Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Πριν ψηφίσεις διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την συνέντευξη του Στρ. Γεωργίου Αϋφαντή!.... ( Ενώ όλα τα κόμματα καταγγέλουν την κυβέρνησιν ότι ξεπουλά τον εθνικόν πλούτον, ούδένα απεφάσισε να παραιτηθή συνολικά από την Βουλή )...

Μέρος Πρώτον
Δημήτρης: Στρατηγέ τί σημαίνουν για εσάς οι Ευρωεκλογές του 2014;
Aϋφαντής: Τήν ελευθερίαν ή καταστροφήν του Ελληνισμού.
Δημ: Εσείς θα λάβετε μέρος σ’ αυτές τίς αποφασιστικές εκλογές΄΄
Αϋφ.: ΟΧΙ!
Δημ.: Όχι, μά πολλοί Ελληνες περιμένουν να μπείτε μπροστά και να βοηθήσετε στον αγώνα τους για την σωτηρία της πατρίδος και εσείς το αρνηθήκατε; Γιατί ;
Aϋφ.: Ναί το γνωρίζω αυτό, πολλοί μάλιστα με ενοχλούν τηλεφωνικώς κάθε μέρα και μού ζητούν Οδηγίες για τίς εκλογές και αυτός είναι ο λόγος που δίδω σήμερα την παρούσαν συνέντευξιν, αλλά δεν συμμετέχω στις εκλογές για δύο λόγους:
α) Εκτιμώ ότι ο Ελληνικός λαός δεν συνειδητοποίησε πλήρως τόν κίνδυνο και δεν είναι αποφασισμένος να αφήση τον καναπέ και να αγωνιστή, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, τους σκεπτόμενους, για να ενεργοποιηθή και
β) Διά να δύναμαι να ενημερώσω τούς Ελληνας για τήν αλήθεια το πώς διοικούνται και ποίοι τους διοικούν.
Δημ.: Αν κατεβαίνατε στίς εκλογές θα διαφωτίζατε καλλίτερα τον λαό δια τό τί πρέπει να κάνη; όχι τώρα;
Αϋφ: Λάθος! Αν κατέβαινα στίς εκλογές θα μετρούσαν τα λόγια μου ώς συμφεροντολογικά, ότι τα λέω για να τούς ξεγελάσω να με φηφίσουν, ενώ τώρα που δέν έχω κανένα προσωπικό συμφέρον, θα αντιληφθούν ότι αγωνίζομαι για τήν αλήθεια και την μελλοντικήν καλήν ζωήν των παιδιών μας και τών απογόνων μας, ότι πονώ για τό μέλλον τού Ελληνισμού και αγωνίζομαι να μήν τον καταστρέψουν.
Δημ.: Δηλαδή;
Αϋφ.: Εάν οί Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει ότι ευρισκόμεθα σκλάβοι στα χέρια ενός απάνθρωπου και κυριολεκτικά αιμοβόρου εχθρού πού θέλει να μάς κατασπαράξη με κάθε τρόπο και ότι οι Ευρωεκλογές του 2014 είναι η τελευταία ευκαιρία να αντιδράσουμε και να σωθούμε σωθήκαμε, αν όχι, καταστρεφόμεθα οριστικά και η φυλή των Ελλήνων σβήνει από το χάρτη της γής.
Δημ.: Οι Ευρωεκλογές δεν αλλάζουν κυβέρνησιν, και δεν καταλαβαίνω πώς σωζόμαστε αν ψηφίσουμε συνειδητά;;
Aϋφ.: Εάν οι Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει την κατοχήν μας από το ψυχρό, αδηφάγο κεφάλαιο και ποίοι το στηρίζουν μυστικά, διότι τους φανερούς τους γνω ρίζει και δεν κυνδυνεύει από τους φανερούς, αλλά από τους κρυφούς. Και απομονώσει πλήρως τους κρυφούς και φανερούς δούλους και υπηρέτες του κεφαλαίου σωθήκαμε, άν όχι καταστραφήκαμε.
Δημ.: Πώς θα το επιτύχη αυτό;
Αϋφ. : Άν δεν ψηφίσει ούτε ένα κόμμα της βουλής, διότι οι ηγεσίες όλων των κομμάτων υπηρετούν δουλικότατα τα σχέδια του κεφαλαίου, αλλά ούτε ένα από τα αναχώματα της ΝΔ που είναι δύο και ένα του ΠΑΣΟΚ, ως κανένα από τους Δούρειους ίππους.
Δημ.: Ποιά είναι τα αναχώματα και οι Δούρειοι ίπποι.
Αϋφ.: Οί εξουσιασταί, οι κεφαλαιοκράτες έχουν χιλιάδες αναλυτάς οργανωμένους σε γραφεία ψυχολογικών επιχειρήσεων οί οποίοι πειραματίζονται παγκοσμίως πώς αντιδρούν οι λαοί στα διάφορα οικονομικά και βίαια μέτρα που λαμβάνουν και μελετούν συνεχώς τί αντίμετρα θα λάβουν για να τους ελέγχουν συνεχώς τούς λαούς. Άρα γνωρίζουν ότι αφού έλαβαν τόσο σκληρά οικονομικά μέτρα κατα τών Ελλήνων και αυτοκτόνησαν χιλιάδες επόμενον είναι τούλάχιστον να απομακρυνθούν από τα φανερά κόμματα που τους διοικούν και να στραφούν προς νέα. Αντί λοιπόν να τους αφήσουν ελεύθερους να κινηθούν προς ανεξάρτητα κόμματα μή ελεγχόμενα από αυτούς, έδωσαν εντολήν είς εμπιστά τους δουλικά και φιλόδοξα στελέχη να κάνουν τον υπερέλληνα να υβρίζουν τους κυβερνήτες μας, τα μνημόνια, τα μέτρα, τους Εύρωπαίους καί να ανεξαρτοποιούνται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να ιδρύουν νέα κόμματα «πατριωτικά» γιά να καρπωθούν τους δισαρεστημένους.
Αυτά τα κόμματα που δημιούργησαν οι “δισαρεστημένοι’’ πολιτικοί και οι διωχθέντες είναι τα αναχώματα, οι παγίδες, που θα παγιδεύσουν τους δισαρεστημένους ψηψοφόρους θα τους πείσουν ότι θα τους σώσουν θα δημιουργήσουν νέες καταστάσεις ΣΟΚ και τρόμου τα αφεντικά και «τί να κάνουμε ρε παιδιά, ας κάνουμε ακόμα λίγο υπομονή, μπόρα είναι και θα περάση», και θα συνεχίζεται η ζωή όλο και σε χειρότερη κατάστασι αιωνίως μέχρι να πεθάνουν 6,5 δις άνθρωποι και να μείνουν μόνον, 500 εκ. εξουθενουμένοι με μειωμένη αντίληψιν, που θα εργάζονται ως ζώα για να παράγουν αγαθά για τους άρχοντες.
Δούρειοι ίπποι είναι τα κόμματα που δημιούργησαν με τελείως μυστικoύς πράκτορες των οι εξουσιασταί, που δεν είχαν αναμειχθή στην πολιτική μέχρι σήμερα, και παρουσιάζοντο κατ’ εντολήν των, ως υπερπατριώτες και υβρισταί του κατεστημένου.
Δημ.: Αυτούς όλους πως θα τους γνωρίση ο λαός;
Αϋφ.:Οποιος δεν θέλει να αυτοκοροϊδεύεται για να μήν αγωνίζεται κατά του κατεστημένου τους αναγνωρίζει αμέσως, από τις θέσεις των εις τα προβλήματα που θίγουν τα συμφέρονται του κεφαλαίου, εκεί εύθυγραμίζονται με τα συμφέροντα των κοσμοκρατόρων εις όλα τα άλλα τους βρίζουν και παριστάνουν τους μενόμενους λέοντες εναντίον των.
Δημ.: Μπορείτε να μας πήτε μερικά παραδείγματα;
Aϋφ.: Βεβαίως κανένα από τα κόμματα της βουλής ούτε απλός βουλευτής ούτε το δικό σας κόμμα το φιλολαϊκό και φιλεργατικό, ούτε ο λαοπατέρας και εργατοπατέρας βουλευτής σας ζήτησε από την κυβέρνησιν: α) Να καταργήση το αφορολόγητον του ΚΙΣ και να φορολογήση τις εβραϊκές περιουσίες, που θα εισπράττη το Δημόσιο Δισεκατομμύρια ετησίως και δεν θα μειώνη τους μισθούς και συντάξεις.
β) Ουδείς ζήτησε την κατάργησιν της Συμβάσεως Κούπερ βάσει της οποίας παραχωρούν κρυφά και μουλωχτά τα ορυκτά μας σε εβραιοαμερικάνικες εταιρείες
γ) Ουδείς ζήτησε την αναστολήν πληρωμής του χρέους μας μέχρι να ανωρθωθή η οικονομία μας. Απλώς ζητούν μερικοί μέ λόγια του αέρα, χωρίς να το ζητούν επίσημα από την κυβέρνησιν την αναδιαπραγμάτευσιν του χρέους που αυτό και αν γίνει δεν μας σώζει απλώς θα χρωστάμε λιγότερα.
δ) Ουδείς ζήτησε από την κυβέρνησιν να ορίση την εκδίκασιν της καταγγελίας μου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της 21 Μαρτίου 2012 δια την παράνομον παραμονήν στην βουλή των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διότι με τελεσίδικον απόφασιν δικαστηρίου του Μονάχου κατεδικάσθη ο Χριστοφοράκος διότι Δωροδοκούσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την Ζήμενς. Και βάσει των άρθρων134 και 159 του Π.Κ. πρόσωπα και κόμματα που δωροδοκήθησαν απαγορεύεται να ασκούν βουλευτικά καθήκοντα. Προ 27 ετών περίπου συνέβη το ίδιο ακριβώς στην Ιταλία και οι Ιταλοί δικασταί διέλυσαν το μεγάλο Χριστιανοδημοκρατικό και ένα μικρότερο κόμμα, ένεκα της ιδίας αυτής αποφάσεως καταδίκης.
Οι δικοί μας δικασταί ενώ ώρισαν δικάσιμο εντός δύο μηνών περίπου από την υποβολήν της μηνύσεως του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του Αρτέμη Σώρρα και δια την μήνυσιν τού Καμένου κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, δια την δικήν μου πού αφορά μείζον εθνικό θέμα πέρασαν πλέον από δύο χρόνια και την έχουν στο χρονοντούλαπο.
Αν ένα κόμμα της αντιπολιτεύσεως ή ένας βουλευτής ζητούσε επίμονα και επίσημα από την κυβέρνησιν να γίνη η δίκη αυτή τότε ακυρώνονται όλοι οι νόμοι, όλα τα μνημόνια και όλα τα χαράτσια που είναι αντισυνταγματικά, διότι τα υπέγραψαν κυβερνήσεις άκυρες που δεν έπρεπε να είναι στην Βουλή. Και έτσι σωνόμαστε ομαλά και αθόρυβα.
Την καταγγελία μου την γνωρίζουν όλα τα κόμματα, διότι τους την κοινοποίησα,
ε) Ουδείς καυτηρίασε στην Βουλή τον εναγκαλισμό του Υπουργού μας ‘Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον αρχηγό των Ουκρανικών φασιστών που είχε στο στήθος του τον αγγυλωτό σταυρό του Χίτλερ και ακούμπησε το στήθος του ο Βενιζέλος στον Αγγυλωτό σταυρό, τον συνεχάρη για την επιτυχίαν του να ρήξη την νόμιμον Κυβέρνησιν της χώρας και του ευχήθη καλή επιτυχία. Δηλαδή αγαπητοί μου ‘Ελληνες όταν οι φασίστες με την σβάστικα του Χίτλερ εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όπως στην Ουκρανία είναι ήρωες τους αγκαλιάζουμε και τους ευχόμεθα καλή επιτυχία, όταν δεν τα εξυπηρετούν είναι κακοί και τους φυλακίζουμε. Αυτή την θέσιν Βενιζέλου εδέχθησαν όλα τα κόμματα έστω και με σιωπήν.
ζ) Ουδέν κόμμα της Βουλής, ουδέν, ζήτησε από την κυβέρνησιν να ερευνήση το θέμα των 600 δις του Σώρρα αν είναι πραγματικά να τα πάρουμε και να σωθούμε αν όχι να μην αναστατώνουμε άδικα το λαό μας.
η) Ενώ όλα τα κόμματα καταγγέλουν την κυβέρνησιν ότι ξεπουλά τον εθνικόν πλούτον, ούδένα απεφάσισε να παραιτηθή συνολικά από την Βουλή για να εκβιάσει εκλογές, έστω και τοπικές στις έδρες των βουλευτών του, οπότε θα αποδεικνύετο η γύμνια της κυβερνήσεως και θα υποχρεούτο βάσει του συντάγματος να ενεργήση γενικές εκλογές.
Έπομένως τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως ξεπωλούν τις εθνικές μας πλουτοπαραγωγικές πηγές και μην μας κοροϊδεύουν άλλο. Και να θυμάστε πάντα: Τό κεφάλαιο επιβάλλει μέσω της κυβερνήσεως τόσο πιο βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα, όσο πιο πολύ ελέγχει όλα τα κόμματα της Αντιπολιτεύσεως.
θ) Όλα τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως παίζουν τον ρόλο του παρηγορητή και τής μοιρολογίτρας των δεινών και αποκοιμίζουν τον λαό να μην εξεγερθή παρηγορώντας τον για καλλίτερες μέρες. Κάπου- κάπου τον κατεβάζουν σε συλαλλητήρια για να εκτονωθή, αλλά λαμβάνουν όλα τα μέτρα μην ενοχλήσουν την Κυβέρνησιν, που επιδεικτικά βρίζουν για να αποκοιμίζουν τον λαό. Και συγκεντρώνουν τον λαό στο πεδίον του Άρεως, στην Ομόνοια και στην πλατεία Κλαυθμώνος, ώστε να μην είναι όλοι μαζί και κλωνίσουν την Κυβέρνησιν.
Επίσης τους βάζουν να φωνάζουν να εκτονωθούν και τους γυρίζουν ήσυχα στα σπίτια τους νηστικούς να κοιμηθούν. Πού είναι οι κουκουλοφόροι και το κάψιμο της μισής Αθήνας- Μαρφίν, κτλ… τότε για να ρίξουν τον Καραμανλή, να φέρουν τον Γιώργο να μας σώση. Και έτσι δώσαμε το δικαίωμα στον ονομαστό Γιούνγκερ να δηλώση: «Αν αυτά τα μέτρα τα έπαιρνε η Γερμανία θα είχαμε εξέγερσιν». Δηλαδή μας ποδοπάτησαν και εκπλήσσονται με την δουλοπρέπειά μας. Ας είναι καλά οι εργατοπατέρες ηγέτες μας που πιστεύουμε ως θεούς και προστάτες μας και δεν βλέπομε που όλοι τους είναι τυφλά όργανα του κεφαλαίου.
ι) Κανένα κόμμα δεν ζήτησε τα αποτελέσματα των εκλογών να βγάζη το Υπουργείο Εσωτερικών όπως γινόταν πρό Ανδρέα Παπανδρέου και όχι εβραιοΑμερικανική εταιρεία που τα μαγειρεύει όπως συμφέρει στο κεφάλαιο.
κ) Κανένα κόμμα δεν οργανώνει παρατηρητές στα εκλογικά τμήματα να καταγράφουν τα αποτελέσματα και να τα συγκρίνει με της εταιρείας, ώστε να μην οργιάζουν οι φήμες περί ευρείας νοθείας των εκλογών, γιατί δεν το κάνει κάποιος;;
Tήν ίδιαν θέσιν ακριβώς τηρούν επί των ανωτέρω θεμάτων και τα κόμματα αναχώματα και τα κόμματα Δούρειοι ‘Ιπποι. Γιατί λοιπόν δεν τα γνωρίζετε;
Δεν τα γνωρίζετε διότι δεν ψάχνετε ή δεν το θέλετε!
Και ένα άλλο σημάδι καθαρό και ευδιάκριτο είναι, ότι όλα τα κόμματα και τους πολιτικούς που υπηρετούν κρυφά το κατεστημένο, δεν χρειάζεται να κουράζεστε, να κουράζετε το μυαλό σας δια να τούς βρήτε, ανοίξτε την τηλεόρασί σας και θα σας τους προβάλλουν όλους τα κανάλια, με τα Γκάλοπ προπαντός, ενώ τους καθαρούς Έλληνες ούτε ξώφαλτσα δεν τους αναφέρουν.
Δημ: Μπορείτε να μας πήτε μερικά κόμματα Ελληνικά που κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές για να τα ψηφίσουμε;
Αϋφ: Γνωρίζω αρκετούς που οργάνωσαν νέους πολιτικούς σχηματισμούς για τις εκλογές, δεν γνωρίζω όμως πόσοι από αυτούς τελικά δήλωσαν συμμετοχή στις Ευρωεκλογές. Μόνον για την «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων» γνωρίζω ότι συμμετέχη σ’ αυτές και σας συνιστώ να την λάβετε υπ’ όψιν σας στην επιλογή σας.
Τώρα τελευταία στιγμή με πληροφόρησαν ότι κατεβαίνει σ’αυτές τις εκλογές και ο σχηματισμός “ΛΕΥΚΟ-ΕΛΛΑΣ” εις αυτόν συμμετέχουν εργαζόμενοι, πτωχοί και αγνοί Έλληνες και έχουν ως σήμα τους το χάρτη της Ελλάδος. Σας παρακαλώ στηρίξτε τους και αυτούς διότι είναι γνήσιοι Έλληνες.
Δημ.: Γιατί έχουν πάρει τόσο σκληρά οικονομικά μέτρα κατά των Ελλήνων και μας έφεραν σε απόγνωσιν μέχρι που οδηγήθησαν πολλές χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία;
Αϋφ.: Είς αυτό το ερώτημα έχει απαντήση ο Αριστοτέλης, ο οποίος γράφει εις τον «ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ Ε’».
«Επίσης χαρακτηριστικόν γνώρισμα των τυράννων είναι και το να επιδιώκουν να καθιστούν τους πολίτας πτωχούς (με το να δημεύουν, να επιβαρύνουν δια φορολογιών τις περιουσίες των), δια να διατρέφεται η σωματοφυλακή και δια να μη ευρίσκουν οι πολίται την ευκαιρίαν να παρασκευάζουν επίβουλα σχέδια εναντίον των τυράννων λόγω της απασχολήσεώς των εις καθημερινά έργα…
….αλλά και η καταβολή των μεγάλων φόρων απέβλεπεν εις τον ίδιον σκοπόν (να γίνουν δηλ. οι πολίται των τυραννικών καθεστώτων πτωχοί), καθώς συνέβαινεν εις τας Συρακούσας; διότι πράγματι εκεί εις διάστημα πέντε ετών επί της εποχής του τυράννου Διονυσίου συνέβαινε να εισφέρουν ως φόρον οι πολίται ολόκληρον την περιουσίαν των.»
Δημ.: Σήμερα όμως ο Σαμαράς μας βεβαίωσε ότι έρχονται στην χώρα μας πολλές ξένες επενδύσεις και τελείωσαν τα δύσκολα για όλους μας, περνούμε στην Ανάπτυξιν.
Αϋφ.: Αγωνίζομαι δεκαετίες για να μάθω στους ανθρώπους την τέχνην του σκέπτεσθε και στο τελευταίο βιβλίο μου ‘ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ’ την αναπτύσσω, φωτοτυπίστε την ελεύθερα και κυκλοφορήστε την.
Αγαπητοί μου, όταν οι Άγγλοι είχαν υπό την απόλυτον κυριαρχίαν των την Ινδίαν έκτιζαν εκεί εργοστάσια και έκαναν σοβαρές επενδύσεις, ως και είς άλλες κατεχόμενες χώρες Ασίας και Αφρικής. Αυτές τις επενδύσεις τίς έκαναν εκεί δια να διευκολύνουν την ζωήν των λαών αυτών ή για να εκμεταλλευθούν την πείνα τους και με φθηνά μεροκάματα να κερδίζουν εύκολα μεγάλα κέρδη;
Ως πεινασμένους Ασιάτες και Αφρικανούς μας πετά ο Σαμαράς με καμάρι κάτω από τις μπότες των κεφαλαιοκρατών να μας ποδοπατήσουν για να αυξήσουν τον πλούτον τους και την κυριαρχία τους με τον ιδρώτα και τον πόνον μας, ή και με το αίμα μας.
Αν μας έλεγαν, επαναφέρουμε τα δικαιώματα των εργατών που καταργήσαμε, υποχρεώνουμε τους επενδυτάς, να επενδύουν το 70% ή έστω το 50% των κερδών των στην χώρα μας και να χρησιμοποιούν ως εργαζόμενο προσωπικό το 72% από Έλληνες γηγενείς, τότε θα έκαναν επενδύσεις για τους Έλληνες. Τώρα θα πάρουν τα καλά κτήματα της χώρας μας πεδινά και παραλιακά θα κτίσουν τις επιχειρήσεις τους και θα προσλάβουν 95% αλλοδαπούς για εργατικό προσωπικό και οι Έλληνες θα πεινούν και θα αυτοκτονούν, θα καμαρώνουμε δε που μας προτίμησαν οι κεφαλαιούχοι ως δούλους των και έκτισαν εδώ τα εργοστάσια των.
Αι επενδύσεις που θα μας φέρουν οι δούλοι του κεφαλαίου παλαιοκομματικοί Σαμαράς ή Τσίπρας, ή άλλος ως κατακτηταί έρχονται όχι ως φίλοι αρωγοί για βοήθεια μας. Αυτά σας τα είπαν οι πολιτικοί σας οι εργατοπατέρες; Αν όχι ,
Γιατί θα τους ψηφίσετε, για να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα;
Δηλαδή τις επενδύσεις που μας φέρνουν έχουν σκοπό την εδραίωσιν της κατοχής μας άμεσα από τους ξένους κεφαλαιούχους. Έχουν τον ίδιο σκοπό που είχαν οι επιδοτήσεις δια το ξερίζωμα των αμπελιών στην Σάμο, των δένδρων μας Λεμονιών, Βυσσινιών, κτλ. το κόψιμο των αλιευτικών μας σκαφών, των αγελάδων, των αγροτών, κτλ., και μας έφεραν στην σήμερινή κατάστασιν, δεν ικανοποιήθηκαν οι κατακτηταί μας και τώρα νέο κόλπο (για το φιλέτο της Ελλάδος) τις επενδύσεις, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας των Ελλήνων, θα μας φέρουν μηχανήματα και πολιτοφυλακή κατοχής στην χώρα μας και θα μας ποδοπατήσουν κυριολεκτικά μέχρι να εγκαταλείψουμε τήν χώρα μας να την πάρουν για δική τους.
Έλληνα: «Φοβού τους πολιτικούς και δώρα (Επενδύσεις) φέροντας».

Δημ.: Εδώ κύριοι τελειώνει το πρώτο μέρος της συνεντεύξεως μας ακολουθεί διάλειμμα και μετά η συνέχεια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ

Δημ.: Στρατηγέ τί προσδοκάτε από τις Ευρωεκλογές αφού δεν θα είσθε υποψήφιος;
Αϋφ.: Προσδοκώ πολλά, το σπουδαιότερο όμως είναι να βοηθήσουμε τον Ελληνικό λαό να απαγκιστρωθή από το κόμμα του. Αν πετύχουμε να πείσουμε τον Ελληνικό λαό να απαγκιστρωθή από το κόμμα, η Ελλάς εσώθη, διότι οι κατακτηταί καλλιέργησαν τον εμφύλιο και έντονες κομματικές αντιπαλότητες και έκαναν τους ανθρώπους να μισούν αυτούς του άλλου κόμματος ως προδότες και σφαγείς, μέχρι βαθμού αποβλακώσεως, δεν σκέπτονται πόσους αυτοί έσφαξαν με παιδεμό, ούτε αν αυτά που τους παπαγαλίζουν οι κομματάρχες των, είναι σωστά ή οχι, αρκεί οι κομματάρχες των να τους ανεβάζουν την αδρεναλίνη και το μίσος των κατά των αντιπάλων των. Επί πλέον κρατούνται δεμένοι δούλοι του κόμματος από το Έγώ, έχουν αγωνισθή γι’ αυτό έχουν κυνηγήσει και αδικήσει αντιπάλλους των, έχουν λογομαχίσει και βρίσει τους αντιπάλλους των ως προδότες και πουλημένους, τώρα πως θα βάλουν το κεφάλι κάτω και θα ζητήσουν συγνώμην, ΔΕΝ θα ταπεινωθούν; Τό κόμμα το λατρεύουν και υπηρετούν περισσότερο από την οικογένειά των, τον θεό και την Πατρίδα, κατήντησαν τυφλοί δούλοι του κόμματος.
Αυτό εκμεταλλεύονται οι κατακτηταί μας και τα τσανάκια των, οι προδότες, οι υπηρέτες των και βγαίνουν γελαστοί και ξετσίποτοι όλοι των στις τηλεοράσεις και οι μεν μας βεβαιώνουν ότι ξεπεράσαμε τα δύσκολα και περνάμε στην ανάπτυξην και οι δε δηλώνουν με έμφασιν ότι ψεύδονται οι κυβερνώντες και μας φέρνουν νέα μνημόνια και νέα χαράτσια.
Αγαπητοί μου Έλληνες αυτοί όλοι των και οι μεν και οι δέ, γνωρίζουν ότι παίζουν θέατρο για να μας ξεγελάσουν να υποκύψουμε στις θελήσεις των κατακτητών μας που τις εκφράζουν με την Τρόικα. Αν δεν συνειδητοποιήσωμεν όλοι οι Έλληνες ότι άπαντες οι πολιτικοί οι μέν και οι δέ, είναι όργανα του κεφαλαίου δεν σωνόμαστε.
Μάλιστα οι πολιτικοί των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως είναι δυό φορές προδότες μία διότι κρυφά βοηθούν το κεφάλαιο να εφαρμόση το πρόγραμμά του και μία, την φοβερότερη, που κορϊδεύουν άσύστολα τον λαό ότι αγωνίζονται για τα συμφέροντά του, ενώ ουσιαστικά αγωνίζονται για τα συμφέροντα του κεφαλαίου όλοι τους.
Δημ.: Αύτό ακούγεται λίγο σκληρό και απίθανο, μπορείς να μας πής μερικά παραδείγματα.
Αϋφ.: Αν και δια τους κυβερνώντες δεν χρειάζονται παραδείγματα από εμένα, έχετε δικά σας, θα αναφέρω ένα: ‘Ενα χρόνο και πλέον παρακαλούσε η κυβέρνησις μας την Τρόϊκα να τις επιτρέψη να ελαττώση το ΦΠΑ των εστιατορίων από 23% και εις 13%, και εκείνη ανένδοτος, ώσπου τελικά τους επέτρεψε, και παρουσιάστηκαν καμαρωτά στις τηλεοράσεις να μας το αναγγείλουν θριαμβολογώντας. Αυτούς τους λέοντες και υπερπατριώτες θα ψηφίσετε αύριο και ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ;;
Αν χάθηκε τόσο η ΝΤΡΟΠΗ τότε θα χαθή και η κοινωνία.
Α!! Εσύ είσαι υπερήφανος διότι θα ψηφίσης το κόμμα της αντιπολιτεύσεως που είναι σωστό.
Ε ! Τότε εσύ είσαι δύο φορές βλάκας και επικίνδυνος πολίτης. Μία διότι δεν κατάλαβες ότι και αυτούς που ψηφίζης εσύ είναι κρυφοί πράκτορες του ίδιου αφεντικού που υπηρετούν και οι άλλοι, και μία δίοτι δέχεσαι να υπηρετής ακόμα με την ψήφο σου τους κοσμοκράτορες, ψηφίζοντας τα μυστικά όργανά των.
Δημ.: Επειδή είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι όλα τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως είναι όργανα του κεφαλαίου θα πρέπει να μας αναφέρης μερικές αποδείξεις.
Αϋφ.: ‘Οποιος θέλει να σκεφθή ψύχραιμα ΔΕΝ χρειάζεται καμμίαν άλλην απόδειξιν από το ότι όλα αυτά τα κόμματα λειτουργούν στην βουλή επί πολλά χρόνια ανενόχλητα. Όποιο κόμμα δεν εξυπηρετεί τυφλά τις εντολές του κεφαλαίου το διαλύουν αμέσως, με συκοφαντίες, σκάνδαλα, δολοφονίες φανερές ή σκοτεινές (όπως του Χριστόδουλου….) ή δίδοντας εντολές στους βουλευτές του να το εγκαταλείψουν όπως διέλυσαν πρακτικά και παραδειγματικά προ δύο ετών περίπου τό κόμμα του κυβερνητικού Συνασπισμού που αρνήθηκε να ψηφίση το δεύτερο μνημόνιο και δεν μπόρεσε να επανέλθη στην βουλή παρα τις σημαντικές προσπάθειες του αρχηγού του, την μεγάλην του οικονομικήν επιφάνειαν και του ότι διαθέτει ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό και ιδιωτικήν τηλεόρασιν.
Μόνον όποιος θέλει να δικαιολογήση το πάθος του και το άρρωστο ΕΓΩ του θα ψηφίση ένα κόμμα της Βουλής δικαιολογούμενος με το ότι το δικό του είναι φιλολαϊκό.
Εδώ θα κάνω μία δήλωσιν που να θυμάσθε πάντοτε. Αι ηγεσίαι των κομμάτων Μόνον είναι υποτελείς, υπηρέται τού κατεστημένου, όχι οι ψηφοφόροι. Οι ψηφοφόροι είναι ανενημέρωτοι όπως και εμείς, τους χαϊδεύουν τα αυτιά και τις επιθυμίες των οι πολιτικοί και ακολουθούν αυτούς εξ αυτών που άγγιξαν περισσότερο τις επιθυμίες και επιδιώξεις των, όπως και εμείς. Τώρα όμως που μας οδήγησαν στο γκρεμό και μας προγραμμάτισαν για πλήρη εξόντωσιν δεν επιτρέπεται να συνεχίσουμε να τους ακολουθούμε, διότι καθιστάμεθα προδότες των παιδιών και απογόνων μας, έχουμε υποχρέωσιν να ενημερωθούμε και να αντιδράσουμε, δι΄αυτό το λόγο δεν κατέβηκα στις εκλογές δια να ενημερώσω αντικειμενικά όλους τους Έλληνας, χωρίς προσωπικό ευτελές συμφέρον, παρά μόνον ανθρωπιστικό και φυλετικό συμφέρον.
Δημ.: Άλλες αποδείξεις πρακτικές και κατανοητές έχουμε;
Αϋφ. : Βεβαίως έχουμε πάρα πολλές θα αναφέρω μερικές, που ισχύουν για όλα τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως, αλλά θα τις επικεντρώσω στην αξιωματική αντιπολίτευσιν που την προωθούν για κυβέρνησιν και ως εκ τούτου χρήζει ιδιαιτέρας προσοχής.
α) Ποιός προορίζεται για μελλοντικός Πρωθυπουργός μας κύριοι; Ο Τσίπρας;
Πώς το ξέρετε; Από την διεθνή προβολή που του κάνουν στις χώρες της Ευρώπης, Αμερικής, Αφρικής, και Ασίας. Ποιός δύναται να του κάνη τόσο μεγάλη και θορυβώδη προβολή; Οι κοσμοκράτορες το κεφάλαιο ΜΟΝΟΝ, διότι αν δεν συνέφερε στο κεφάλαιο δεν θα τον δεχόταν όλοι οι αρχηγοί κρατών, που αυτό ελέγχει με τιμές και τυμπανοκρουσίες. Θα έβαζαν τις μυστικές ομάδες κρούσεως που έχουν σε όλα τα κράτη και θα τον γιουχάριζαν και εξευτίλιζαν, με αυγά και μαύρες μπογιές στο κεφάλι.
Άρα δεν χρειάζεται πολύ νόησις και σκέψις για να αποφανθούμε αν ο Τσίπρας είναι άνθρωπος του κεφαλαίου ή όχι και μάλιστα δεν είναι απλώς άνθρωπος του κεφαλαίου λόγω καταγωγής και μόνον, αλλά το κεφάλαιο τον ελέγχη πλήρως και γι αυτό τον προβάλλει τόσο έντονα, διότι θα εκτελέση με βεβαιότητα το πρόγραμμα του κεφαλαίου. Το πώς ελέγχει απόλυτα το κεφάλαιο αυτούς που προωθεί εις υψηλά αξιώματα το γράφω στα βιβλία μου, το πιό εύκολο και σύνηθες είναι να τους πετάξη από πίσω ένα τσιγκέλι δεμένο με αλυσίδα και όταν δεν εκτελούν μια εντολή τραβρούν την αλυσίδα πονά ο αξιωματούχος και εκτελεί αμέσως την εντολή.
Εφ’ όσον γνωρίζουμε ότι ο Τσίπρας είναι άνθρωπος του συστήματος και προωθείται από το κεφάλαιο και θα εκτελέση όλες τις εντολές όπως και ο Σαμαράς, θα τον ψηφίσετε αγαπητοί μου;;
Γιατί;; Για να αλλάξουμε το όνομα Σαμαράς ή διότι μιλά κατά των Μνημονίων; Ο Σαμαράς δεν μιλούσε σφόδρα κατα της Τρόικας και μνημονίων πριν γίνει Πρωθυπουργός;; Ή διότι πήγε στην Κομοτινή ο Τσίπρας πριν ένα μήνα και τον υπεδέχθησαν εκεί εγκάθετοι Τούρκοι με πλακάτ στην Τουρκική γλώσσα και του μιλούσαν επιδεικτικά τουρκικά και αυτός γελώντας πανευτυχής τους χαιρετούσε; Ή διότι αντικατέστησε στό Ευρωψηφοδέλτιό του την Σουλεϊμάν Σαμπιχά ως μή φανατική Μουσουλμάνα με τον φανατικό υπέρ της αυτονομίας της Θράκης Ουμίτ Μεστάν;;
Ή διότι αντικατέστησε την αρχικήν του θέσιν, επανόδου στην δραχμή με την «…εκβιαστικήν επαναδιαπραγμάτευσιν του χρέους, αλλά με ταυτόχρονα παραμονή στην Ευρωζώνη»;
Ή διότι έσωσε την κυβέρνησιν Σαμαρά, όταν απεχώρησε εξ αυτής ο Κουβέλης δηλώνοντας «Δεν συμφέρουν σήμερα εκλογές»; Ή διότι έσωσε ξανά την κυβέρνησιν Σαμαρά πριν 30 ημέρες που δημοσιεύθηκε το βίντεο με τις δηλάσεις του Μπαλτάκου προς τον Κασιδιάρην;; δηλώνοντας ξανά ο Τσίπρας ότι «Δεν συμφέρουν βουλευτικές εκλογές»; Eίναι διάχυτη πλέον η γνώμη ότι η πρώτη σοβαρή πράξι του Τσίπρα μόλις γίνει Πρωθυπουργός θα είναι η αυτονόμησις της Θράκης και έπεται ο όλεθρος του Ελληνισμού.
Δημ.: Γιατί ακολουθεί όλεθρος με Τσίπρα;
Aϋφ.: Εις τα μισά περίπου χρόνια της Πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου παρουσιάστηκε, από το πουθενά, ένας νεαρός που μόλις είχε τελειώσει τις διπλωματικές του σπουδές. Όταν ο Ανδρέας συνεδρίαζε με τους επιτελείς του μετά από τα πολλά που λέγανε τον ρωτούσαν, τί θα κάνουμε πρόεδρε; Ο Ανδρέας γύριζε προς το μικρό και έλεγε: “να ρωτήσουμε και τον μικρό».
Όταν ο Ανδρέας πέθανε κόλλησαν τον μικρό στον υιόν του Γεώργιο. Ο μικρός έκανε τον Γεώργιο πρωθυπουργό, μας έφεραν την Τρόικα και τα μνημόνια, και όταν οι επικυρίαρχοι απεφάσισαν να προωθήσουν τον Τσίπρα βρίσκομε ξαφνικά κολλητό και μυστικοσύμβουλο του Τσίπρα τον μικρό που τώρα έχει άσπρα μαλλιά. Ο μικρός ως σύμβουλος του Ανδρέα μας κατέστρεψαν την βιομηχανία και την οικονομία, ως σύμβουλος του Γεωργίου, μας έφεραν την Τρόικα και τα μνημόνια, τώρα ως σύμβουλος του Τσίπρα ο μικρός αφού τον απεμάκρυνε από τις Αντιευρωπαϊκές του θέσεις και μας μιλά ο Τσίπρας, παρακαλώ εκπληκτικόν, για παραμονή μας στην Ευρωζώνη και στηρίζει την κυβέρνησιν όταν κλωνίζεται να μην γίνουν εκλογές και δεν δύνανται οι εξουσιασταί μας να βρούν άλλη εύκολα, και δεν θέλουν εκλογές οι εξουσιασταί μέχρι να μας πάρουν όλες τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, μόλις τον προβάλλουν αρκετά και με λίγο νοθεία τον κάνουν Πρωθυπουργό, τι νέες καταστροφές θα φέρη στην χώρα μας για να ευχαριστήσει τους κατακτητάς μας;
Δημ.: Για πές μας το όνομα του μικρού και πως έχει τόση δύναμι΄΄
Αϋφ. : Ο μικρός διοικεί την χώρα μας περίπου 27 χρόνια και οι χιλάδες «δημοσιογράφοι» και οι εκατοντάδες πολιτικοί που ψηφίζετε γιατί δεν σας ενημέρωσαν; Σε λίγες ημέρες θα ψηφίσετε κάποιους πολιτικούς, γιατί θα τους ψηφίσετε για να πλουτίσουν και να πουλήσουν την πατρίδα μας ή να ενδιαφερθούν για την ευημερία σας; Ρωτήστε τους πολιτικούς σας και τους δημοσιογράφους να σας ενημερώσουν, έχουν καθήκον και υποχρέωσιν άλλως μην τους ψηφίζετε γιατί δεν το κάνουν τρεις δεκαετίες τώρα; Άρα τον μικρόν τον καλύπτει μία ισχυρά δύναμις και τον κρατά στο σκοτάδι διότι έτσι επιτυγχάνει τα σκοτεινά και ύπουλα σχέδιά της.
Αν λοιπόν, ψηφίσουμε Τσίπρα την Ελλάδα θα διοική από το σκοτάδι ο μικρός κατ’ εντολήν του κεφαλαίου και θα μάς οδηγήση εις καταστάσεις χειρότερες από τον Σαμαρά, μην παρασύρεσθε από τα λόγια, τα ίδια μας είπαν και οι προηγούμενοι. Τον ρόλο του μικρού θα τον μάθη με ακρίβεια όποιος διαβάσει το τελευταίο μου βιβλίο «ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ», γράφω εκεί με όνόματα πως οι εξουσιασταί στέλνουν έναν έμπιστό των σε κάθε κυβέρνησιν και τους μελλοντικούς πρωθυπουργούς που αυτοί, επιλέγουν, και όχι το κορόϊδο ο λαός, και αυτός τους δίδει εντολές τι θα πούν και θα κάνουν και δεν τολμά κανείς των, να μην υπακούσει άνευ αντιλογίας. Εκεί είναι γραμμένο και το όνομα του μικρού που θα εκπλαγείτε μόλις το διαβάσετε.
Δημ.: Γιατί δεν μας λέτε τώρα τό όνομα του μικρού;
Αϋφ.: Ως Έλλην έκανα το καθήκον μου είπα το όνομά του σε δύο ομιλίες μου στην τηλεόρασιν αρτ και σε δύο ομιλίες σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις, η μία έγινε στην αίθουσα «Παρνασσός». Εδώ δεν θα πώ το όνομά του δια να διδάξω πρακτικά τους Έλληνες πως τους κοροϊδεύουν όλοι οι βουλευταί που ψηφίζουν και ότι δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα των ψηφοφόρων παρά μόνον για τα δικά τους και του κεφαλαίου για να μην χάσουν την θέσιν των.
Πριν ένα χρόνο περίπου ένας μεγαλεπίβολος διεθνής Ελληνικός σύλλογος οργάνωσε μία συγκέντρωσιν εις την παλαιά Βουλή. Εκεί πρώτος ομιλητής ήτο ο εν Αθήναις πρέσβυς του Ισραήλ, δεύτερος ομιλητής ο μικρός, που ήτο και η πρώτη δημόσια εμφάνισίς του και τρίτος ο Εμφιετζόγλου. Τώρα σας έδωσα στοιχεία για να μάθετε το όνομά του.
Δημ.: Άλλο παράδειγμα;
Αϋφ.: Όρισε ως υποφήφιο Ευρωβουλευτή του ο Τσίπρας τον εβραίο Ροζάκη, αυτόν που αντικατέστησε αμέσως ο Σημίτης μόλις το έγραψε τότε ο τύπος. Ο βουλευτής του Δ. Χριστόπουλος δήλωσε ότι «Η Τουρκική μειονότητα της Θράκης είναι ένα συμπαγές Τουρκικό πράμα και όχι τρείς Εθνότητες, όπως λένε μερικοί Πομάκοι, Τσιγγάνοι και Τουρκογενείς». Ο δε βουλευτής του Καραγιαννίδης δήλωσε ότι «Δεν υπάρχουν εθνικά Σύνορα, παρά μόνον λαϊκά ταξικά σύνορα υπάρχουν». Και ενώ δεν μίλησε γι αυτά και τα πολλά εγκλήματα των αλλοδαπών, αν διαπιστώσει κάποιο εις βάρος αλλοδαπού το προβάλει έντονα.
Επίσης εις το πρώτο μέρος της παρούσης συνεντεύξεώς μου αναφέρω δέκα λόγους (παραδείγματα) που αποδεικνύει έκαστο εξ αυτών και μόνο του ότι αι Διοικήσεις όλων των κομμάτων της Βουλής είναι υποτελείς του κεφαλαίου και εργάζονται για τα συμφέροντα αυτού.
Επί πλέον αυτών μόλις σήμερα πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο ότι: Το Συμβούλιο Άνθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ στις 27 Μαρτίου 2014 εδημοσίευσε έκθεσιν στην οποία καταδικάζει την Ελληνικήν Κυβέρνησιν για καταπάτησιν του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του λαού, λόγω της εφαρμογής των μνημονίων. Και δεν ετόλμησε ούτε ένας πολιτικός να την αναφέρη, ούτε αυτός που ψηφίζεις, ούτε κόμμα της αντιπολιτεύσεως, ούτε ο Τσίπρας που καμαρώνει ως πατριώτης και πολέμιος της Κυβερνήσεως και μάλιστα πρό αποφασιστικών εκλογών. Αυτούς θα ψηφίσετε Έλληνες για να μας σώσουν;
Δημ.: «Η Χρυσή Αυγή» είναι και αυτή του Κεφαλαίου.
Αϋφ.: Βεβαιότατα! Πριν 36 χρόνια στον κινηματογράφο «Ελλη» υπάρχει ακόμη στην Ακαδημίας, είχαν συγκέντρωσιν το ΚΚΕ, εξεράγει βόμβα και τραυματίστηκαν 16, ενοχοποίησαν έναν υποψήφιο έφεδρο Δόκιμο που υπηρετούσε στο ΓΕΣ. Τις ανακρίσεις έκανε ο στενός φίλος μου ταξίαρχος Δ/ντής 2ου Ε.Γ. του ΓΕΣ ο Στράτος Νταηλάκης γιός του Μακεδονομάχου Νταηλάκη δεξί χέρι του Παύλου Μελά. Τότε ήμουν ως υποστράτηγος Δ/ντής ΔΙΤ/ΓΕΣ. Ο Στράτος ερχόταν στο γραφείο μου στο ΓΕΣ ράκος από την στενοχώρια του και με συμβουλευόταν πως να κλείση το θέμα. Δεν θα πώ τίποτε άλλο επ’ αυτού, παρά μόνον ότι τότε στον κινηματογράφο «Ελλη» μπήκαν οι βάσεις για την «Χρυσή Αυγή». Αν θέλετε να γνωρίζετε αν η ηγεσία (όχι οι οπαδοί) είναι του κατεστημένου απαντήστε μου: «Πρώτον : Η αντίστοιχη φασιστική οργάνωσις της Ουκρανίας μέ σύμβολο την Σβάστικα του Χίτλερ και τα πιστεύω αυτού συνεργάζετο στενά με την Χρυσή Αυγή.
Ο Μιχαλολιάκος προ ετών πήγε φιλοξενούμενος του αρχηγού των φασιστών της Ουκρανίας για πολλές ημέρες. Φυσικά αντήλλαξαν απόψεις και συμπλήρωσε ο ένας από τον άλλον γνώσεις και αλληλοεκπαίδευσι, άρα ήτο αδελφές οργανώσεις, οργανωμένες από το ίδιο κέντρο.
Δεύτερον: Όταν οι φασίστες της Ουκρανίας επανεστάτησαν ο Σοσιαλιστής Υπουργός μας των εξωτερικών Βενιζέλος τους επισκέφθη αγκάλιασε τον αρχηγό τους ακούμπισε το στήθος του στον άγγυλωτό σταυρό του στήθους του αρχηγού, τον φίλησε τον συνεχάρη και του ευχήθη καλή επιτυχία και δεν τον επέκρινε γι αυτό ουδείς Έλλην πολιτικός, ούτε αυτός που ψηφίζεται εσείς.
Δηλαδή όταν οι φασίστες εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου είναι καλοί και για τους κουμμουνιστάς, όταν όχι είναι εγκληματίαι» . Ετσι μας έμαθαν να σκεπτόμαστε τα κόμμματά μας, να τα χαιρόμαστε!
Δημ.: Εδώ τελείωσε το δεύτερο μέρος της συνεντεύξεώς μας ακολουθεί διάλλειμα και μετά η συνέχεια.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Γ. ΑΫΦΑΝΤΗ στον Δημοσιογράφο Γιάννη Τσιριγώτη


Μέρος Τρίτον

Δημοσιογράφος: Γιατί η Κυβέρνησις δεν έκανε βουλευτικές εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές, ώστε να γλυτώση μερικά έξοδα;
Αϋφαντής: H Κυβέρνησις δεν σκέπτεται σχεδόν ποτέ για τα έξοδα που θα κάνει για κάθε πράξιν της, ο βλάκας ο λαός θα τα πληρώση και όχι αυτή ή οι βουλευτές της Βουλής.
Τό πότε όμως θα κάνει εκλογές δεν το αποφασίζει αυτή, αλλά ο κατακτητής μας. Και δεν γίνονται βουλευτικές εκλογές τώρα διότι ο κατακτητής δεν έχει έτοιμη την κυβέρνησιν που θα μάς επιβάλλει μετά τις εκλογές.
Δημ.: Πού ξέρει ο κατακτητής τι θα ψηφίση ο Ελληνικός λαός για να του ετοιμάση Κυβέρνηση;
Αϋφ. : Ο κατακτητής δεν κουράζεται να σκεφθή τι θα ψηφίση ο Έλληνικός λαός, αλλά εκτιμά τα συμφέροντά του τις δυνατότητες τών πρακτόρων του στο λαό μας και ορίζει αυτός τί θέλει να ψηφίση ο λαός μας και δίδει εντολή στα Γκάλοπ να προπαρασκευάσουν τα τάδε ακριβώς αποτελέσματα των εκλογών π..χ. ΝΔ=α%, ΠΑΣΟΚ=β%… τα νέα κόμματα τόσα εκατοστά, κλπ. Και επειδή δεν γνωρίζουν σήμερα πόσα νέα κόμματα θα παρουσιασθούν και τι απήχησιν θα έχη καθ’ ένα στον λαό, γι’ αυτό ΔΕΝ ώρισαν βουλευτικές εκλογές τώρα. Με τίς Ευρωεκλογές θα τα μετρήσουν και θα τα βάλουν στην λίστα που θα δώσουν στα ΓΚΑΛΟΠ.
Τα στελέχη των Γκάλοπ του κατακτητού (όχι των δικών μας που ξεφύτρωσαν τώρα σάν…) είναι εκπαιδευμένα στο Ινστιτούτο ΤΑΒΙΣΤΟΚ της Αμερικής και γνωρίζουν να ριμουλκούν την ψυχολογίαν του λαού με ψυχολογικά μέσα προς την κατεύθυνσιν που επιθυμούν, ήτοι αυτήν που τους ώρισαν τα αφεντικά των.
Αλλά και αν δεν καταφέρουν τα Γκάλοπ να οδηγήσουν τον λαό εκεί που διετάχθησαν δεν πτοούνται οι κατακτηταί, τους δίδουν εντολή να τονίζουν με έμφασιν Ν.Δ. 32% , ΣΥΡΙΖΑ 29% , ΚΚΕ 7% κτλ… Παράλληλα δίδουν εντολή στην εταιρέια Σίγκιουλαρ που βγάζει τα αποτελέσματα των εκλογών να ανακοινώση ΝΔ 30,6%, ΣΥΡΙΖΑ 29,7%, και οργανώνουν τρείς κυβερνήσεις ή τέσσαρες, με βάσει τα αποτελέσματα που θα ανακοινώση η εταιρεία κατ’ εντολή τους. Και το βράδυ που τελείωσαν οι εκλογές και η εταιρεία τους ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών, οι επικυρίαρχοι επιλέγουν μία εκ των Κυβερνήσεων που έχουν οργανώσει, αυτήν που θεωρούν καταλληλοτέρα και την άλλην ημέρα ή την επομένην ορκίζεται ως κυβέρνησις του κράτους που επέλεξε ο λαός και χειροκροτεί και χαίρεται ο λαός, και πανηγυρίζουν οι κρατούντες για την επιτυχίαν των και τον εμπαιγμό και την κοροϊδίαν που παρέσυραν τον ανενημέρωτο και μή σκεπτόμενο λαό.
Δημ..: Αυτά όλα δυσκολεύομαι να τα πιστεύσω ότι γίνονται στην πράξι, μήπως είναι θεωρητικά μόνον;
Αϋφ.: Και εγώ θα ήθελα να είναι θεωρητικά, δυστυχώς όμως είναι πραγματικά και έτσι ακριβώς διοικούν σήμερα οι επικυρίαρχοι την ανενημέρωτη ανθρωπότητα, «Δημοκρατικά».
Δημ.: Πού τα διάβασες αυτά για να ελέγξουμε την πηγή.
Αϋφ.: Δεν τα διάβασα πουθενά ούτε τα άκουσα, τα έζησα ο ίδιος περισσότερο από έναν χρόνο. Είχαν κάνει το λάθος και με έβαλαν ως ενεργό μέλος πρό ετών σε μία τέτοια κυβέρνησιν και επί ένα χρόνο συνεδριάζαμε πέρναμε αποφάσεις τις έστελνε ο μέλλον πρωθυπουργός μας στο Λονδίνο, άλλες ένέκρινε και άλλες τις διόρθωνε ή απέρριπτε και στο τέλος τους ευνόησαν τα αποτελέσματα των εκλογών και κύλησαν τα πράγματα κάπως δημοκρατικά, εμείς θα αναλαμβάναμε αν δεν είχαμε ευνοϊκά αποτελέσματα,εις δυσμενείς καταστάσεις, γι αυτό επιμένω ότι σήμερα που τα πράγματα είναι ρευστά, αυτοί οι άνθρωποι κουράζονται πολύ, διότι είναι υποχρεωμένοι να εκπαιδεύουν κυβερνήσεις για πολλές πιθανές περιπτώσεις. Δεν εκπαιδεύουν όλους τους υπουργούς παρά μόνον τον πρωθυπουργό και τα βασικά στελέχη της κυβερνήσεως.
Όλα τα ανωτέρω με γεγονότα, ημερομηνίες και πραγματικά όνόματα τα δημοσιεύω στο τελευταίο βιβλίο μου «ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ», είναι όλα πραγματικά όπως τα γράφω και δύναμαι να τα αποδείξω όλα, διότι ζούν μέχρι σήμερα όλοι οι συμμετέχοντες πλην ενός. Ο Πρωθυπουργός μας (ό μέλλων) ήτο υψηλόβαθμος Μασώνος και τον αποκαλούσαν οι άλλοι Σεβάσμιο. Μία ημέρα ερώτησα έναν συνάδελφο τί θα πή «Σεβάσμιος», και απήντησε, κάθε χρόνο η στοά ορίζει ένα ανώτατο στέλεχός της να οργανώνη και εκτελεί τις τελετές ορκομοσίες, εορτές, και να διευθύνη το έργο της και το πρόγραμμα αυτόν τον ονομάζουμε «Σεβάσμιο» φέτος είναι ο δικός μας». Μία άλλη ημέρα ερώτησα για τό ίδιο θέμα έναν άλλο, εκείνος συνοφριώθη, έδειξε στενοχωρημένος για την ερώτησίν μου και απήντησε ξερά, Ο αρχηγός της Στοάς, και απεμακρύνθη αμέσως για να αποφύγη άλλη ερώτησιν. Μία από τις απαντήσεις είναι σωστή, δεν γνωρίζω ποία.
Τότε και από αυτούς τους ανθρώπους πληροφορήθηκα για πρώτη φορά τα μυστικά της Μασωνίας που γράφω στα βιβλία μου, αργότερα έκανα καλούς φίλους και άλλους Μασώνους και έμαθα και άλλα σημαντικά μυστικά. Επί τη ευκαιρία σας πληροφορώ ότι μέσα στην Μασωνία υπάρχουν τα πουλημένα στο ΕΓΩ των, και το συμφέρον τους τομάρια πού εκτελούν τυφλά και άνευ αντιλογίας τις εντολές (έτσι ονομάζουν τις Διαταγές) του μεγάλου αδελφού, έτοιμοι και πρόθυμοι για κάθε προδοσία και έγκλημα που θα ευχαριστήση το Μεγάλο αδελφό, αυτοί διοικούν την Μασωνία πλουτίζουν και καλοπερνούν εις βάρος της δύστυχης ζωής των άλλων ανθρώπων, αλλά υπάρχουν ολίγα μεν, αλλά υπάρχουν και διαμάντια, χαρακτήρες αδαμάντινοι ζωσμένοι με Αρετήν και Ήθος., Προς αυτούς τους τελευταίους απευθύνομαι να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να σωθή από την καταστροφή που την οδηγούν οι πρώτοι.
Δημ.: Μετά από όλα αυτά τα τραγικά που μας είπες ότι συμβαίνουν και από την οικονομική κατάντια που φθάσαμε υπάρχει πιθανότης να σωθούμε και πως;
Αϋφ.: Βεβαίως υπάρχει πιθανότης να σωθούμε και το πρώτον και βασικόν είναι η ενημέρωσίς μας επί των τεκταινομένων και δεύτερον είναι να το θελήσουμε και να αγωνισθούμε γι’ αυτό και τίποτα άλλο.
Δημ.: Πώς τίποτα άλλο, πώς θα γνωρίζουμε πως θα αγωνισθούμε, τί προτεραιότητες θα βάλουμε, πώς θα διορθώσουμε την οικονομία, κτλ.;;
Αϋφ.: Όλα αυτά και όσα επί πλέον χρειάζονται τα έχουν λεπτομερώς μελετήσει και δημοσιεύσει όχι ένας, όχι εκατό, αλλά χιλιάδες άνθρωποι που πονούν για την καταστροφή της ανθρωπότητος, όποιος διαβάσει τα τρία τελευταία βιβλία μου «Αρισταρχία» «Μεγάλες Απάτες» και «Χθές και Αύριο» θα βρή 27 προτάσεις που μας βγάζουν σύντομα από την κρίσιν και δεν χρειάζεται να τις πετύχουμε όλες και πέντε 5- εξ αυτών αν εφαρμόσουμε σωζώμαστε.
Δημ.: Ποία είναι η πρώτη π.χ. πρότασις σου;
Αϋφ. : Τρία χρόνια πριν αρχίσει η παρούσα διεθνής ύφεσις την είχα μελετήσει και την δημοσίευσα με όλες τις συνέπειες της τότε στο βιβλίο που κυκλοφόρησα «Ο Βωμός της Ελπίδος» σελ. 229. Από τότε γράφω ότι η οικονομική κρίσις δεν είναι οικονομική αλλά πολιτική και αν λύσουμε την πολιτικήν τελειώσαμε και με την οικονομικήν, η πολιτική διευθύνει την οικονομία.
Εν συνεχεία μελέτησα ότι το καπιταλιστικό σύστημα που διοικεί σήμερα την ανθρωπότητα πεθαίνει εντός του 21ου αι., και ότι οι Σιωνισταί έχουν μελετήσει ως επόμενο σύστημα την παγκοσμιοποίησιν που σημαίνει καταστροφή της σημερινής ανθρωπότητος, όπως έχουν προγραμματίσει να αφήσουν στην ζωήν μόνον 500 εκατομμύρια ανθρώπους επί της γής, αντί 7 δις που ζούν σήμερα, κτλ..
Και προτείνω νέο πολιτικό σύστημα την ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ που στηρίζεται στην κληρωτήν Δημοκρατίαν των Αθηνών πλήν των ελαττωμάτων της και προσηρμοσμένην στις σημερινές συνθήκες ζωής και ως νέον οικονομικόν σύστημα προτείνουμε με τον Σύλλογο ΣΚΕΠ-ΕΛΛΑΣ την Επικαρπίαν με πλήρη αλλαγήν της οικονομίας και των θεωρουμένων αξιών της κοινωνικής ζωής και διοικήσεως.
Δημ.: Βάσει όλων αυτών που προαναφέραμε, πως βλέπεις την πολιτική αλλαγήν στην χώρα μας και την έξοδόν μας από την κρίσιν και τα μνημόνια;
Aϋφ.: Εάν δεν υπάρξει ριζική πολιτική αλλαγή καταστρέφεται η ανθρωπότης επί ολοκλήρου της γής διότι έχουν μελετήσει το πως με τον κώδικα Αλλιμεντάριους και προσπαθούν να τον επιβάλλουν οι εξουσιασταί εις όλα τα κράτη της γής. Όταν επιβληθή αυτός ο κώδικας διατροφής σε 10 χρόνια μόνον θα πεθάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι φυσιολογικά διότι ο οργανισμός τους δεν θα παίρνη βιταμίνες ιχνοστοιχεία από τις τροφές παρά μόνο δηλητήρια και θα έχει αδρανοποιηθή πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού των και θα πεθαίνουν και με το πιο αθώο μικρόβιο που θα μπαίνει στον οργανισμό τους. Θα ψεκάζουν με τα αεροπλάνα μικρόβια επιδημιών γρίπης, χολέρας, κτλ.., θα πεθαίνουν εκατομμύρια κάθε ημέρα.
Δημ.: Ναί αλλά πώς θα γίνη πρακτικά αυτή η πολιτική αλλαγή;
Αϋφ.: Σε λίγες ημέρες γίνονται οι Ευρωεκλογές του 2014 έαν ο Ελληνικός λαός συνειδητοποιήσει μέχρι τότε, ότι όλα τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα που υπάρχουν είναι υποκαταστήματα του κεφαλαίου, και λειτουργούν όλα μυστικά για την στήριξιν και επιβουλήν των επικυρίαρχων της ανθρωπότητος, του κεφαλαίου και δεν ψηφίσει ούτε ένα από αυτά, ούτε τους νυν και υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που έχουν ορίσει τα κόμματα στις εκλογές αυτές για την Αυτοδιοίκησιν. Αλλά ψηφίσουν νέα κόμματα, τελείως νέα, νέους ανθρώπους ακομμάτιστους, πρωτοεμβανιζόμενους στην πολιτική και μή έχοντες στους υποψηφίους τους κρυφούς πληρωμένους πράκτορες και μασώνους, τότε έγινε το πρώτο βασικό βήμα για την αλλαγή του παρόντος πολιτικού συστήματος.
Γι αυτό πριν ψηφίσουμε πρέπει να ψάξουμε τα πρόσωπα, είναι χρέος όλων μας, όχι στα τυφλά.
Δημ.: Νομίζω ότι έχεις κάνει δύο λάθη, ή δεν υπελόγισες καλά δύο παράγοντες. Πρώτον ο Ελληνικός λαός δεν θα μάθη ποτέ τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών διότι όπως μας έχεις πεί μη το ξεχνάς, η εβραιοαμερικανική εταιρεία που βγάζει τα αποτελέσματα θα ανακοινώσει αυτά που θα τις δώση το κατεστημένο και θα παρουσιάση με αυξημένα ποσοστά την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα με τα οποία έχει προγραμματίσει να κυβερνήσει την χώρα μας και θα ακολουθούν σε ποσοστά αυτά που θα έχει για συμπληρώματα αυτών για να δημιουργή πλειοψηφία των κυβερνήσεών της. Και δεύτερον εφ’ όσον τα κόμματα που θα ψηφίσουμε θα έχουν μέσα τους υποψηφίους και πράκτορες του κατεστημένου, τότε δεν κάνουμε αλλαγή των πολιτικών, απλώς άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλοιώς.
Αϋφ.: Εκ πρώτης όψεως έχεις δίκαιο, εις την ουσία όμως όχι, διότι δια το πρώτον: Ναί μεν ο λαός δεν θα μάθη ποτέ το τί ψήφισε, διότι με αυτό το μυστικό, που γνωρίζουν χιλιάδες πολιτικοί και δημοσιογράφοι και δεν τολμούν να το δημοσιεύσουν, οι επικυρίαρχοι έχουν ουσιαστικά ευνουχίσει την δημοκρατία και μας διοικούν δικτατορικά και απάνθρωπα, εμείς θυσιαζόμαστε μην χάσουμε την δημοκρατία μας, αυτοί όμως θα μάθουν από την πρώτη στιγμή την αλήθεια και θα αντιληφθούν ότι ο λαός ξύπνησε και δεν δύνανται να τον κοροϊδεύουν άλλο με τα ίδια πρόσωπα του νυν κατεστημένου. Αλλά θα ξυπνήσουν ο λαός και οι νέοι πολιτικοί και θα απαιτήσουν από την Κυβέρνησιν να διώξη την εταιρεία που το κάνει και να καταμετρηθούν οι ψήφοι διότι θα γνωρίζουμε ποίους νέους ψηφίσαμε και θα αναλάβη το Υπουργείο Εσωτερικών όπως γινόταν προ Ανδρέα Παπανδρέου. Και δεύτερον οι νέοι πλέον πολιτικοί φορείς (νέα κόμματα) όποιος και αν αναλάβει να καταμετρήση τα αποτελέσματα των εκλογών θα έχουν οργανώσει σύστημα ελέγχου αυτών με εκπροσώπους των εις τα εκλογικά τμήματα που θα κρατήσουν την υπογραφήν των εκπροσώπων των άλλων φορέων και του δικαστικού εκπροσώπου του τμήματος και θα κάνουν έλεγχο αν η Νομαρχία κατεχώρησε τα σωστά αποτελέσματα.
Και αν το Υπουργείο ανακοίνωσε αυτά ή άλλα και αλλοίμονο αν κάνει κάποιος παραχάραξιν, θα ζητηθή η θανατική ποινή, διότι η παραχάραξις των αποτελεσμάτων των εκλογών καταλύει την βάσιν της Δημοκρατίας.
Γιατί οι πολιτικοί που ψηφίζουμε δεν κάνουν έλεγχο των αποτελεσμάτων;;
Τότε γιατί τους ψηφίζουμε δεν είμαστε κορόϊδα;
Αυτό και από μόνο του δεν μας αποδεικνύει ότι όλα τα κόμματα και το δικό μας είναι υπηρέτες του κεφαλαίου;
Γιατί ψάχνουμε για δικαιολογίες να βγάλουμε το δικό μας κόμμα καλό και τα άλλα μόνον υπηρέτες του κεφαλαίου;
Γιατί να μην παραδεχθούμε ότι σφάλαμε στην επιλογή μας, ότι όλοι ξεγελαστήκαμε, μηδενός εξαιρουμένου ακολουθήσαμε ένα κόμμα και τώρα έχουμε ολοφάνερα παραδείγματα ότι όλα τα οργάνωσε το κεφάλαιο.
Τώρα πρέπει να παραδεχθούμε ότι σφάλαμε και να μην επιμένουμε στα λάθη του χθές και καταστρέψουμε την γενιά μας.
Δια το δεύτερο, σήμερα εφαρμόζουμε «το μή χείρον βέλτιστον» μεταξύ δύο κακών επιλέγουμε το μικρότερον. Με το να ψηφίσουμε ένα παλαιό κόμμα που επί πολλά χρόνια υπηρετεί κρυφά το κεφάλαιο και καταστραφήκαμε, είναι πολύ καλλίτερο να ψηφίσουμε ένα νέο κόμμα που θολώνουμε τα νερά του κεφαλαίου, δεν έχει ακόμα την πείρα να μας κλέβει και να μας κοροϊδεύει και κερδίζουμε χρόνο να το πλαισιώσουμε με υγειά ηθικά στοιχεία και να απομονώσουμε τους πράκτορες που έβαλε το κατεστημένο κεφάλαιο και τους άχρηστους μισθοφόρους.
Στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές που θα αλλάζουν την Κυβέρνησιν τους αποκαλύπτουμε, τους ξεσκεπάζουμε στον λαό και δεν τους ψηφίζει, αρκεί που συνηθίσαμε το λαό να μην ψηφίζει με το συναίσθημα και το Εγώ, αλλά με την σκέψιν και το γενικό συμφέρον ολόκληρου του λαού, έτσι από τώρα έχουμε κερδίσει, αλλως χανόμαστε ολοκληρωτικά.
Δημ.: Eκτός από αυτό έχεις μελετήσει άλλο μέτρο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να σωθούμε;
Αϋφ.: Βεβαίως. Εφ’ όσον ο Ελληνικός λαός κόψει τους ψυχολογικούς δεσμούς του με όλα τα παλαιά κόμματα (κομματάκια του) για να σωθή πρέπει, να εγερθή όρθιος με το σώμα του, την ψυχήν του και τον νούν και να δημιουργήση πραγματική Δημοκρατία, νέαν οικονομικήν νοοτροπίαν υπέρ του λαού και όχι του κεφαλαίου και να αναστήση την Αρετήν και Ηθικήν το Δίκαιον που του ανήκει και έτσι εσώθη. Δηλαδή πρέπει να ακολουθήση των Ευρωεκλογών «Πανελλήνιος Εθνεγερσία».
Όλοι οι Ελληνες Ενωμένοι, αυτοί που πιστεύουν στην Ελευθερία, την Αρετήν, την Ηθικήν, τον Ανθρωπισμό και την ανέληξιν του Πολιτισμού των με το αθάνατο Ελληνικό πνεύμα, που δημιουργεί και στηρίζει αυτά να εγερθούν και να αποφασίσουν να αγωνισθούν κατά παρέες, συντεχνίες και ομάδες εργασίας, εις σύνολα μικρά αρχικώς. Έτσι επιλέγουν από τώρα εκλεκτούς ανθρώπους, ανοίγουν γραφεία σε κάθε γωνιά , σε κάθε χωριό, κάθε συνοικία, πού θα προωθήσουν τους καθαρούς υποψηφίους στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, δια βουλευτές στον πολιτικό φορέα «Πανελλήνιος Εθνεγερσία» που αγωνίζομαι και με άλλους γνήσιους ενάρετους Έλληνες μαζί να δημιουργήσουμε σύντομα.
Οι Βουλευτές που εσείς επιλέξατε και ψηφίσατε θα πλημμυρίσουν την Βουλή και θα επιβάλουν την πραγματική Δημοκρατίαν αναθεωρούντες τα κρυπτοδικτατορικά άρθρα του Συντάγματός μας που δημιούργησαν ξέχωρα από τον λαό, με υπέρμετρα δικαιώματα κάστα, την κάστα των ανεξέλεγκτων πολιτικών από όπου πηγάζουν όλα τα κακά που ζούμε σήμερα.
ΠΡΟΣΟΧΗ, τους αρίστους που θα προτείνεται για βουλευτές θα επιλέξετε εξ αυτών που μπήκαν μπροστά και αγωνίστηκαν για την ανατροπήν των υπαλλήλων του κεφαλαίου επαγγελματιών πολιτικών από τους πρώτους από αυτούς που δραστηριοποιήθηκαν ΔΗΜΟΣΙΩΣ από σήμερα. Μήν κάνετε το λάθος και τους επιλέξετε από αυτούς που ήρθαν μαζί σας όταν ανδρώθηκε το κίνημά μας και κατέστη η επιτυχία της αμφισβητήσεως, έστω και αν έχουν περισσότερα προσόντα και προβεβλημένα ονόματα, διότι τότε θα επιλέξετε ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ και μυστικούς ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του εχθρού.
Και το βασικό μας σύνθημα η κρητική μαντινάδα του φίλου μου Θεοδωράκη «Δεν υπάρχει Δεξιά, Δεν υπάρχει Αριστερά, υπάρχουν μόνον τα κόκκαλα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ» Δι’ αυτά αγωνιζόμεθα και επ’ αυτών θα πέσουμε.
Δημ.: Στρατηγέ πολλοί επιμένουν ότι για να σωθούμε πρίν από όλα να δημιουργήσουμε σωστή παιδεία, για την οποία εσύ δεν μίλησες καθόλου, γιατί;;
Aϋφ.: Έχεις δίκαιο αυτό το σύνθημα το παπαγαλίζουν πολλοί και καμαρώνουν για μεγάλοι. Όλοι αυτοί που προβάλλουν αυτό είναι ανεγκέφαλοι, ή μη σκεπτόμενοι και επαναλαμβάνουν ότι ακούν απερίσκεπτα ή ενσυνείδητοι πράκτορες του εχθρού, μασώνοι, κτλ., διότι πρώτον:
Ποιός θα αλλάξη σήμερα την παιδεία και πώς; Η Κυβέρνησις ορίζει τα στελέχη του Ανωτάτου εκπαιδευτικού Συμβουλίου και διευθύνει την παιδεία από τους οργανωμένους μασώνους και ανθρώπους του κατεστημένου και αυτοί ορίζουν τα προγράμματα και αυτούς που θα τα διδάξουν. Εφ’ όσον δεν αλλάξουμε κυβέρνησιν και πολιτικήν δεν δυνάμεθα να αλλάξουμε την παιδεία, όποος το νομίζει δυνατόν ας την αλλάξει εμείς θα τον χειροκροτήσουμε και θα τον τιμήσουμε. Το διέδωσαν οι κατακτηταί μας πονηρά για να μας παρασύρουν σ’ αύτον τον άκαρπο αγώνα να εκτονωθούμε και για να μην στραφούμε προς κατευθύνσεις που θα τους ανατρέψουμε. Ο αγώνας μας πρέπει να κατευθυνθή προς τα αδύνατα σημεία του κατακτητού και αυτοί που θα μάς βοηθήσουν να τον ανατρέψουμε, και μετά θα ρυθμίσουμε όλα τα κακώς κείμενα, και την παιδεία.
Δεύτερον η παιδεία είναι το δένδρο που καρπίζει πολύ αργά, θα χρειασθή να περιμένουμε πολλά -πολλά χρόνια για να δοκιμάσουμε τους καρπούς του. Δια να κάνης σωστά προγράμματα, και όχι στο γόνατο, χρειάζεσαι χρόνο. Μετά πρέπει να επιλέξης προσωπικό από πού, το υπάρχον είναι σάπιο, πολύ λίγους θα βρης ικανούς δια σωστή παιδεία, άρα θα υποχρεωθή να εκπαιδεύσης πριν από όλα εκπαιδευτικό προσωπικό, αυτό να εκπαιδεύση τα μικρά παιδιά να μεγαλώσουν τα παιδιά να κάνουν υγιείς οικογένειες και να καταλάβουν διοικητικές και εκπαιδευτικές θέσεις στην κοινωνία και μετά θα έχουμε τους καρπούς τις σωστής παιδείας που προγραμματίσαμε.
Δεν δυνάμεθα να έχουμε τους καρπούς της παιδείας απο την μία ημέρα στην άλλη, εμείς χρειαζόμαστε σήμερα να δώσουμε ψωμί και εργασία στον κόσμο μας, όχι αύριο, αύριο θα ειναι νεκρός, μην παρασύρεσθε από τις οποιεσδήποτε μεγαλοστομίες των πρακτόρων και μασώνων δούλων του καθεστώτος.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ σε ΟΛΟΥΣ


ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ
ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ Στρατηγός

sofia sofia.athini@gmail.com

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ