Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η μονόπλευρη μάχη ανάμεσα στο Θεό και το Θεό!!! Γ’

Toν Ιούλιο του 1980, στο τέλος της προεδρίας του, ο Τζίμυ Κάρτερ δέχθηκε μια ανησυχητική έκθεση από τις μυστικές υπηρεσίες.
Οι Σοβιετικοί ήταν σε θέση, με μια ακτίνα λέηζερ, να παραλύσουν τους 170 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ παρακολούθησης και επικοινωνίας .
Χωρίς αυτούς, η Αμερική είναι ανίκανη να αντεπιτεθεί.

Το 1981, με την άνοδο του Ρήγκαν στην προεδρία, ο Τέλλερ προσπάθησε να πουλήσει στο Πεντάγωνο την ιδέα του για το λέηζερ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Προκαλώντας την δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας, απευθύνθηκε απ’ ευθείας στο Λευκό Οίκο και πέτυχε τον σκοπό του.
Πρότεινε την κατασκευή ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ, ο καθένας από τους οποίους θα περιείχε μια ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ και θα ήταν εξοπλισμένος με ακτίνες λέηζερ, που θα μπορούσαν να πλήξουν τον στόχο τους, σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων.
Αυτό θα δημιουργούσε ένα αδιαπέραστο φράγμα, το οποίο θα μπορούσε να εξουδετερώσει κάθε εχθρική επίθεση και μετατόπιζε τις συγκρούσεις, από την γη στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ……

Ο πρόεδρος Ρήγκαν, γοητευμένος, απεφάσισε να στηρίξει την νέα στρατιωτική πολιτική των ΗΠΑ. Ελάχιστο κόστος σχεδίου : ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ…..

Τον Οκτώβριο του 1981, όταν ο πρόεδρος Ρήγκαν απεφάσισε να αναπτύξει την αμερικανική πολεμική μηχανή, οι επιλογές του εξέπληξαν. Δεν έδωσε προτεραιότητα στην ανάπτυξη των πυραύλων ΜΧ, ή στο κατασκοπευτικό βομβαρδιστικό Β1, αλλά στην ενίσχυση και οργάνωση του συστήματος ελέγχου κι επικοινωνιών…..

Σ’ αυτό το στόχο αφιερώθηκε το τεράστιο ποσό των 20 δισεκατομμυρίων δολλαρίων. Το 1983, το ποσό αυτό αυξήθηκε και έφθασε στα 31 δισεκατομμύρια δολλάρια και ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Ουάϊνμπέργκερ, επιβεβαίωσε, ότι το πρόγραμμα αυτό που ονομάστηκε (Ε.C.) «έλεγχος επικοινωνίας και Διοίκησης» ήταν απόλυτης προτεραιότητας, επειδή σκόπευε να δώσει στις ΗΠΑ τα μέσα για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο.

Έδινε επίσης και μερικές διευκρινήσεις: τα ήδη υπάρχοντα συστήματα επικοινωνίας θα ενισχύονταν, ενώ ένα ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ επικοινωνίας με πολύ υψηλή συχνότητα, το MILSTAR, θα διατηρούσε επαφή με ολόκληρη την αμερικανική πυρηνική δύναμη, που είναι ΕΞΑΠΛΩΜΕΝΗ σε ολόκληρο τον Κόσμο!.......

Ο Τέλλερ, επέμενε πολύ σ’ αυτή την τρομερή αδυναμία του αμερικανικού αμυντικού συστήματος , καθώς και για την ασυνάρτητη και ακατάστατη χρήση της πληροφορικής.

Οι αδυναμίες αυτές φαίνονται πολύ καλά, από ένα άλλο ΟΠΛΟ με μυστηριώδες όνομα, το «E.M.P.» , που είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ των δυτικών ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ.
«E.M.P.» είναι τα αρχικά των λέξεων: «ELECTRO-MAGNETIC-PULSE».
Το ότι ο Ρήγκαν απεφάσισε να καταβληθούν τεράστια ποσά για την ενίσχυση των επικοινωνιών, είναι επειδή του είχαν δοθεί πολύ ανησυχητικές πληροφορίες.

Υπάρχει η βεβαιότητα ότι, όσο πιο ψηλά γίνεται η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιφάνεια της ΓΗΣ που θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!....

Είναι επίσης γνωστό ότι, όλα τα ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ αντικείμενα, έλκουν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος τους. Έτσι, ένα συρματόπλεγμα με μήκος όσο ένα ΓΗΠΕΔΟ, μπορεί να αιχμαλωτίσει αρκετή ενέργεια «E.M.P.», για να τροφοδοτηθούν για ένα λεπτό με ηλεκτρισμό 1.500 σπίτια.

Ακόμα σοβαρότερη αποκάλυψη, είναι ότι τα ΤΣΙΠ και άλλα μικροσκοπικά θαύματα που έχουν ανακαλυφθεί, είναι ΕΝΑ-ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ φορές πιο ΕΥΑΛΩΤΑ, από τα παλιά συστήματα, και αυτό επειδή είναι πολύ πιο πυκνά και κατασκευασμένα σε ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ κομμάτι, ενώ οι παλιοί ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΙΣ σωλήνες, δεν άφηναν τα μαγνητικά κύμματα να περάσουν!.......

Το 1980, γίνονταν διάφορα πειράματα στη βάση της αμερικανικής αεροπορίας, στο Κέρκλαντ, κοντά στην Αλμπουκέρκη, στο ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ.

Τοποθετούσαν σε μια ειδική πλατφόρμα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, κυρίως το Β-52 και υποβάλλονταν σε εκκενώσεις ρεύματος που έφταναν τα 25 Εκατομμύρια ΒΟΛΤ. Για μερικά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου, τα κύμματα έφταναν μέχρι 160 δισεκατομμύρια ΒΑΤΤ, τάση που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει με ενέργεια πάνω από ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ Πόλεις, τετρακοσίων χιλιάδων κατοίκων.
Και σε αυτήν την περίπτωση τα ΤΕΣΤ υπογράμμισαν την ανωτερότητα των παραδοσιακών Ινών Γυαλιού, οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται ΣΗΜΕΡΑ!.....

Μέρος Γ’
Αθανάσιος Στριγάς
Παγκόσμιοι εντολοδότες 1991

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έλληνες-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ