Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

4 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΤΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αν, είναι απατεώνας θα δείξει..!!! Δεν πιστεύω όμως οτι είναι. Διότι έχουν τρομοκρατηθεί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτικοί, από αυτά που αναφέρει. Γίνεται ένας ΠΟΛΕΜΟΣ και οι πολιτικοί ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν θέλουν να χάσουν την καρέκλα του Κλέφτη. Είναι απατεώνας ο Σώρρας, και δεν είναι οι οικ, Κεφαλογιάννη με όλα τα παιδιά και εγγόνια βουλευτές; Η οικ. Παπανδρέου, Μητσοτάκη, κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;
    ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 600ΔΙΣ.
    ΟΙ ΜΠΕΞΗΔΕΣ,ΟΙ ΤΖΑΝΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΟΥΡΑΚΙΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ END ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΜΙΛΩ)ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ..(.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.)..- ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι, διότι εδώ ανταλλάσουμε απόψεις. Η άποψη του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα είναι στο μέτρο, που μας οδηγεί να φτάσουμε στην ΑΛΗΘΕΙΑ, χωρίς υστερίες και φωνές. Και εδώ εμείς δεν πιστεύουμε ότι-δήποτε, αλλά μετράμε και τις αντιδράσεις όλων...! Και άλλες παραμέτρους οι οποίοι δεν φαίνονται ούτε δημοσιοποιούνται...!! Αυτό που δεν μας ενδιαφέρει βέβαια είναι αν, ο Σώρρας έχει ή δεν έχει τα 600 δις. Αλλά δείχνει με τα λεγόμενά του να αποκαλύπτει πράγματα που δεν γνωρίζαμε, όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι Έλληνες. Επίσης μελετάμε όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα και δεν ακολουθούμε κανέναν παρά μόνον την ΛΟΓΙΚΗ. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ