Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΠΗΓΗ: http://www.globalistagenda.org/

"Στην αναζήτηση για έναν νέο εχθρό που θα μας ενώνει, μας ήρθε η ιδέα ότι η μόλυνση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και τα παρόμοια, θα ταίριαζαν στο σχέδιο."

"Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση», μια έκθεση από το Συμβούλιο της Λέσχης της Ρώμης από τον Alexander King και τον Bertrand Schneider 1991.


Έχετε ποτέ σκεφτεί κάτι δεν πάει καλά; Έχετε σκεφτεί ποτέ να σας έχουν πει ψέματα οι πολιτικοί σας, η κυβέρνηση, οι δάσκαλοι; Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι σας χειραγωγούν από την τηλεόραση; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί για το πώς λειτουργεί ο κόσμος πραγματικά; Έχετε ποτέ πιάσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σας λένε ψέματα; Θέλετε να ξέρετε πώς λειτουργεί πραγματικά το χρήμα; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι πιστεύει η ελίτ αυτού του κόσμου και όπου μας πάει; Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον μια πρώτη γεύση από την αληθινή φύση του κόσμου και πώς έχουμε παραπλανηθεί και εξαπατηθεί σε κάθε επίπεδο. Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι το τέλος των πάντων και δεν είναι τα πάντα, αλλά είναι μια αρχή.

Η ατζέντα της παγκοσμιοποίησης αποτελεί ένα σχέδιο για να φέρει το σύνολο των κατοίκων της Γης κάτω από τον έλεγχο μιας ενιαίας, παγκόσμια κατάστασης. Υπάρχει μια μικρή, αλλά ισχυρή ομάδα ατόμων που είναι οι αρχιτέκτονες και οι ηθικοί αυτουργοί πίσω από τη διαμόρφωση και την εφαρμογή αυτής της «Νέας Τάξης Πραγμάτων». 

Χρησιμοποιώντας την επιρροή τους μέσω διεθνών οργανισμών όπως το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (RIIA), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τα Ηνωμένα Έθνη, το ΝΑΤΟ, και εκατοντάδες άλλες μη-κυβερνητικές οργανώσεις, στόχος αυτών των διεθνιστών δεν είναι τίποτα λιγότερο από την υποταγή του καθένα στον πλανήτη ως υπηρέτες μιας παγκόσμιας κυβέρνησης (υπηρέτες σημαίνει δούλοι). 

Μια κυβέρνηση διευθύνεται από την ίδια μικρή ομάδα της ελίτ που έχει κυβερνήσει τις μάζες για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα υπό διάφορες μορφές. Αυτές οι ελίτ είναι οι απόγονοι εκείνων που κυβέρνησαν για τουλάχιστον τους τελευταίους 2 αιώνες - βασιλιάδες και βασίλισσες, τραπεζίτες, ληστές Βαρώνοι, ιερείς, και οι υποταγμένοι ολιγάρχες και οι εκπρόσώποι των ΜΜΕ. Η επιθυμία τους για επιστροφή σε ένα παγκόσμιο φεουδαρχικό κράτος δεν πρέπει να αποτελέσει καμία έκπληξη σε όποιον έχει διαβάσει μια μικρή ιστορία. Εκτός των άλλων είναι η φύση τους .

Στη σύγχρονη εκδήλωση τους αυτοί οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να θεωρηθούν ως βασιλιάδες και βασίλισσες, διεθνείς τραπεζίτες, το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα και οι υπάλληλοί τους - οι εταιρικοί διευθύνοντες σύμβουλοι, επιστήμονες, καθηγητές, δικηγόροι, επικεφαλής των ΜΚΟ, οι πολιτικοί και οι ηγέτες των μέσων ενημέρωσης - όλοι αυτοί που η ελίτ ελέγχει μερικώς ή πλήρως. 

Θλιβερό αλλά αληθινό - μπορείτε να αγοράσετε ή να κάνετε πλύση εγκεφάλου στους περισσότερες εθνικούς τραπεζίτες, τους στρατιώτες, τους γραφειοκράτες, τους Διευθύνοντες Συμβούλους, τους επιστήμονες, τους δικηγόρους, τις ΜΚΟ, τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους να πουν ό, τι θέλετε να πουν.

Αν επιτρέψετε τα σχέδιά τους να προχωρήσουν, θα δείτε πως με το πρόσχημα της διατήρησης της ασφάλειας με την αντιτρομοκρατική νομοθεσία, οι παγκοσμιοποιητές θα οδηγήσουν όλους τους πολίτες σταδιακά και βαθμιαία να χάσουν τις πολιτικές τους ελευθερίες και θα εμποδίσουν οποιαδήποτε διαφωνία είτε κατά της κυβέρνησης είτε από την άρχουσα ελίτ που δίνει στην κυβέρνηση τις παραγγελίες της. Ο σκοπός της ιστοσελίδας αυτής είναι να παράσχει μια συνοπτική πρώτη βάση της γνώσης που εξηγεί τις ιστορικές καταβολές και τους μηχανισμούς του σχεδίου για «μια παγκόσμια κυβέρνηση», και, δεύτερον, να ανοίξουν δρόμοι αντίστασης και μεθοδολογιών για την επιβίωση μέσα από το χάος που σκόπιμα θα επιβληθεί μέσα σε αυτό το σχέδιο για να υποδουλώσει όλη την ανθρωπότητα.
« δεν πρόκειται να επιτευχθεί μια νέα παγκόσμια τάξη, χωρίς να πληρώσουμε για αυτό με αίμα, καθώς και με λόγια και χρήμα."
- Arthur Schlesinger, νεώτερος, στο "Foreign Affairs", Ιούλιος / Αύγουστος 1995.

Τι θα κάνατε αν ξέρατε όλα τα πράγματα που γνωρίζουμε, θα υποστηρίξετε την αλήθεια,
ή θα γυρίζατε την πλάτη σας; Και τότε τι θα γινόταν αν βλέπατε όλα τα πράγματα που είναι λάθος,
θα στεκόσασταν ευθυτενείς και ισχυροί ή θα γυρίζατε και θα το βάζατε στα πόδια;

- Ο Μουσικός Paris από το τραγούδι του "What Would You Do?" "Τι θα κάνεις;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ