών τώρα) και ξαναήρθαμε σε επαφή (εκείνος μετέφρασε το βιογραφικό του Γιώργου Κοντογιώργη στα ισπανικά). Ήμασταν πλέον ελεύθεροι και το πρώτο που μου είπε: « είμαι μαρξιστής, είμαι υλιστής ». Για όσους ξέρουν γαλλικά, δείτε εδώ μία επιστολή που έγραψε στον διευθυντή του γαλλικού περιοδικού L’Express, ως αντίδραση σε ένα άρθρο που αφορούσε το Φιντέλ Κάστρο τον οποίον υποστηρίζει τυφλά.

Mα κι οι δεξιοί είναι υλιστές αφού αγαπάν τα υλικά αγαθά! Μία φορά, του προώθησα ένα κείμενο μου γραμμένο στα γαλλικά όπου καταγγέλλω το καπιταλιστικό σύστημα και εξηγώ τι σημαίνει ελληνισμός, μου απήντησε: το καπιταλιστικό σύστημα πρέπει να καταργηθεί, μάλιστα, αλλά όλος ο κόσμος πρέπει να δουλέψει, η σωτηρία είναι μέσα στη δουλειά, τίποτε άλλο δεν υπάρχει. Η φιλοσοφία και οι διανοητικές θεωρίες είναι για τους τεμπέληδες. Κι εγώ του ανταπάντησα ότι η δουλειά είναι δουλεία, αν του αρέσει να είναι δούλος όλη τη ζωή του, καλώς, « απ' ο, τι φαίνεται, για σας, ο Πολιτισμός άρχισε το 1867 με τη δημοσίευση του ‘Κεφαλαίου’, πριν από το 1867 στην Ευρώπη υπήρχαν βάρβαροι, ο Μαρξ τους έκανε ανθρώπους! Αλλά και πιο πολύ ακόμα ο Στάλιν με 20 εκατομμύρια νεκρούς. Ο πλέον βάρβαρος, λοιπόν, Έλληνας Νίκος Καζαντζάκης (1883-1957) έλεγε: στους Έλληνες δόθηκε η αποστολή να μεταμορφώνουν τη δουλεία σε ελευθερία. Αυτό επιδιώκουν οι Έλληνες βάρβαροι χιλιάδες χρόνια, και συνεχίζουν. »

Το καπιταλιστικό σύστημα έχει δύο όψεις: το μαρξισμό και το σοσιαλισμό. Στο μαρξισμό ο δικτάτορας κατέχει όλο το πλούτο μόνος του και στο σοσιαλισμό μία ολιγαρχία μέσω της αντιπροσωπευτικής-ψεύτικης δημοκρατίας. Στον πρώτο ο λαός είναι υποδουλωμένος επίσημα και στο δεύτερο, ανεπίσημα. Οι σημερινοί λεγόμενοι κομμουνιστές, άλλωστε, δεν μου φαίνεται να είναι δούλοι: αυτός ο καθηγητής ήταν Ισπανός, δίδαξε τα ισπανικά σε λύκειο, είχε όλες τις διακοπές που περιέχει αυτό το επάγγελμα, η γυναίκα του ήταν κι εκείνη καθηγήτρια, είχα πάει στο σπίτι τους τότε στη Βρέστη, ήταν ιδιοκτήτες κι είχαν εξοχικό κιόλας.

Ισχύει για ένα συμμαθητή μου τον οποίον βρήκα στο διαδίκτυο κι αυτόν: κομμουνιστής, από τότε, μέχρι τα κόκαλα. Δεν ήταν καλός μαθητής, μας περνούσε 3 χρόνια. Την τελευταία χρονιά ερχόταν στο λύκειο με αυτοκίνητο, όχι από την κρατική Ρενώ με Σκαθάρι Volkswagen παρακαλώ. Τελικά έγινε καμποτίνος σε θέατρο της Βρέστης. Πολύ εργατικός όντος! Η γυναίκα του οικονομολόγος, η κόρη δικηγόρος, αλλά κομμουνιστές! Κι ο Jean-PaulSartre, ο Θεοδωράκης, κομμουνιστές! Ο έξυπνος Καστοριάδης είχε καταλάβει την παγίδα, ακούστε εδώ τι λέει για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Βαρουφάκης είναι « μαρξιστής περιστατικά » (occasionnellement) λέει σε Γάλλο δημοσιογράφο. Καινούργιο αυτό. Να μας το εξηγήσει, μπας κι είναι αυτή η « τελική λύση ». Στα γαλλικά « occasion » σημαίνει « ευκαιρία », να έχουμε κι εμείς ευκαιρίες…

Κανονικά, αν οι Έλληνες ήταν ακόμα Έλληνες, θα έπρεπε ο καθένας να κοιτάζει τη ζωή του, την οικογένεια του, τη γειτονιά του, να ζει με τα απαραίτητα, δηλαδή να έχει ένα σπίτι μόνο, το αυτοκίνητο σε μία χώρα που δεν παράγει αυτοκίνητα κιόλας δεν είναι απαραίτητο. Αν μπόρεσαν να επιβιώσουν οι αλυσίδες μεγάλων ξένων καταστημάτων είναι επειδή οι Έλληνες άφησαν τη λαϊκή και το παντοπωλείο της γειτονιάς και κάνανε τα περιττά απαραίτητα. Αποτέλεσμα: η Ελλάδα έχει πρώτη θέση στην Ευρώπη όσον αφορά την παχυσαρκία. Χιλιάδες άστεγοι, ενώ 9 Έλληνες στους 10 είναι ιδιοκτήτες. Δεν είναι ιδιοκτήτες του σπιτιού που είναι πρώτη κατοικία τους μόνο, έχουν από τρία για το πιο φτωχό μέχρι 18 για το μεσαίο. Στη δύση τελικά, είναι πιο Έλληνες από τους Έλληνες: αν έχουν ένα σπίτι δικό τους για το οποίο πληρώνουν δάνειο, θεωρούνται πλούσιοι. Αυτή είναι η μεσαία τάξη. Δεύτερο δεν τους χρειάζεται, προτιμούν να νοικιάσουν κάτι για ένα μήνα το καλοκαίρι στην εξοχή.

Οι μαρξιστές που σας κυβερνούν σήμερα έχουν μεγάλες περιουσίες: κανονικά, θα έπρεπε να τα μοιράσουν στο λαό. Ύστερα, θα έπρεπε να αποδείξουν στους ισχυρούς της ΕΕ ότι η Ελλάδα έχει μικρότερο χρέος από τη Γερμανία και τη Γαλλία (οι αριθμοί είναι στη διάθεση μας), να ζητήσουν τη γενική διαγραφή του χρέους για να ξαναπάρει στα χέρια της η κάθε χώρα αυτού του συστήματος τα ηνία της οικονομίας της. θα έπρεπε να τους πει καθαρά ότι το ζήτημα είναι να σωθούν οι άνθρωποι όχι οι τράπεζες, ότι οι ιδιωτικές τράπεζες είναι παράνομες, κάθε χώρα πρέπει να έχει το δικό της κρατικό ταμείο και απολύτως τίποτε άλλο.

Πάνω απ' όλα, θα έπρεπε να δείξουν σε όλη την ανθρωπότητα τι σημαίνει ακριβώς ελληνικός πολιτισμός αφού το επικαλεστούν οι δυτικοί: ο Αριστοτέλης θεωρούσε το χρήμα ως προϊόν της φαντασίας και δεν έχει αλλάξει τίποτε από τότε. Δεν υπάρχει χρήμα έτσι και χρήμα αλλιώς, ή μάλλον δεν υπάρχει καθόλου, είναι αριθμοί μόνο. Αν σήμερα, όλοι οι πελάτες των τραπεζών αυτού του συστήματος θέλουν να τραβήξουν όλα τα λεφτά που νομίζουν ότι είναι δικά τους διότι το λένε οι « αριθμοί », θα απογοητευτούν πάρα πολύ: στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο 10 % του συνόλου. Τα υπόλοιπα 90 % είναι μία απάτη της πλούσιας τάξης για να μπορεί να συνεχίζει να ζει καλά εις βάρος της μάζας.

Έφτασε σήμερα η πολιτική τάξη, σε όλο το δυτικό κόσμο, να ασχολείται αποκλειστικά με το χρήμα, οι Έλληνες πολιτικάντηδες ακόμα περισσότερα. Στην Ελλάδα κυριαρχεί η απληστία, δεν είναι όμως καινούργιο, γι αυτό το λόγο τον 6ο αιώνα π.Χ. οι επτά σοφοί έδωσαν τα λεγόμενα δελφικά παραγγέλματα: ΠΛΟΥΤΩ ΑΠΟΣΤΕΙ, ΧΡΩ ΧΡΗΜΑΣΙ, ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΡΧΟΥ, ΚΤΩΜΕΝΟΣ ΗΔΟΥ. Έβλεπαν αυτή την απληστία να διαβρώνει την κοινωνία και ήξεραν ότι δεν ήταν καλό για τον άνθρωπο. Ο ελληνισμός βασίζεται σε αυτή την απόσταση από τα υλικά αγαθά. Η ιδέα της δημοκρατίας γεννήθηκε σε αντίδραση στους τυράννους οι οποίοι κατείχαν τα πάντα κι η Ελλάδα γνώρισε την ακμή όταν υιοθέτησε αυτό το πολίτευμα. Κάθε φορά που κυριαρχεί μία ολιγαρχία σε μία χώρα, αυτή η χώρα πέφτει σε παρακμή.

Αν είχε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ την εποχή που υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο, δεν θα είχε επιλογή θα το υπόγραφε όπως κάνανε οι δύο προηγούμενες κυβερνήσεις και σήμερα θα ήταν εύκολο για την κλασική αριστεροδεξιά να πάρει την κυβέρνηση στα χέρια της μετά από μία εκστρατεία στηριγμένη στα ίδια θέματα στα οποία στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ την εκστρατεία του. Το πολίτευμα δεν άλλαξε, γιατί να αλλάξει η κατάσταση; Σε αυτό το πολίτευμα οι πολίτες ζούνε για να επιβιώσουν οι πολιτικοί όχι για να επιβιώσουν οι ίδιοι. Δηλαδή δεν υπάρχει διαφορά με ένα σοβιετικό σύστημα.

Η πλύση εγκεφάλου πετυχαίνει με τα δύο συστήματα, μόνο που στο « δικό μας » το θέλουν και το παθαίνουν. Πάντα παίρνω το δικό μου παράδειγμα, αυτό που γνωρίζω καλλίτερα: δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο, δεν ψωνίζω από τα μεγάλα ξένα καταστήματα όταν είμαι στην Ελλάδα, όταν είμαι στη Γαλλία, μόνο γαλλικά και μόνο τα απαραίτητα. Δεν έχω δικό μου σπίτι, ο γιος μου έχει, είναι νέος οικογενειάρχης, έχει ένα μικρό δάνειο και όταν θα το έχει εξοφλήσει δεν πρόκειται να πάρουν δεύτερο σπίτι με τη γυναίκα του. Ένα φτάνει για κάθε οικογένεια. Κρατάμε, λοιπόν, αυτό το σύστημα σε απόσταση. Αν κανένας Γάλλος, κανένας Ευρωπαίος γενικά, δεν είχε πάει στα περίφημα supermarketαπό τη δεκαετία του '60 που φύτρωσαν σαν μανιτάρια, πρώτα στη Γαλλία και ύστερα στην υπόλοιπη Ευρώπη, δεν θα υπήρχε καταναλωτισμός, ούτε κρίση. Στο σπίτι μου το πατρικό δεν είχαμε τηλεοπτικό δέκτη, δεν έπαθα τίποτα...

Οι Έλληνες δεν θα τολμήσουν να πουν αυτά που επιτρέπω στον εαυτό μου, δεδομένο ότι δεν έχω κανένα συμφέρον στην Ελλάδα, θα μπορούσα κάλλιστα να βρίσκομαι στη Γαλλία κοντά στον εγγονό μου, θα γίνει κι αυτό, αλλά πρώτα θέλω να τελειώσω την προσπάθεια μου στην Ελλάδα. Ύστερα, δεν έχω λογαριασμούς να δώσω σε κανέναν, έκανα τη ζωή μου με το κεφάλι ψηλά, μόνη μου, τίμια, δεν κρύβω τίποτα, δεν χρωστάω τίποτα, δεν με αγγίζει τίποτα. Έχω αναλύσει, λοιπόν, όλη την κατάσταση και κατάλαβα ένα πράγμα: όταν οι αξιωματικοί κατέλαβαν την εξουσία με πραξικόπημα στις 21 Απριλίου 1967, μάλλον έσωσαν την Ελλάδα από τη σοβιετική απειλή. Οι κομμουνιστές έχασαν τον εμφύλιο πόλεμο, αλλά στα παρασκήνια συνέχισαν να δρουν με την ελπίδα να εκδικηθούν το δυτικό « εχθρό ». Το 2015, το πραγματοποίησαν. Όσον αφορά το χρέος, ακούστε τι λέει ο Κώστας Μπέης:



Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ ότι η χούντα ήταν καλή, μάλλον σημαίνει ότι οι Έλληνες έχουν χάσει τον έλεγχο της πατρίδας τους εδώ και αιώνες. Η ελληνική επανάσταση του 1821, αδελφή της γαλλικής επανάστασης του 1789, έθεσε το σύστημα των κυβερνητικών κομμάτων στην Ελλάδα με το ψεύτικο διαχωρισμό δεξιά-αριστερά και το όνειρο των Ελλήνων από το 1945 είναι μία κομμουνιστική Ελλάδα. Οι κομμουνιστές σήμερα, όμως, βολεύονται με το καπιταλιστικό σύστημα και τη νέα τάξη πραγμάτων, δεν έχουν σχέση με τους τότε κομμουνιστές, ούτε και με τους κομμουνιστές της δεκαετίας του '80. Εκείνοι ήταν πατριώτες, ερχόμενοι από το προλεταριάτο.

Ας πάρουμε το παράδειγμα του Γάλλου Ζορζ Μαρσέ (1920-1997), ηγέτη του κομμουνιστικού κόμματος. Καταγόταν από εργατική γαλλική οικογένεια, ενώ ο ίδιος εργάστηκε ως μεταλλωρύχος. Ακούστε τι λέει το 1981:


Το άλλο θέμα της εκστρατείας μου για τις ευρωεκλογές ήταν ο εξισλαμισμός της Ευρώπης. Η Γαλλία ήταν ανέκαθεν χώρα μετανάστευσης: από Ρωσία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Βιετνάμ κ.λπ. Άλλωστε, αυτή η χώρα αποτελείται από εισβολές και κατοχές: Βρετάνη (από το 1532), Χώρα των Βάσκων (από το 1620), Φρανς-Κοντέ (από το 1678), Κορσική (από το 1768), Κομητεία της Νίκαιας και Δουκάτο της Σαβοΐας (από το 1860), Αλσατία (από το 1944). Ας πούμε ότι είναι ένα melting-potόπως οι ΗΠΑ.

Όλοι οι Ευρωπαίοι πρόσφυγες ενσωματώθηκαν, υιοθέτησαν τη γαλλική κουλτούρα, γλώσσα, τον τρόπο ζωής, έγιναν Γάλλοι. Οι αυτόχθονες κράτησαν τη δική τους κουλτούρα, γλώσσα, κάνανε πως δεχόντουσαν τη γαλλική κατοχή, δεν είχαν επιλογή, αλλά σήμερα όλοι αναζητούν την ανεξαρτησία τους. Εγώ, ως Βρετόνη, πρώτη. Οι Κινέζοι σιγά σιγά, με παραπλανητικό τρόπο εισέβαλαν τρεις συνοικίες του Παρισιού. Η κινέζική μαφία είναι ισχυρή και επίσημη, πλέον: αποτελεί ένα μεγάλο μέρος του γαλλικού εμπορίου με τα εστιατόρια και διάφορα καταστήματα. Κινέζικα νεκροταφεία δεν υπάρχουν, στις εφημερίδες δεν βλέπουμε ποτέ αγγελίες για θανάτους και γεννήσεις τους (είναι υποχρεωτικό στη Γαλλία). Δεν μπορούμε να τους μετρήσουμε και η κυβερνήσεις τους αφήνουν ήσυχους.

Μετά από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η γαλλική κυβέρνηση κάλεσε εργάτες από το Μαγκρέμπ για να αναλάβουν την ανοικοδόμηση της Γαλλίας. Όταν τελείωσε το 1975, αντί να τους στείλει πίσω στις χώρες τους, ο Ζισκάρ Ντ' Εστέν έκανε το νόμο της Οικογενειακής Επανένωσης. Μέσα σε 40 χρόνια, χτίστηκαν 3000 τεμένη στη Γαλλία, γκρεμίστηκαν 2800 εκκλησίες, οι μουσουλμάνοι δεν έμαθαν τον τρόπο ζωής μας, τη γλώσσα μας, δεν ενσωματώθηκαν, αλλά οι πολιτικάντηδες προσαρμόστηκαν στο ισλάμ. Ο πρώτος πρόεδρος ο οποίος έβαλε μαύρους και Άραβες στην κυβέρνηση ήταν ο Σαρκοζί, συνέχισε την πολιτική του ο Ολλάντ. Σήμερα, υπάρχουν δεκάδες Κορανικά σχολεία και σε λίγο η αραβική γλώσσα θα γίνει δεύτερη επίσημη γλώσσα στο γαλλικό σχολείο.

Ο ηγέτης του κομμουνισμού, ο Μελανσόν, κολλητός του Τσίπρα, γεννήθηκε στο Μαρόκο από Ισπανό πατέρα και Ιταλίδα μητέρα. Πήρε ένα μάστερ σε φιλοσοφία και αμέσως μετά συμμετείχε στην πολιτική. Εεεε, τι συμβαίνει; σπούδασες φιλοσοφία ενώ οι μαρξιστές είναι υλιστές, το ξέχασες; εδώ, δεν μας τα λες καλά ρε φίλε. Αχ, κατάλαβα είσαι υλιστής με την έννοια ότι έχεις περιουσία και υλικά αγαθά, μα δεν κατάλαβες, δεν σου εξήγησαν καλά οι « camarades » σου… Δηλαδή δεν δούλεψες ποτέ σε όλη τη ζωή σου; Η περιουσία σου: 760 000€ (ακίνητα σύνολα έρχονται στα 720 000€); Σύνταξη γερουσιαστή: 4500€. Μισθός βουλευτή: 6500€ συν όλα τα προνόμια; Πάλι δεν κατάλαβες τίποτα! ρώτα το ManuelColinas, θα σου πει. Είσαι υπέρ των μουσουλμάνων, του εξισλαμισμού και του πολυπολιτισμού; δηλαδή, ο μαρξισμός του Ζορζ Μαρσέ ήταν άλλος;

Ή μάλλον εγώ δεν κατάλαβα τίποτα αφού απ' ο,τι ξέρω ο Τσίπρας κληρονόμησε από πατέρα εκατομμυριούχο. Οι περιουσίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές, τα ξέρουν όλα αυτά οι Έλληνες καλλίτερα από μένα. Συμπέρασμα: oκομμουνισμός άλλαξε μόδα, τέρμα ο φτωχός εργάτης, πατριώτης. Σήμερα ο κομμουνιστής δεν εργάζεται, έχει κεφάλαιο και η πατρίδα του είναι ο κόσμος ολάκερος! Όλες οι τράπεζες του κόσμου είναι στα χέρια της οικογένειας Rothschild. Οι πολιτικάντηδες δεν έχουν ρίζες, πατρίδα, αρχές, δουλειά, αλλά κατέχουν περιουσίες. Ο Ζισκάρ υπέγραψε το 1979 την ένταξη της Ελλάδος στην ΕΟΚ ενώ ήξερε ότι δεν είχε τα κριτήρια και σήμερα προτείνει ένα « friendlygrexit »… Κι οι λαοί; Οι λαοί εργάζονται δίχως να πλουτίζουν ποτέ. Οι πολιτικάντηδες δεν εργάζονται και δεν ξέρουν τι έχουν. Ο εξισλαμισμός του δυτικού κόσμου προχωράει με τη βοήθεια της αλητοπαρέας των πολιτικάντηδων. Tα λόγια του Μαρσέ πριν από 30 χρόνια είναι ακριβώς τα λόγια της Μαρίν Λε Πεν, το 2015.

Επειδή η αριστεροδεξιοί δεν μπορούν πια να κρύψουν ότι ακολουθούν ακριβώς την ίδια πολιτική, δημιούργησαν δύο καινούργιες έννοιες: ακροδεξιά κι ακροαριστερά. Οι πρώτοι είναι ναζί, φασίστες, εθνικιστές, ρατσιστές οι δεύτεροι μαρξιστές, κομμουνιστές, αντικαπιταλιστές, αντιρατσιστές. Το ισλάμ, η ομοφυλοφιλία, είναι ράτσες. Οι μόνοι που έχουν δικά τους λεφτά από μία κληρονομιά είναι οι ακροδεξιοί, οι ναζί, οι φασίστες: το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν. Δηλαδή, δεν απόκτησαν περιουσία με την πολιτική όπως οι άλλοι αλλά χάρη στην κληρονομιά ενός μέλους του Εθνικού Μετώπου που πέθανε το 1976. Δεν πουλήθηκαν στο σύστημα.

Οι μαρξιστές του 21ου αιώνα είναι 100% οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων. Ο συμμαθητής μου κομμουνιστής, όταν είδε το βίντεο που έκανα για την υπόθεση της μικρής Μυρτώ την οποία επιτέθηκε ένας Πακιστανός τον Ιούλιο 2012, σχολίασε: « δεν αγαπώ το ρατσισμό σου ».


Συμπέρασμα: η πολιτική τάξη, οι τραπεζίτες και τα μεγάλα συγκροτήματα αποτελούν επικίνδυνη συμμορία τρελών, ψυχοπαθών, συμφεροντολόγων, ξεριζωμένων. Η ακροδεξιά, « ναζί » αντιπροσωπεύει εκατομμύρια Ευρωπαίους. Χαιρόμαστε πολύ να ξέρουμε ότι είμαστε όλοι απόγονοι του Χίτλερ. Εμείς οι φασίστες, ρατσιστές κρατάμε ακόμα την κουλτούρα και τις αρχές των πατρίδων μας αλλά αυτό είναι έγκλημα. Επειδή ξέρουμε μόνο έναν τρόπο να συνεχίσουμε την ανθρωπότητα, την οικογένεια μέσω του γάμου μίας γυναίκας και ενός άνδρα, είμαστε ανώμαλοι. Αφού λέμε ότι οι Ευρωπαίοι είναι λευκοί, είμαστε ρατσιστές. Και είμαστε κακοί άνθρωποι γιατί δεν δεχόμαστε να μας σκοτώνουν οι ισλαμιστές οι οποίοι υπακούν στο δικό τους νόμο τη σαρία: εξαφάνιση των δυτικών είναι ο στόχος τους.

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την προεκλογική του εκστρατεία, οι θέσεις του περί μεταναστών πέρασαν απαρατήρητες, εγώ όμως τις άκουσα: ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ πρότεινε η Τασία Χριστοδουλοπούλου


Δεν είναι, λοιπόν, έκπλυσης αν ο Αλέξης Τσίπρας την έβαλε υπουργό Μετανάστευσης. Ενώ ο μαρξιστής ήταν πατριώτης και η ιδεολογία του εκθείαζε την εργασία, οι « Έλληνες » μαρξιστές προτείνουν να νομιμοποιήσουν όλους τους μετανάστες, να γίνουν Έλληνες οι Πακιστανοί, Αφγανοί, μαύροι από διάφορες αφρικάνικες χώρες και βέβαια, να χαλαρώσουν λίγο, να ξεκουραστούν ώσπου να αποφασίσουν οι αρχές. Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες είναι φιλόξενοι!

Αν ο κ. Τσίπρας ήταν μαρξιστής « όπως πρέπει » κι όχι όπως τον βολεύει, θα είχε κατασχέσει μία μεγάλη μερίδα της περιουσίας των πλούσιων οικογενειών της Ελλάδος. Π.χ. σε μία οικογένεια που κατέχει 4 ακίνητα και 100 000€ στην τράπεζα, θα είχε αφήσει ένα ακίνητο και 30 000€. Όλα αυτά θα τα είχε καταβάλλει στο κρατικό ταμείο για να τα ανακατανέμει στους φτωχούς. Δεν το έκανε, δεν πρόκειται να το κάνει, άρα δεν είναι μαρξιστής.

Αν ο κ. Τσίπρας ήταν Έλληνας, από την πρώτη μέρα της προεδρίας του θα είχε απελευθερώσει την Ελλάδα από τον ευρωπαϊκό ζυγό με άμεση έξοδο από την ΕΕ. Θεμέλιο της πολιτικής επιστήμης και της δημοκρατίας είναι η καθολική ελευθερία. Σε μία εποχή όπου το διαζύγιο πάει σύννεφο, δεν διστάζει κανείς να προδώσει το σύζυγο στον οποίον είχε ενωθεί για πάντα, τόσο δύσκολο θα ήταν να πάρει διαζύγιο από μία ένωση που απατά τους συνεταίρους της όλο και περισσότερο; Μα, ο κ. Τσίπρας δεν έχει αναλάβει την ευθύνη να παντρευτεί με τη μητέρα των παιδιών του, όπως ο Ολλάντ, πως μπορεί να αναλάβει ευθύνη για το συμφέρον του ελληνικού έθνους;

Η αλήθεια είναι:
1- Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κυβερνήσει εκατομμύρια ανθρώπους. Ούτε τριακόσιοι.
2- Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο διαφορετικά συστήματα κυβέρνησης: τα κόμματα κι η δήθεν δημοκρατία.
3- Τα κόμματα δεν αντιπροσωπεύουν το λαό. Δημοκρατία δεν υπάρχει διότι δεν υπάρχει πολιτεία. Το κράτος είναι ένα σύνολο θεσμών όπως στρατός, δικαιοσύνη, κρατικό ταμείο κ.λπ. Ο δήμος είναι η πολιτεία, είμαστε πολίτες της πολιτείας, του δήμου, όχι του κράτους! Δεν είμαστε πολίτες θεσμών! Άρα, στην ουσία, δεν υπάρχουν πολίτες ούτε νόμιμη κυβέρνηση.
Μία ολιγαρχία σας δουλεύει, σας κοροϊδεύει, όπως στην εποχή των Τυράννων, σας υποδουλώνει, προσπαθεί να σας αποβλακώσει. Η κοινωνία έχει καταστραφεί με το μοντέλο της νέας τάσης πραγμάτων και την ατομική ελευθερία: « κάνω ο,τι θέλω. Παίρνω διαζύγιο γιατί δεν μ' αρέσουν τα μούτρα σου τελικά και δεν με νοιάζει αν τα παιδιά υποφέρουν, εγώ πρώτα ».

Συνεπώς, η Ελλάδα είναι μεγάλο αχούρι κι ο ελληνισμός ψυχορραγεί...

http://greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-50-12/2010-01-19-18-01-28/32989-sim232#sthash.CnmzeRqn.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ