Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Το σχέδιο των ΗΠΑ για την Ρωσσία έως το 2020: Ο Παράδεισος του Λαθροθήρα!....

Η κατάρρευση της Ρωσσίας στις αρχές του 2020 θα βυθίσει την Ευρασία ως σύνολο στο Χάος.


Η Ρωσσική Ομοσπονδία θα διαλυθεί καθώς η ισχύς της Μόσχας θα καταρρεύσει. Κάποιες περιοχές, ίσως ακόμη και η αραιοκατοικημένη περιοχή του Ειρηνικού, θα αποσχισθούν.

Η Τσετσενία και άλλες μουσουλμανικές περιοχές θα αποσχισθούν. Η Καρέλια, με στενούς δεσμούς με την Σκανδιναβία, θα αποσυρθεί. Αυτή η διάλυσει δεν θα περιοριστεί στην Ρωσσία. Κι άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης θα διασπαστούν.

Τα βάρη που θα επιβάλλει η Μόσχα θα είναι αφόρητα. Ενώ προηγουμένως η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης οδήγησε σε ολιγαρχικούς κυβερνήτες που ήλεγχαν την ρωσσική οικονομία, η κατάρρευση της της δεκαετίας του 2020 θα οδηγήσει σε τοπικούς ηγέτες που θα ακολουθήσουν ο κάθε ένας το δρόμο του.

Αυτή η διάλυση θα λάβει χώρα κατά την διάρκεια μιας περιόδου κινέζικου τοπικισμού. Η οικονομική κρίση της Κίνας θα πυροδοτήσει μια τοπικιστική φάση στην κινέζικη ιστορία που, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2020, θα γίνει πιο έντονη.

Η Ευρασιατική περιοχή ανατολικά των Καρπαθίων θα αποδιοργανωθεί και θα επικρατήσει ΧΑΟΣ καθώς οι περιοχές θα πασχίζουν να κερδίσουν τοπικό πολιτικό και οικονομικό πλεονέκτημα, με αβέβαια σύνορα και μεταβαλλόμενους συμμάχους. Μάλιστα, η διάσπαση και στις δύο πλευρές του κινέζικου συνόρου, από το Καζακστάν ως τον Ειρηνικό, θα αρχίσει να καθιστά τα σύνορα άσκοπα.

Από την πλευρά των ΗΠΑ, αυτό θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!....

Η Πέμπτη γεωπολιτική επιτακτική ανάγκη για τις ΗΠΑ είναι να μην ΥΠΑΡΧΕΙ καμμία δύναμη σε θέση να κυριαρχήσει σε όλη την Ευρασία.

Τόσο με την Κίνα όσο και με την Ρωσσία βυθισμένες στο ΧΑΟΣ, η πιθανότητα είναι πιο μακρινή από ποτέ. Μάλιστα μικρή ανάγκη έχουν οι ΗΠΑ ακόμη και να εμπλακούν στην διατήρηση της ισορροπίας δυνάμεων στην περιοχή. Στις επερχόμενες δεκαετίες η ισορροπία δυνάμεων θα διατηρηθεί.

Η ΕΥΡΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΩΝ!.....

Για τις χώρες γύρω από την περιφέρεια της περιοχής, θα υπάρξουν εξαιρετικές ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για Λαθροθηρία. Η αχανής περιοχή είναι πλούσια σε πόρους, εργατικό δυναμικό και εξειδικευμένες γνώσεις. Η κατάρρευση της κεντρικής εξουσίας θα είναι μια ευκαιρία για τις χώρες στην περιφέρειά της να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.

Ο φόβος, η ανάγκη και η απληστία είναι ο τέλειος συνδυασμός παραγόντων που θα επέτρεπαν στην περιφέρεια να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κέντρο.

Τρία έθνη θα είναι σε εξαιρετικά κατάλληλες θέσεις για να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Πρώτον η Ιαπωνία θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες στη ρωσσική θαλάσσια περιοχή και στην ανατολική Κίνα.

Δεύτερον, η Τουρκία θα είναι σε θέση να προωθηθεί βόρεια προς τον Καύκασο και πιθανώς ακόμη πιο πέρα.

Τέλος μια συμμαχία των ανατολικοευρωπαϊκών κρατών, με ηγέτιδα την Πολωνία, και με μέλη τα κράτη της Βαλτικής, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία, θα δουν μαζί την κατάσταση σαν μια ευκαιρία όχι μόνο να επιστρέψουν στα παλιά τους σύνορα, αλλά και για να προστατευτούν από ένα μελλοντικό Ρωσσικό κράτος.

Ένα ισχυρό δευτερεύον πλεονέκτημα για αυτές τις χώρες είναι το εξής αυξάνοντας τη δύναμή τους, θα προστατεύσουν περαιτέρω τον εαυτό τους από τον παραδοσιακό εχθρό τους, τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Αυτές οι ανατολικοευρωπαϊκές χώρες θα δουν την κατάσταση ως μια ευκαιρία επαναπροσδιορισμού της ισορροπίας δυνάμεων στην περιοχή.

Η Ινδία, παρά το μέγεθός της, δεν θα λάβει μέρος σ’ αυτό το παιχνίδι. Γεωγραφικά απομονωμένη από τα Ιμαλάϊα, δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ στάση απέναντι σε αυτή την δραστηριότητα το 2020 θα είναι υποστηρικτική. Η ανατολική Ευρώπη, η Τουρκία και η Ιαπωνία θ είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ. Η Τουρκία και η Ιαπωνία θα είναι σύμμαχοί τους εβδομήντα χρόνια έως εκείνο το σημείο, η ανατολική Ευρώπη τριάντα χρόνια. Κατά την διάρκει της αντιπαράθεσης με την Ρωσσία, η κάθε μία τους, λίγο-πολύ, και για τους δικούς τους λόγους, θα συνεργαστούν με τις ΗΠΑ, οι οποίες θα τις αντιμετωπίσουν ως προεκτάσεις της αμερικανικής βούλησης, όπως έχουν κάνει και με άλλους συμμάχους.

Τα γεγονότα της δεκαετίας του 2020, ωστόσο, θα έχουν πιο ευρείες επιπτώσεις πέρα από την Ρωσσία και την Κίνα. Η πρώτη θα είναι η αλλαγή της στάσης της Ασίας σε σχέση με τον Ειρηνικό, και επομένως σε σχέση με τις ΗΠΑ.

Η δεύτερη θα είναι η κατάσταση του ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ μετά τον πόλεμο ΗΠΑ-ΤΖΙΧΑΝΤ…(ο οποίος παρεμπιπτόντως, είναι καθαρά προγραμματισμένος)….

Η Τρίτη θα είναι η εσωτερική διάταξη της ΕΥΡΩΠΗΣ σε μια εποχή ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ και ανατολικοευρωπαϊκής ανάδυσης. Η διάσπαση του ΝΑΤΟ είναι δεδομένη από τη στιγμή που οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ θα επιλέξουν να μην υπερασπιστούν τις χώρες της Βαλτικής. Το ΝΑΤΟ βασίζεται ολοκληρωτικά στη συλλογική άμυνα, στην ιδέα ότι μια επίθεση σε ένα μέλος είναι επίθεση σε όλα τα μέλη.

Σε αυτήν την ιδέα είναι εμφυτευμένη η αντίληψη ότι, το ΝΑΤΟ είναι εκ των προτέρων, προετοιμασμένο όποιο κράτος βρίσκεται σε κίνδυνο. Αλλά όλα αυτά βασίζονται σε ένα και μόνο κριτήριο, ότι, κερδισμένη θα είναι οι ΗΠΑ, και κανένας άλλος!....

Να χαιρόμαστε τη σύμμαχο ΑΜΕΡΙΚΗ που μονίμως, είναι ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων !....

1 σχόλιο:

  1. Iσως καποιες Ανατολικοευρωπαικες χωρες αναδυθουν αλλα εγω βλεπω καταρευση των ΗΠΑ και οχι των Σινορωσσων, ελπιζω η Ευρωπη και σε καποιο βαθμο παρακμης καποια στιγμη να ξυπνησει και να κοιταξει τα δικα της συμφεροντα, να παψει να ειναι το πιονι των ΗΠΑ, ας μεινουν μονοι τους με τους Αγγλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ