Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ξέχασε ο κ. Ζησιμόπουλος ότι τον επέλεξε και τον διόρισε προσωπικά ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, χωρίς διαγωνισμό φυσικά



«Αμνησία» σχετικά με το ποιος τον επέλεξε και τον διόρισε έπαθε ο κατηγορούμενος πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπύρος Ζησιμόπουλος, στο δικαστήριο στο Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στις 1/2/2013.

Όταν ακούστηκε στο δικαστήριο από τους μάρτυρες ότι διορίστηκε στην θέση αυτή ύστερα από προσωπική επιλογή του Άκη Τσοχατζόπουλου, αυτός και οι συνήγοροί του Αλέξανδρος Δημάκης και Άρης Τζανετής αντέδρασαν. Αντέδρασαν αρνούμενοι τον διορισμό από τον προφυλακισμένο υπερυπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Όμως το ΦΕΚ 1562/22-10-2003 αναφέρει ξεκάθαρα ότι «στις 22/10/2003 ο Υπουργός Ανάπτυξης Άκης Τσοχατζόπουλος διορίζει ως πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού τον Σπυρίδωνα Ζησιμόπουλο, Εμπ. Πρεσβευτή επί θεμάτων κοινοτικού δικαίου του Υπ. Εξωτερικών, με αναπληρωτή τον Μιχαήλ Μαρίνο αναπλ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θράκης, πρόσωπα αναγνωρισμένου κύρους με εμπειρία σε θέματα δημοσίου και κοινοτικού δικαίου και δικαίου του ανταγωνισμού».
http://adagonismos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1.html#more





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ