Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ELECTRO-MAGNETIC-PULSE


Ένα άλλο όπλο με μυστηριώδες όνομα, το «Ε.Μ.Ρ.», που είναι ο εφιάλτης των δυτικών στρατηγών. E.M.P. είναι τα αρχικά των λέξεων: «ELECTRO-MAGNETIC-PULSE» και ορίζουν μια βίαιη ηλεκτρομαγνητική έκρηξη, η οποία μπορεί να διασχίσει μισή ήπειρο με ταχύτητα φωτός και να καταστρέψει στο πέρασμά της όλα τα ηλεκτρικά συστήματα!!...

Για παράδειγμα: Ένας πύραυλος (Ιούλιος 1982) ανατινάχθηκε 400 χιλιόμετρα πάνω από τη γη και μεταμορφώθηκε σε μια σφαίρα φωτιάς. Ένα δευτερόλεπτο αργότερα, τα νησιά Χαβάη βυθίστηκαν στο σκοτάδι, αποκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο….

Μια επίθεση E.M.P.μπορεί να αποτελέσει το πρώτο στάδιο ενός ατομικού ΠΟΛΕΜΟΥ, σύμφωνα με μια μελέτη του Γουίλλιαμ Μπροντ , ο οποίος παρατηρεί:

«Αν ανατιναχτεί στην ατμόσφαιρα, 450,00 χλμ. πάνω από την Πολιτεία της Νεμπράσκα, ένα ρωσσικό, Κινεζικό, πυρηνικό φορτίο, θα έστελνε στο αμερικανικό έδαφος τόσα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα, που θα κατέστρεφαν όλα τα συστήματα επικοινωνίας και θα παρέλυαν το Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο».

Ο Φάκελλος E.M.P. , θεωρίται πάντα άκρως απόρρητος και πολύ σπάνια οι πολιτικοί συζητούν γι’ αυτή την απειλή…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ