Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

10.000€ για τον φίλο του κ. Αγγελόπουλου!

Δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν!
Τον βλέπαμε μετά την εκλογή του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, (αν και παλαιότερα είχε επαφές με το νησί) να έρχεται συχνότερα στο νησί μας και όλοι είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχε μια ζεστή συνεργασία ευελπιστώντας ότι ήταν σε καθαρά εθελοντικό επίπεδο.

Αναφερόμαστε στον (κατά δήλωσή του) αριστερό δημοσιογράφο κ. Αλέξανδρο Βέλιο, έναν άνθρωπο που έχει διαφημίσει όσο κανένας άλλος το τσιμπούκι από τις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Αγαπημένη του συνήθεια να εμφανίζεται χρόνια τώρα, περιφερόμενος στα τηλεοπτικά παράθυρα πάρα πολλών καναλιών, όπου με την βαθυστόχαστη κριτική του δείχνει να έχει μια απίστευτη πηγή παντογνωσίας και να έχει άποψη για τα πάντα.
Ένας άνθρωπος που κατά δήλωσή του το 2010 είχε στεναχωρεθεί που δεν εργάζεται για το ΔΝΤπαρέχοντας τις υπηρεσίες του ως ιδιοκτήτης εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, αλλά είχε την τύχη να έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολιτικούς και υπουργούς όπως ο (δεξιός) και πρώην υπουργός κ.Παπαληγούρας.

Άσχετα αν είναι αριστερός ο ίδιος.

Το ίδιο και τώρα!
Δίπλα στον (για πολλές τετραετίες και χαμένο) υποψήφιο Βουλευτή Σάμου της Ν.Δ. και τώραΔήμαρχο κ. Αγγελόπουλο, διαπιστώνουμε ξαφνικά πως τσάμπα ελπίζαμε ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά, για τον τόπο και τον φίλο του!
Ο κ. Αλέξανδρος Βέλιος στις 28 Μαΐου του 2015μαζί με τον φίλο του κ. Δήμαρχο της Σάμου και μεΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, υπέγραψαν σύμβαση διάρκειας ενός έτους, όπου ο πρώτος θα παρέχει υπηρεσίες και συμβουλές στον Δήμο της Σάμου, για την καλύτερη δημοσιότητα των δράσεων του δήμου και την ενημέρωση των πολιτών!
Όλα αυτά βέβαια όπως λέει η σύμβαση στο όνομα, του να υπηρετηθεί «...το δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν»

Στο δικαίωμα λοιπόν των πολιτών να γνωρίζουν, σας ενημερώνουμε πως για αυτές του τις υπηρεσίες, ο κ.Βέλιος θα εισπράξει 10.000 ζεστά ευρώπουλα.
Μάλιστα αυτή η προσπάθεια βαφτίζεται ως στόχος να γίνει ο πολίτης κοινωνός των συμμετοχικών προσπαθειών και μέσω της δημοσιότητας που θα δίνεται, ο πολίτης να συμμετέχει στις παρεμβάσεις!
Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας...

*Πατήστε πάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ