Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Εκ Διός ἀρχώμεσθα......

«Από τον Δία ας αρχίσουμε, που δεν επιτρέπεται οι άνθρωποι να αγνοούν.

Είναι μεστοί από τον Δία όλοι οι δρόμοι και όλων των ανθρώπων οι συνάξεις, μεστή δε η θάλασσα και τα λιμάνια.
Όλοι έχουμε την ανάγκη του Διός. Διότι είμαστε από τη γενιά του...»



Ένα βιβλίο που έρχεται να ταράξει τα νερά του συστήματος. Ένα βιβλίο που προσπαθεί να ανιχνεύσει την παγκόσμια και ελληνική ιστορία, ένα βιβλίο που προσπαθεί να προσδιορίσει, να ξεκαθαρίσει και να αποσαφηνήσει την ιστορία και το παρελθόν, που οι διαχρονικοί άνθρωποι του εκάστοτε συστήματος προσπαθούν να καταστρέψουν, να αποσιωποιήσουν, να διαστρεβλώσουν. Γιατί; Για να μην γίνει ποτέ γνωστή η αλήθεια, η ιστορία, το πραγματικό – αληθινό παρελθόν, η πραγματικότητα. Για να μπορέσουν να εξαλείψουν από τη μνήμη μας το εγώ μας, την προσωπικότητά μας. Για να μπορέσουν να αφανίσουν την ιστορία και να δημιουργήσουν δούλους ή προλετάριους σύμφωνα με την ορολογία του Κομμουνισμού ή ανθρώπους-ρομπότ / γιάπηδες, σύμφωνα με τη θεωρία του Καπιταλισμού / φευδο-φιλελευθερισμού. Δηλαδή, ανθρώπους, που με όποια οπτική γωνία εάν κρίνει κανείς θα εργάζονται μόνο για το χρήμα, ξεχνώντας στο βάθος του υποσυνείδητου την κοινωνία, αλλά και τον εαυτό τους. Αυτό ονομάζεται χειραγώγιση και υποκίνηση, αυτό ονομάζεται διάλυση των κοινωνιών και διαιώνιση του συστήματος.

Το παρόν βιβλίο προσπαθεί να βοηθήσει τον αναγνώστη να απαντήσει σε ερωτήματα  όπως, Τι έχει συμβεί στην ιστορία, Ποιος φταίει και βιώνουμε τη σημερινή ελληνική αλλά και παγκόσμια κατάσταση, Που βρισκόμασταν, που βρισκόμαστε τώρα και που οδεύουμε, Ποιοι είναι οι ηθικοί και μη αυτουργοί του διαχρονικού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, Ποιοι βρίσκονται πίσω από το ονομαζόμενο σύστημα και τι σκοπούς έχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ