Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Αρπάξτε τα παιδιά από τα μαλλιά και κρατήστε τα να δουν τον αληθινό εχθρό

Αρπάξτε τα παιδιά από τα μαλλιά και κρατήστε τα να δουν τον αληθινό εχθρό και να μην τον ξεχάσουν ποτέ!
Οι Βιασμοί, Εκτελέσεις, Σφαγές που υπέστησαν οι Έλληνες από πάσης φύσεως εχθρούς εξωτερικούς και εσωτερικούς δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ γιατί θα επαναληφθούν.
 Ο Νίκος Καζαντζάκης στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο» όπου περιγράφει τη ζωή του παππού του στην Κρήτη αναφέρει το εξής γεγονός:

Κάθε φορά που κρεμούσαν οι Τούρκοι τους Έλληνες στα δέντρα της πλατείας του χωριού ο παππούς του έπαιρνε τον πατέρα του που ήταν μικρό παιδί και τον κρατούσε με το ζόρι (αρπάζοντας τον από τα μαλλιά και στρέφοντας το πρόσωπο του μικρού παιδιού που έκλαιγε από φόβο) να βλέπει τους Έλληνες κρεμασμένους για να μην ξεχάσει ποιοι ήταν οι Τούρκοι και ότι έπρεπε όταν μεγαλώσει να επαναστατήσει και να τους εξολοθρεύσει ώστε να απελευθερωθεί η Κρήτη.


Έτσι να κρατάμε από τα μαλλιά τα Ελληνόπουλα σήμερα και να στρέφουμε το πρόσωπο τους στα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος μας οι εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί της Ελλάδας. Έτσι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα παιδιά ότι αν χαλαρώσουν θα υπάρξει και πάλι μια νέα δουλεία και σκλαβιά της πατρίδας. Να ανθίσει Ομόνοια, Αδελφοσύνη και Πατριωτισμός στις καρδιές των νέων παιδιών και να υπάρχει διαρκής πατριωτική επιμόρφωση και εθνικός συναγερμός γιατί οι εχθροί έχουν πολλές φωνές πλέον και σκεπάζουν με τα άγρια ουρλιαχτά τους κάθε πατριωτικό λόγο και κάθε πατρική συμβουλή προς τη Νεολαία μας. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ